Comeback för tredje gången

Rap newz: Tydligen har Jay-Z:s "Blueprint 3" läckt. Dags att spekulera medan tankningen pågår med andra ord. Vad ska man förvänta sig av det här rockiga och tråkigt korrekta omslaget? Inga cigarrer, kamelläppar eller solbrillor så långt ögat kan se. Det saknas bara några trånga jeans och skinnjackor för att valfritt New York-band ska få något fuktigt i blicken. 

De läckta låtarna har varit hyfsade Timberlandförsök medan singeln D.O.A symboliserade det som är sunkigt med New York-rap: bitterhet och sömniga "organiska" beat. Så varför slösar jag energi på Jigga efter floppar som American Gangster och Kingdom Come? Svaret är, som mycket annat i livet, i form av en mp3:a. Kanye och Jay talar till sina hatare på "Hate"(direktlänk), en helt enormt bra lo-fi-produktion. Hjärtat dunkar alltså lite extra när jag rar:ar upp skiten.


/Heino

Snigel!

Ja då har en till kasslerpojke blivit singel. Nämligen jag. Men men får la bara försöka hitta någon ny bostad nu. Så Man slipper leva i kartonger. Någon som vet någon 1a i city så säg till!!

Annars har man inte så mycket att skriva. Får tacka Elsa och Jenna för i lördes de va mycket trevligt.


Ha de gött alla!!

// Böte

Detta gillar du Carl-Johan...


http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5721465.ab

Nån kommentar från killen som hjälpte till i hennes projekt kanske?

Sluta mobba min PS 3...

Kommentar jag hörde idag på stan. Jag kan inte förstå varför man ska behöva plugga olika språk. Jag menar hur svårt kan det vara?
//Jenna

Det bästa med Örebro...

är människorna eller...!?



//CJ

Nu vet vi varför Babas läser Engelska B...



Babas kan kanske försöka sig på att göra en översättning för dem som inte förstår ;)

//CJ

Back in the days!

Jaha, då får jag bryta tystnaden som nu infunnit sig på bloggen. Min anledning till tystnaden stavas CS 1.6 + Ventrilo ;) Så numera sitter jag ihopkrupen vid datorn precis som back in the days! Aja, jag och böte vart i Göteborg i tisdags och shoppade. Jag glömde VISA-kortet och mitt leg hemma vilket jag upptäckte på OKQ8 i utanför Falkenberg så det var bara att vända hem igen. Annars hände inget ovanligt, eller jo... Jag och Böte skulle ta spårvagnen till där vi hade parkerat bilen. Vi studerade spårvagnskartan noga och kunde konstatera att vi kunde ta 2an så vi hoppade på den... Efter en station från centralstationen valde vi att hoppa av eftersom vi inte kände igen oss riktigt. Det visade sig att vi var på väg mot Hissigen. Annars har veckan varit lugn. Avslutade den med att fira Jens och Elsa och sedan utgång till Morfars och La Coca(av alla ställen). Nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar säkert inte läsa mer heller... Tja!


Böte in tha h00d!


Vår lyxiga mat som inte smakade ett skit..


Bötes första inköp i GBG. Han gick verkligen wild n crazy när han köpte ett par blå strumpor...


Ett hjärata i Babas öl...


Knappt salongsberusad igår babas!? Bilder säger något annat ;)

//CJ


Söndag!

Ja va ska man säga söndagen va en heldel spelade och mycket mobbning av CJ..  Här kommer bilderna.

Jenna!


Heino!


Me myself and my crazy eyes!!


CJ
!


Babas!

Gaming time PÖRDIGT!!

Ja jag glömde nästan Cj han har ju fixat ny still nu..



och lite mer gaming!!



Ha de nice!!

//Böte


Speed and Brightness

Idag var det retrostajl på pojkarna då vi lirade Quake 2 multiplayer. CJ var lyrisk och berättade om alla inställningar som proffsen har, FOV 110, Gamma 2000000000, Look mouse off etc. etc. Slutligen summerade han hela meningen med denna gamla pärla, Speed and brightness. Vilket leder till dagens ord vilket är Spebri. Spebri är när någon stressar, är hetsig och behöver lugna ner sig. Personen är alltså spebrig. Använd det, njut av det men glöm inte var ni läste det först.

 

//Jenna

Boring...


Är helt slut efter en riktigt hård helg. Men den har inte varigt som någon annan helg på väldigt länge. Det hela började med en fredagskväll som jag ägnade åt att plugga engelska. Och slutade med en halv drucken Bud och tv tittande. Somnade väl runt 11 tiden. I lördags var vi på stan kollade lite kläder och käkade en glass på Plos för min del blev det blåbär och apelsin-choklad mums. Sen en sväng ut till eurostop men vad vi gjorde där vet jag inte kanske det tråkigaste stället jag vet finns inga roliga butiker alls där. Sen blev det in till stan igen köpte mig en tröja på Mq. Sen kom helgens höjdpunkt en öl med Nidde på Bulls. Sen en lite snabb till på Harrys med familjen. Efter det gick jag hem och tog hand om disken och röjde upp lite. Sen blev det lite engelska plugg igen. Men inte så länge sen beställde jag mig en pizza och tog mig en öl kollade tv och somnade vid 11 tiden. Om ni tycker inlägget är tråkigt är det inget mot vad min helg var! Men detta är ju mitt nya liv så det är bara att vänja sig=)

//Babsey

Annorlunda intresse...del 2

HP-FRÅGAN: Vad tycker du om att du får städa när kommunen vill spara?



"roligt att plocka upp"... "Jag älskar att städa mitt rum"... Hon verkar inte vara direkt svårroad, bara att hälla ut papperkorgen på golvet så är hon road en stund ;) 

//CJ

Expressen fixar testet!

Expressen testade i början av sommaren den nya versionen av iPhone. Det låter kanske inte så konstigt nu, men när den testades så hade nämligen ingen annan tidning i världen testat den... Konstigt?! Nej, inte om expressen testar den... De "testade" nämligen den genom att läsa specifikationerna. Seriös journalistik! Eller som vår traktorälskande youtube-vän, Mikael Nilsson, hade sagt: "De e najs!"

 

//CJ

För alla er som har missat...

För alla er som har missat ordet PÖRD som har blivigt ett jäkla samtalsämen på radion. Så kommer här en förklaring.
Tyvärr kommer det från denna (vet inte vad det är värt att kalla) som driver bloggen mogis.se. Ser helst att ni inte ge henne mer uppmärksamhet;) men hon är väligt underhållande.

Titta och njut


Vem av kasslerpojkarna ska stå för första videoblogg inlägget da? Skriv vem ni tycker under kommentarer vet ja=)

//Babas

Sveriges framtid...


Kommenter känns överflödiga i detta fall... Den femte mest besökta bloggen på blogg.se... Tragik för fan, tragik! Hoppas det är på skämt!





//CJ

Nytt världsrekord!

Usain Bolt, släng dig i väggen! Du har mött din överman(kvinna i detta fallet) Den här kvinnan har nämligen, om uppgifterna stämmer, dödat 30 män. Det skulle göra henne till den seriemördare i tonåren som dödat flest personer. Alla mord ska dessutom begåtts med en och samma kniv eftersom hon, jag citerar, "Jag har inte tillräckligt med mod för att hålla i ett vapen, men jag kan hålla i en kniv."

Hela artikeln om ni vill läsa


//CJ

"Gud älskar en glad givare"


Läst lite i tidningen Vakttornet som jag fick av Bernad förra veckan. Fastnade speciellt för avsnittet Våra läsare frågar. Frågan löd: Hur mycket ska jag ge som bidrag? Och de verkar ha svar på allt! Det är frivilligt hur mycket man ska ge, MEN, "Gud älskar en glad givare"... och "Det är lyckligare att ge än att få"... Glöm inte det! Högst frivilligt, eller hur?! ;)



//CJ

Dagens parkering...

eller nja, gårdagens... Två saker: Hur fan lyckas man? Och vem stannar och parkerar bilen efter att de kört in i någon? Obegripligt!





//CJ


Lite quality time med pojkarna!

Japp igår skulle vi sitta och fika lite.. och de blev de med. Men eftersom de stängde så tidigt så tänkte vi. Vart ska vi gå nu?? Bulls?? NNNÄÄÄ Vi gick ner på Game center!! och lirade allt från Unreal tournament till Cs. Det va skit nice. Här är lite bilder på mongot cj  

CJ!


Cj satte sig i tuggummi!

//Böte


Wild west steakhouse

Jag låter bilderna tala för kvällen...


Bonusbild från i Fredags på, Filt-mongot, PL


Nej Pl, man kan inte äta flaskan!


Kul att ni bjuder på er själva och spexar till det så...


Ägd!


Babas verkar vara överlycklig att han redan bestämt vad han vill äta...


Så här kan det se ut efter att "vuxna" människor ätit...


Nidde, vad kollar du på?


Klassiska partybilden!


Kolla in Bruno...


Fan foto med festarn(svälvutnämde)


Stans snyggaste tatueringar?!


Mattis visar stolt upp sina nygaddade armar!


Caféets halaste danskung(till vänster på bilden)...


Sommaren 2010:s största trend? Inspirerad av den där utflyckten 1992 då det blev lite för varmt med vinterjackan på...

//CJ

1:43:15



Idag sprang jag Prinsens minne kan ju säga att det var inte kul med blåst och regn.
Men nu när man väl är hemma så har man den härliga känslan av trötthet i benen.
Är lite som att man inte har några ben=) I övrigt var det ett mycket trevligt lopp.
Men för din del Calle kan det bli lite jobbigt att dricka om du ska springa det,
det har nämligen plast muggar! Jobbigt som fan var det!

Ses i kväll folk.
Nu blir det skräp mat och sömn.

//Babas

Nu e det snart här!



Cigarettpaken kommer snart prydas av hala 5 åringar som Bosse här på bilden.
Vilket kommer öka försäljningen till småbarn som ser upp till honom=) Smart idé!
Kolla man riktigt nog kan man misstänka att han har en snus inne också. Vart är
världen på väg?

//Babas

Lördagens outfit=)



Visst är det underbart att man få tröjan innan man har tagit sig runt =). Blir väldigt komiskt om man inte kommer runt...

//Babas

Varför gör jag så här mot mig själv?

Såg G.I. Joe igår och precis som jag trodde så var den fruktansvärd. Det enda som inte gör att den blir sämre än Transformers 2 är att jag inte älskar källmaterialet lika mycket. Sen inser jag att jag nog inte tillhör målgruppen till denna filmen för att min uppfattning är att det är en barnfilm, ännu mer än transformers 2. Det som faktiskt var sämst med hela filmen var faktiskt special effekterna som var i klass med sommarlovsmorgon programmet Kloak. 

FÖR GUDS SKULL SE INTE DENNA SKIT!

Kloak för er som inte kommer ihåg.

//Jenna

Dagens outfit...

hämtar jag från utdelningen av Damernas Värld:s pris, Guldknappen. Skål!



//CJ

Annorlunda intresse...


Eller vad säger grabbarna på riksbyggen? Är det så kul att klippa gräset?

//CJ

Anledning till att inte låna ut din bil till en kvinna...

är att det kan gå så här: Klantig kvinna rammar bilar . Hittade tyvärr inget youtube klipp utan ni får kolla expressen tv.



//CJ

En gång i månaden är okej men inte mer....


//Babas

Ja halleluja era förbannade svin! del 2

Jaha, då var dem här igen och knacka dörr. För en gångs skull var det inte en sliten mamma som står där med sin dotter. Det var istället en trevlig och sympatisk lite äldre herre. Det gör det hela lite svårare att kasta ut en "sånn". Så jag började diskutera med honom och prata lite om religon. Det hela slutade med att jag fick tre broschyrer att läsa...


Kvällslektyr!

//CJ


Armanis flaggskeppsbutik våldtagen...

av gatukonstnären Zevs. Jag brukar inte tycka skadegörelse är roligt men det här är lite ballt. Han har nämligen målat en fet Chanel-logga ovanför Armanis logga, taskigt! ;)



Den här snubben har gjort liknande "dåd" som är balla dem med, till exempel dessa bilder här under:






//CJ

Nå Bloggare!!

Japp nu kommer Heino till Halmstad på fredag igen! Det är ju dags att ha blogg möte då. Och att fixa lite bilder på oss till bloggen. Kanske även göra den lite snygg?? 

Så i helgen får jag och Jenna ladda våra macar och göra bloggen snygg eller va säger ni?? 

Och Heino ta med material. Din lilla Stockholms brat!!!

//Böte

Inte så crunk



Förra veckan meddelade DN På Stan att Lil Jon under ondsdagskvällen skulle befinna sig på en stekig Östermalmsklubb. Pressreleasen (full av särstavningar) var inte särskilt specifik - skulle han greppa micken, röja på ett svajigt bord och spruta Crunk Juice över publiken eller bara vinka lite lojt vid DJ-båset? Tydligen var han på besök i Stockholm för att spela in material till hans evighetsprojekt "Crunk Rock" med RedOne.

Även om jag har varit på tillräckligt många hiphopspelningar för att förstå att de knappt förtjänar att kallas för konserter håller man ändå en önskebild av en crunkspelning vid liv: det droppar kondens från taket, folk brölar, häller sprit och öl på varandra från tattiga bensindunkar och studsar runt rent allmänt. Klart man var taggad.

Nåväl, efter lite trixande med listor står jag och min klick till slut inne på klubben. Efter några timmars crunk-pepp och förvirrade samtal om huruvida vi blivit blåsta eller ej börjar det flockas en stor klump av stilettklacksbrudar kring dj-båset. Det såg rätt bisarrt ut när 30 personer fumlade med sina iPhones för att fotografera en sliten, sms:ande Lil Jon två meter bort. Sådär höll det på ett tag och vi tröttnade rätt snabbt på spektaklet. Jag kunde dock inte slita mig från att ge honom en ryggdunk när han senare svassade runt med sina livvakter. Allt som allt, en fet kväll.

En bra bonus var att DN:s kulturbilaga dagen efter citerade ett inlägg från Lil Jons Twitter: SMOKIN HOOKAH AGAIN!! N SWEDEN!! YEAHHH!!

/Heino

Då har tåget börjat rulla..

Idag tog jag tag i mina studie och gick till studievägledningen för att ansöka om att få läsa Engelska B. En kurs jag inte har läst tidigare men som jag verka behöva till alla utbildningar som intressera mig. För er som inte vet ligger studievägledningen i samma lokaler som arbetsförmedlingen. Var där några minuter innan de öppnade och trodde inte mina ögon när man såg omkring 30 personer som stod och väntade på att de skulle öppna. Då var man ändå rätt glad över sitt jobb! Hur som helst efter mitt besök där var jag tvungen att bege mig till komvux för att lämna ansökningen riktigt barnsligt att man inte kunde gå dit direkt. Hur som helst fanns det plats så den 18/8 ska jag vara på upprop. Redan lite nervös har ju inte pluggat på ett tag. Men det här ska man väl kunna lösa. Där efter lämnade jag in min telefon på laging igen, hade bara hemma den en vecka sen förra reperationen. Tråkigt men sant. Innan jag skulle börja jobba igen så blev det Strömming och potatismos på Joss med Andreas och Pl.

//Babas

OJ va pissigt!

Ja idag skulle man börja dagen med en promenad. För jag skulle ju inte börja förrän kl 12:00. Men nej nej då ringer de kl 08:00 och fråga om jag kan komma direkt. De blev ett nej och jag sa att jag kommer kl 10:00.

Ja och nu lite glada nyheter.. Jenna har skaffat en MAC!!! Grattis!! nu ska vi latja hela tiden med ichat!!

Puss på er!!! 

//Böte

Första inlägget...

...på nya datorn. Det blev en macbook pro. Riktigt najs måste jag säga. Så alla mac haters därute, give me your best shot!


//Jenna

Två djur och en människa

Igår kväll så blev det en lite affärsmiddag med många bra idéer. Kan tyvärr inte avslöja några av det här ännu då vi inte har fått igenom vår patentansökning. Men vi kan ju säga att när maten kom förvandlades Calle och Jens från 2 affärsmän till två djur. 2 tysta minuter när maten kom in speglades bara av några smaskande ljud. Och när den 3 minuten påbörjades frågade de om jag inte hade ätigt upp och här satt jag och höll på att lägga servetten i knäet. Men men gott och trevligt var det. Sen kom Larsson och sällskapade vår middag. Lämnade av honom på Sibylla när jag skulle gå hem och sova och vem kom vandrande på morgonen när jag skulle köra till jobbet om inte Larsson då var festen visst slut och det var dax för honom att sova. Härligt.






Nej tröjan tillhörde inte inredningen!

//Babas

En riktigt bra sommardag!

Dagen började med stranden där det anslöt en skön mix med människor. På kvällen, lite för sent, så spelade vi brännboll. Men efter två rundor blev det så mörkt att det knappt gick att se bollen... Så det andra laget lämnade W.O och vi vann ;) Sen bar det av till gastons där det blev chill, sen vidare till caféet! Jag och babas sparade 120 spänn genom att inte gå in på mårtensson. Istället gick vi in en runda på La Coca och där var smockfullt så vi fick i princip backa ut ;) Sen gick vi bara på stan och fulade oss ;) 


Schteeeek!


Oj oj vilken kombo festarn! Allt i ett!


Creepy!


Ey yo!


I´m a real poser, yeah!


Jimbo, glad som vanligt!


Hanna verkar road efter att jimmy visat alla "nya"(nej Jimmy, telefonboken är inte ny!) finesser på hans telefon...

//CJ

Sol

Nu är man nästan bra igen mår iaf betydligt bättre i huvudet, av att ha fått träffa lite folk. Varigt najs har aldrig varigt bakfull och aldrig haft ångerst. Kanske är denna nivån man ska ligga på igentligen? Man kan väl säga att "jag dansa aldrig nykter" uttrycket kan slänga sig i vägen när jag efter 2 öl intar dansbanan och går loss med morsan. Helt slut efter det hela, inte van vid att behöva röra på benen. Hehe i vanliga fall är det väl ett litet finger rakt upp i luften. Men den här gången fick man verkligen visa sina dansmoves. Ljusfesten var riktigt trevlig. Efter det åkte jag in till stan träffade lite vänner på Caféet. Och de som inte var där var mer sugna på att basta och gick till Mårtensson istället. Men det är väl inget fel på det man går ju ner 2 kg per timme där inne=)


Finsmakaren med sina hundögon


Fyllehund eller pizzaspecialist?


Ölhävare


Sjuklingen


moppemustasch


Pinsamt men sant vem lämnar en nästan full grogg?

//Babas

Sjukt och fintväder, vad gick fel?

Har legat hemma sen i onsdags och med detta vädret som varigt har det varigt tungt. Första dagen blev en filmdag andra dagen en datordag och i dag har jag inte en arning om vad jag ska hitta på för att inte gå in helt i väggen. Men har nyss vaknat så var skönt att ha sovigt bort några timmar. Och nu tänkte jag slå ihjäl några minuter genom att blogga.

Efter doktorn i går gick jag innom Hemköp och köpte lite mat, på vägen ut passade jag på att stoppa ner en image i påsen. Och i den hittade man ju linslussen Becca inte mindre än 2 gånger. Även en del andra var med där men de nöjde sig med en bild.


I tidning stod det en annan intressant sak också under "vett&etikett" skrivet av Håkan Gustafsson. Som jag själv också har stört mig mycket på.

"Mobiltelefon-etikett:
Vilken fantastisk liten pryl som vi för 20 år sedan faktiskt klarade oss ganska bra utan? Idag ett måste! Förvänta dig inte ens en hälsning ifrån personal, om du måste snacka i den när du kommer in i en butik eller checka ut ifrån såväl matbutiken eller hotellet. Hur otrevlig kan man vara på en skala om man MÅSTE prata med någon, väl uppenbarligen, en mer viktig person än jag som finns framför dig. "

Tycker det är riktigt bra stör mig ofta på folk som svara i telefon när det står i kassan. Man kan ju faktiskt vänta.



Här kom det en klassiker som jag köpte med mig, man blir ju så trött på att laga alla målen när man är sjuk och knapp har kraft att vara vaken. Men fick härliga minnen från högstadiet när man kom hem från skolan och slängde in en Gorby´s i micron. Och det kanske var det roligaste som har hänt mig på mina dagar hemma=)

//Babas


Dagens lunch...

Händer inte så mycket på bloggen killar! Skärpning! Får dra till med en tråkig dagens lunch för att bloggen inte ska dö. I övrigt är jag hemma för att plugga men ni som känner mig vet att jag inte är gjord för att plugga. Så det blir lite solning på altanen istället. Imorgon tänkte jag ut till beachen om någon är sugen?


Kassler för fan!

//CJ

Jenna jameson på morronen!

ÅÅ idag vaknade jag av världens underbaraste sms.  ja de stod bara www.posh24.se och jag kollade snabbt med min iphone och ja. Självaste Jenna Jameson kom upp i stringbikini.. Jag röstade sexig direkt haha. 



Elsa är ju lite mer inne på Puma swede. Men ja alla vet ju att Jenna är Jenna.

Idag ska jag inte göra ett skit. Har vilodag  från träningen. Men känner att jag vill bygga något. Kanske ett modell flyg?? någon som har något annat man kan tänka sig bygga?? 

//Böte

Bilder från kräfkskivan


Jimmy, man ska skala kräftan först...


Freak of nature!


Surgubbe!


Wtf?! Bits den?!


Patrick Bateman eller Festan?!


Ta bort den där vinbögen!


Diskmongot!


...


Dra den där om två tomater igen...!


Hell yeah!


Före...


...efter!

//CJ

Knullturken...

Luta er tillbaka och njut av klippet...!



//CJ

Vad hände Calle?


Rädd för blixten?


Här ser du inte ut som dig själv, men påminner duktigt om Pl´s och Jimmy´s
kompis Hasse eller vad han heter, eller?


Hoppas det var lugnt att jag tog bilderna på din facebook Becca.

//Babas

Jimmys trolleriskola del 7



Ytterligare bilder från kräftskivan kommer imorgon... Tog ju ca 200 bilder ;)

//CJ

Kräftskiva

I går var det kräftskiva hos Larsson. Mycket trevlig tillställning. Efteråt blev det Mårtensson. Orka inte skriva så mycket mer med här kommer några bilder iaf.


Pl fixar och trixar lite innan maten


Calle visar sina muskler nu när han har gått från medium till LARGE


Mattis höll hårt på att hatten skulle vara på


Dax för många att in ta rödamatten och käka kycklingrulle innan vi skulle splittras


Är du nöjd nu Larsson? Eller du gjorde bara dig till på bilden?

Snart dax för sängen börja ju jobba i morgon igen. Men det känns faktiskt ganska bra.

//Babas

Steven seagal



Gif är jävligt 90 men var bara tvungen ;)

//Jenna

Star struck!

Gick en runda imorse och gick inom hemköp och köpte mjölk. Vem möter vi inte i dörren om inte Danny och M:et(Vad fan heter han?) i EMD. Var är snygg-erik undrar ni. Honom mötte vi i kassan när han stod och köpte snus!!!! MORALPANIK! Vilket jävla föredöme för alla kidsen han är då!(Stoppar in en snus själv). Tyvärr blev jag så star struck att jag inte vågade gå fram och be om ett foto...

Så här ser dom ut iaf obs det är som sag inte jag som tagit bilden

//Jenna

En kväll med Kepsgänget + Pl

Det blev lite mat på lilla helfwetet igår kväll. Kan säga att det kanske var den godaste pizzan jag någonsin har käkat. Men vågar inte tipsa er om den för ryktet säger att den har varierande kvalité. Men i går var den perfekt!

Jimmy var sjuk men mat måste man ju ha i sig ändå!

Japp han lever fortfarande. Tro det eller ej.

Han gillar inte hundar, men maten gillade han.

Sleten? Sista semesterdagen få man se ut så;)

Sen rullade vi bort till Morfars, chillade ett par öl och lämnade stället. Efter nån timme var vi tillbaka igen
borta bra men hemma bäst! Blev sittande där till halv 2 sen rundade vi av kvällen på Mårtensson. Måste verkligen säga att jag inte gillar det stället. Nu blir det snart in till stan med Calle sådär sugen 3 timmars sömn är för lite. Få ta och sova lite när jag kommer hem för i kväll blir det kräftskiva frågan är om det ska bli onsdagshårt eller torsdagschill. Vet inte och bruka väl ändå aldrig sluta som jag tänkt mig.

Mattbadboy och hans entourage

//B
abas

RSS 2.0