Lång promenad!

Idag har de varit en riktigt nice dag.. Har gått ut till åhus glassbar och sen tillbaka med Mia och Mammsen..

Jag efter rundan..

 Sen tog vi en mineralvatten på Cafét med Mattis CJ och Mia. Även Babas tittade förbi.

Just de ja vi va ju på hemköp efteråt. Där jag hittade en still som jag tror mia skulle passa i
Pubis flätor ja varför inte??

//Böte

Helgen nästan slut

Helgen är snart slut och det har hänt en del här kommer lite av helgen som gått.
I fredags skulle det vara en lugn kväll på bulls men efter att Nidde tittade förbi va man fast i träsket och blev en allinkväll.
Trevligt trevligt.


(Calle eller ska vi kalla dig Pepper på denna bilden?)

Tills på lördagmorgonen då huvudet var dubbelt så stort som vanligt.
Det hela började med en liten runda på stan och med solsken kommer öl iaf enligt Böte.
Blev en sväng på caféet vid 12 tiden först på plats bara att välja och vraka bland platserna.
Sen blev det en lite cykeltur med Bruno och Alex. För att titta på Festarn när han spelade vollyboll.
Eller det kanske bara var en anledning att drick öl vad vet jag trevligt även detta.


Sen blev det bara hem och slänga sig i duschen. Efter det rundade vi av dagen med en traditonel
cheesburger på Bulls. Festarn och Jimmy höll stilen på topp vart var ni andra?


Det var väl allt som hände denna helgen nu ladda vi för nästa du califpojkarna kommer hem.

Ut i solen med er nu!!! Perfekt väder.

//Babas

Dagens måltid



Tillagade tidigare idag lax i ugn med ett täcke av fetaost och creme fraiche. Ovanpå det smaksatte jag med vitpeppar och parmesanost. Till det åt jag tagliatelle och riven morot, toppat med basilika. Jag utdelar betyget tre Batmanmantlar av fem möjliga.

//Heino

Min dag!

Började med pappmaché väggar 200000 extra  tunna alltså! en som har stått och spikat sen kl 07:00 idag. nice!!
Sen va de stan med Babas. Och Babas kör ju en öl och en vatten numera! Så kl 12:00 knäckte vi de första ölen fint!




Senare på eftermiddagen åkte jag ut till syrran och tillbringade resten av kvällen i spoonvalley!
Fan va fint hus och område de är. Där hade man kunnat tänka sig att bo.

//Böte

Inventering!

Idag har man gått upp kl 04:30 och börjat inventera på jobbet. Har inte tänkt och räknat så mycket sen 1992. Eller nä jag har aldrig räknat så mycket! haha. Ja nu har man smällt i sig 15 bitar sushi och mår riktigt nice! Så nu blir de soffan och 
ocean´s eleven. 

Imorron är de stan med kasslerpojkarna.

//Böte

Calle's nya liv

Carl Jan har fått sin ersättare...



//Babas

Partylåten som kommer snurra och snurra.

LMFAO - I am not a whore

Bara älskar den! Och kan inte få ut den ur mitt huvud.
Fan om den inte körs på det kommande festerna.

//Babas


Fredag!!!

Kommer precis tillbaka från en trevlig lunch med en god vän. Blev lite asiatiskmat mums älskar det. Ännu bättre är väl att det bara är 3 timmar kvar på arbetsveckan=). Kvällen se ut att ändå kunna hålla bra väder och då lutar det ju åt en kall på nån av stans uteserveringar. Och det, det är najs.



// Babas

Knubbisen Andy

Kommer ni ihåg The Andy Milonakis Show på MTV? Den 33-åriga Andy (ja, han lider av en sjukdom och ser därför ut som en fet 12-åring) är tillbaka efter succén "Let Me Twitter Dat". I "Zumbie" teamar han upp med Major Lazer (Diplo och Switch) och tillsammans prickar de av några bra saker här i världen: zombies, tjockisdans och autotune. Lägg även märke till Bumblebee som gör bättre ifrån sig än i hela Transformers-filmen.

Major Lazer "Zumbie" ft. Andy Milonakis


//Heino

Missade precis solen.

Tyckte kvällen var så najs så pallrade mig ner till stranden hade tänkt sätta mig på piren men precis när jag kommer ner går solen i moln. Riktigt surt men hann som tur va ta en bild där solen är med när jag går i vassen.


Tror aldrig jag haft så här mycket mat i kylen har nämligen handlat idag. Men som ni flesta vet äter jag inte så mycket saker man har i kylen så ni kanske inte tycker det är så mycket. Men för mig känns det nästan fullt=)

Hur är det i de andra kasslerskåpen da?

//Babas

Kylskåp..

Tja!!

Som de flesta kasslerpojkarna vet så har jag alltid varit lite kåt på att kolla i andras kylskåp. Därför tänkte jag att folk som läser bloggen kan ta foto på sina kylskåp så som jag gjort här


Väldigt tomt nu måste jag säga!


Det får bli lite handla i helgen.

Ja som sagt skicka bilderna till mig på [email protected] så ska jag lägga upp de här. Och Elsa jag väntar på bilderna med visitkorten och pattarna!!

Vad ska man säga om CJ idag då? Jo han är en jävla banger!! Ska på homo karate istället för att sticka till stockholm och böga med Heino! Vad e de för still? Skärpning!!!

Jag hoppas på Jenna jameson nu då. Men han har ju aldrig svikit! och inte hon heller för den delen ;).
Då blir de snart sängen för min del med. Börjar kl 05:30 imorron och jobbar till 18:10. Det är ju inventering på stadium. Så de ska bli riktigt sköööjjjj!!!

klatt och betalt

//Böte

Demonstration på lördag?!

Sprang förbi en lapp på stan där det stod att de var demonstration mot ipredlagen på lördag med start i picassoparken runt 14.00 eller nåt snarlikt. Tycker det är kul att se hur folk lägger ner hela sina liv i denna lagen. Och tar det för givet att det ska vara gratis att ladda hem musik, spel  och film. Visst var det underbart när alla gjorde detta. Men nu har man ju problemet i videobutiken att man redan sett allt som man ville se bland nyheterna. Men ska bli kul att om man ha tid över springa förbi och se om det är nåt folk som ansluter sig till de andra piraterna.

//Babas

Ett snabbtinlägg.

Snart är lunchen slut och jag har helt glömt bort bloggen. kollade på en Hong Kong rulle som det stod på baksidan att den va 90 minuter lång. efter 88 minuter trodde man att nu ska vi få ett slut på det hela. Men ikke den visade sig vara 2 timmar. Men gillade det hela lite ändå för det gjorde att den inte blev så förutsägbar.

 oj nu är rasten slut back to work

//Babas


Uppe i ottan

Fick nyss reda på att jag stigit upp halv åtta helt i onödan! Vi ska nämligen renovera badrummen hemma så jag var tvungen att vara uppe och vänta tills två snickare skulle komma hem. Det visade sig att kaklet först måste rivas innan de kan härja loss...Så efter detta inlägget tänkte jag gå och lägga mig igen för jag fick inte mycket sömn i natt. Fy fan va det har regnat och blåst säger jag bara!!


Kommer sakna den härliga gröna 70-tals färgen, NOT!

Grönt är skönt!

Blått är flott!

//CJ

Ta mitt liv!!

Glömde säga detta! Mia kollar på weding planer.. Kan någon snälla komma hit och skjuta mig!! eller så tar jag helt enkelt lite pappmaché och kväver mig med!!

//Böte

EEEEHHHH!!

Nyss hemkommen från ett pass spinning och är helt fucking slut. Min mina lår skriker efter mat!! Eller är de magen? 

Jaha vafan på bloggen har de inte varit mycket aktivitet idag.. Vad fan har CJ gjort då?? inte pluggat för de gör du ju aldrig.. Du har säkert suttit på spankwire heladagen. Jaja lite mat nu och sen blir de soffan med denna mysiga tidning


Ha de nice

//Böte


The best place to be!

Jag har sagt de förr och säger de igen. Toan är de bästa stället att tillbringa lite quality time på. Fan jag är riktigt glad att vi ha så många besökare som vi har. Har dock inte fått några fanphotos än. Men vem vet de kommer kanske?

Nu kommer äntligen regnet. Har ju varit kvavt som i ett växthus idag! Okej om de är varmt men när de är kvavt är de bara äckligt.. 

Jaha nu blir de lite dylan och kolla på något dåligt på tv.. 

//Böte

Flickan med sädet i sig

Nu kommer det... Bloggens första youtube-klipp! Peter Apelgren pratar om en tavla ;) Riktigt skönt klipp som får en på gott humör! Enjoy! 


//CJ

Äntligen

Det är en bra dag för Kasslerpojkarna och bloggen i synnerhet då vi har blivit indexerade på Google. I framtiden kommer vi förhoppningsvis dyka upp på allt fler sökningar. Men för att växa krävs hårt arbete, så det är ingen tid för att slappna av och dra ner på tempot. Vi fortsätter i samma takt och ger er the goodness. Nu ska jag fira i några minuter med att läsa Wikiartikeln om samtliga suspekta teman i Nip/Tuck.

//Heino

Datanördar är bäst i sängen!

OH yes! Ni läste rätt! Det visar en brittisk undersökning som tillfrågat över 2000 brittiska män och kvinnor. Fan att undersöktningen inte gjordes när man gick i nian, då hade man varit het på marknaden ;) 


http://www.expressen.se/sex/1.1581732/datanordar-ar-bast-i-sangen

//CJ

”Jag vill liksom ligga med mig själv”


Jag visste det Johan Palm är gay! Idag kände han sig så snygg att han vill ligga med sig själv, ehh normalt?! Det tragiska i historien är att det är cirka 180 kommentarer, varav de flesta kommer från kisstinkande sönderspacklade fjortonåringar(Eller yngre), som även dem vill ligga med honom. Kan någon kvinnlig läsare berätta för mig varför någon skulle vilja ligga med honom?!


Ps. Jag läser inte hans blogg utan kunde inte motstå från att klicka på ”Jag vill liksom ligga med mig själv”-citatet på Aftonbladet Ds.

//CJ

Regn eller?

Japp jag införskaffade mig en regnjacka idag. Man ska ju aldrig se livet från den ljusa sidan. De kan ju komma oväder när som. 

Är riktigt sugen att dra till Stockholm och hälsa på the one and only Heino. Hade varit riktigt kul att gå på stureplan iklädd en kasslerdräkt. Hoppas de andra kasslerpojkarna kan få sina fingrar ur röven och hänga med.

//Böte

Efter en hård dag i skolan…

sitter jag nu helt slut och pustar ut och studerar frukten av vårt evinnerligt utdelande av kort, på krogen! Det måste gjort susen, besökarantalet jämfört med den senaste 10 dagsperioden ökade med 10 stycken ungefär till 31 unika läsare. Kul!



//CJ

Världens mest bisarra skador (av fotbollsspelare)

Vad sägs om denna.

Alex Stepney

Manchester United målvakt blev i en match mot Birmingham 1975 så upprörd på sitt försvar att han skrek käken ur led. Mittfältaren Brian Greenhoff ersatte Stepney och höll nollan. 

Sugen på fler skador läs här http://www.aftonbladet.se/sportbladet/sportchansen/article5202488.ab


//Babas


Rån igen...

Vad är det som händer igentligen??? 3 rån på ungefär en vecka! Vart är vår fina stad på väg att bli för ställe?




Läs mer på http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.476196

//Babas

En kväll av V.I.P kort!

Ja igår fick vi se våra V.I.P kort. De såg riktigt nice ut faktiskt. Så alla som läser våran blogg håll utkik efter dessa på krogen och lite här och där i Halmstad. Det hade varit kul att få fanphotos med dessa visitkort. Skicka de till [email protected] Så kommer de komma upp på bloggen!!


Här är våra visitkort!


Ha en nice söndag! 

//Böte 

14:50

Inte bakfull, mest irreterad över att man sovigt bort storadelar av en sådan här vackerdag. Blir bara att käka lite thaimat nu sen få det bli ut i solen.



Calle börja ju göra en stolt nu när han verka vara på g att börja tycka om öl.


//Babas

Söndagsmat

Visst blir man nästan lite rörd och tårögd när man ser något så här vackert när man stiger upp en söndagsmorgon?! Kött i sin ädlaste form. Länge leve långkok!


Söndagsstek

//CJ

Fest mit Kassler Jungen

Igår var hela kasslerligan samlade. Kvällen startade med förfest hos Jenna. Förfestens två stora diskussionsämnen var "lumpen-snack" och hurvida hästars penisar syns?! Efter förtäring av diverse alkoholhaltiga drycker bar det av till stan. Festrundan började med Caféet, därefter Morfars och tillsist Moon(som var dött som vanligt). Har inte så mycket att säga om utekvällen mer än att det delades ut en hel del visitkort så nu hoppas vi att vi får ytterligare några läsare. Det var allt från en bakfull CJ!

Bilder från igår:
    
 
   
 
    

//CJ

I'm lovin' it!

Sitter just nu och surfar med hjälp av donkan. Tog min dto under armen, gick ner till donkan och beställde en mcflurry marängsviss(äcklig!) och hookade upp mig mot nätet. Behövde föra över pengar till kvällen. Skall bli partaj i nya lägenheten. Skall bli intressant och se om det blir mycket kökshäng.

Ha en trevlig lördag så kanske polleten trillar ner!

//Jenna

ÅÅ Gamla tider!

Japp idag såg jag vår älskade städtant från Örjanskolan!  BITTE!!!!!



Lite dålig bild. Men de är hon!!!


Ikväll blir de lite fest hos Jenna. Jag är ju hallick ikväll. Har väl inte alls lyckats få fram några brudar alls. Men va gör de med lite korv fest?...


//Böte

Kurser ni inte trodde fans...

Oh yes den finns! Harry Potter och hans världar. 7,5 hp. 7,5!! Det motsvarar alltså 5 veckors heltidsstudier, 200 timmar!


//CJ

En dag.

Jaha kollat damfotboll i öösss regn idag. 2-0 till tölö tyvärr.. Men Halmia kommer igen.. Ja sen har va de inte möe mer idag. Jobb som vanligt sålde riktigt bra idag.. kul. 

//Böte

Vart är världen på väg...?

 
Påven och facebook!? Känns ungefär som leverpastej ihop med tandkräm. Vi får hoppas innerligt att påven har lite självrespekt och heder kvar...

Ps. Notera även felstavningen Ds.
 
//CJ

Er musiklangare



Dudes och dudettes, jag tänker från och med idag bidra med lite musikrelaterade inlägg. Och med musik menar jag såklart finkultur som hiphop, hotpants och hydraulik. Jag ska vara er guide och vägleda er genom tung bangin' screw och de senaste Voice-hitsen. Ingen diskriminering här.

Till att börja med har det varit extremt fattigt med autotune-posts på bloggen. Om vi tittar i kalendern ser vi maj 2009, men inte fan har autotune blivit den nya bootcuten. Nej, den står stadigt på egna ben och stirrar alla hatare i vitögat. Det är sedan länge klarlagt att vi inte kommer att titta tillbaka på de senaste åren och skämmas för att vi pumpade "Buy U A Drank" hundra gånger i veckan. Vad jag vill säga är att alla haterz kan gå hem, gärna med den här i lurarna:

Drake ft. R. Kelly - Best I Ever Had (Remix)

Det är alltså Drake, den sönderbloggade sötingen från Kanada, även känd som Jimmy Brooks i "Degrassi: The Next Generation". Här bjuder han in Kelly för att lattja lite på hans mixtape-låt som i sin tur meddelar att ett nytt album droppar i september. Nuförtiden är man mer skeptisk än entusiastisk när Kellz ska släppa album, men tydligen blir det "real r'n'b-shit". Bra där. Jag trodde att han bestämt sig för att i all framtid bomba och sänka sina egna soloskivor med hiphop-Kellz.

Ekvationen för R. Kelly ser nämligen ut såhär:

Gästverser på kollegornas låtar: fet skit.
Hiphoplåtar på soloskivor: meh.
Smör och snusk på soloskivor: fet skit.

Inte så svårt framgångsrecept tycker jag. Nåja, nu hoppas jag att den här låten drar upp besöksstatistiken lite. Håll till godo och håll rss-läsaren vaken inför nya kulturbetraktelser.

//Heino

Retired people vs. cybernet

Om några veckor har den nya Terminator filmen premiär. Den handlar om hur maskiner tar över mänskligheten. Idag insåg jag att detta redan är en sanning för vissa. Jag talar om pensionärerna. Förr i tiden innan internet, om du skulle få reda på någonting från förr så tog du bara tag i närmaste pensionär och frågade. Nu förr tiden när vi har internet och tjänster som eniro på mobilen så behövs inte pensionärerna längre. Detta insåg jag idag när jag träffade en pensionär i trapphuset och spontant började berätta om huset att det var si och så gammalt och så liknande. Så jag säger take a stand, shut down internet och låt pensionärerna sprida sin kunskap vidare. 

//Jenna

BLOOD!! And Cinnamon Buns!

Japp de är va min dag har bestått av. Jag ska beskriva min dag med bilder idag tänkte jag.


Handlade på City gross och självklart tog jag en bild på kasslern.





Näsblod kl 06:02. andra gången 07:15. och tredje gången 14:27



Kanelbullarna före bakning!


Efter bakning!


Visst är hon söt!

Ja de va min dag nu kommer snart Kasslerpojkarna och fikar saft och bulle här. Och ja Heino hitler är med!!!


//Böte


Köttföretagen lurar oss!

Fy fan nu är det krig! Köttföretagen lurar oss att tro att vi köper filé när vi i själva verket köper skinka eller kotlett! Hur lågt får man sjunka?!



//CJ

Motivationssnack





Bilden ni ser ovan föreställer besökstatistiken för den här underbara bloggen. Det är glädjande att se att vi har cirka tjugo besökare som man kan lita på. Tyvärr är siffrorna för de unika träffarna inte så uppmuntrande. Vad göra? Jo, se till att skriva lite om Basshunter, billiga köp på Zara och annat som drar folk. I slutet av veckan ska den där blå jävla linjen ligga över hundrastrecket. Besökare och kära Kasslerpojkar, är vi överens? We gon' make it happen.

//Heino

Den feta juden

All right, jag måste propsa för den här twittersnubben: The Fat Jew. Vem han är vet jag inte, men det spelar inte så stor roll. Bara han fortsätter droppa sådana här inlägg:

"Going Upper Deck" is when you're at a party and you remove the toilet tank cover, stand on the bowl & shit in the tank, clogging it forever.

För alla andra som vill ha ett mildare alternativ finns Brünos twitter. Här är det toaletthumor med en bögtwist:

Just had mein arschenhaller bleached und ze beautician, Klaus, found ze long lost head of mein David Beckham action figure up zere!

Som man säger i Stockholm inför en filmpremiär, i det här fallet Brüno-filmen: pepp!

//Heino

Hej på er!

Jaha då satt man här ingen en torsdag kväll. ska bli nice att va ledig i morron. Blir nog en riktig slappe dag. Ska bara träna lite me ;) imorron kommer ju även den 5e medlemmen av Kasslerpojkarna. Ifrån den brattiga staden sthl till vårt fina halmstad! 

Vart ska man resa här näst. Nu har man varit i Thailan och New york. Är riktigt sugen på att åka tillbaka till New york igen. Eller ta en riktig road trip i LA. Men känns som man får vänta lite me de. 

Mattis i New york!

En av de bästa semestrarna man haft! Vi får snart köra New york igen MATTE!!!


//Böte


  

En helt vanlig skoldag...

Kom till skolan vid 10. Gick och pratade med en lärare som skulle hjälpa oss med en beräkning på en fjäder. Efter detta slappades det fram till lunch. Sedan lunch. Åt två kyckling klubbor. Detta resulterade i flott över hela ansiktet, trevligt! Sedan var det dags att fortsätta "arbeta". Pillade lite på rapporten som ska in på måndag med gav upp efter 5 min. Efter det satt jag och väntade på vår handledare som skulle kommit vid 15. Under tiden så räknade jag lite på en fjäder. Dock utan framgång. Vid 16 kom handledaren och sa att hon skulle på möte. Kul. Stack hem 16.30. Så på 6,5 timmar jobbade jag kanske effektivt 1 timma. det är ungefär vad man brukar prestera en helt vanlig dag :)

//CJ

Första rundan efter varvet...

Var nyss uppe på berg och sprang 3an hade tänkt mig en tid på under 12 minuter så tryckte på lite extra. Som vanligt når jag inte mina mål men slutade på 12 minuter och 18 sekunder. Slutsatsen av det hela va att jag blev riktigt trött och har nog inte återhämtat mig helt sen helgens långdistanslopp.

Så här såg jag ut 30 sekunder efter avslutad löpning, ingen vacker syn. Men kroppen mår förhoppningsvis bra av det.
//Babas


Pia-Lennart, inte okej!

Jaha, då vet vi detta...Mannen(?!) här nedan fick inte byta namn från Lennart till Pia-Lennart, stackarn...


//CJ

Hur mycket deg fanns där att hämta?;)


Läs mer på: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.472298

//Babas

Frukost!

AAAHhhh vilken skön morron man har haft. Vaknade och gick en liten runda till city där köpte jag och Mia lite frukt på torget till frukosten. Kolla in denna frulllleeennnn!!!



Nu är de åter till soffan. Är ju ledig idag! Så de är bara att ligga och ladda inför träningen ikväll. Det blir lite baksida lår och rygg FINT!!!

//Böte

7:30

Ja va ska man säga. Jag skulle börjat jobba kl 12:00 idag. Men kl 07:30 fick man ett sms av bossen som säger kan du komma till jobbet om en timma och hoppa in för en annan? och jag som hade legat och kollat film ganska sent igår kväll. Men de va bara att stoppa ner morron stånden i jeansen och släpa sig till jobbet.

Men imorron är jag ledig! om någon vill joina mig!


//Böte 

Dagens mat..

Kasslergratäng. Så här såg den ut innan den åkte in i ugnen. Smasken...


//Babas

The stranger or just strange?

Detta var en tanke jag fick under Göteborgsvarvet då CJ applicerade stora mängder Zon eller vad det heter på sina små kvinnoben.

Om jag tar på mig en handske och sedan applicerar bedövande gel på min penis. Låter den verka, därefter onanerar. Är jag då gay eller är det bara en omvä'nd främlingen som kan förnöja? 

Ge mig eran åsikt!

 //Jenna

Föredelen med att "jobba" hemma...



//CJ

Dagens produkt...


är den här dildon förklädd till en rakapparat. Tänk er scenariot att den inte rengörs efteråt på grund av glömska eller ren lathet. Lägg därtill en tonårsdotter som i smyg lånar apparaten för att raka benen, mmmmm fräscht! Eller varför inte morfar som speglar sig i vid ett toalettbesök på släcktträffen och upptäcker att han missat med rakningen. Perfekt, en rakapparat som står framme…Mums!

Over and out!

//CJ

Ett skratt förlänger livet...

Ett skratt förlänger livet bruka man ju säga. Om inte så blir man ju väldigt glad av det. Som i dag när en fågel bajsade ner hela Brunos rygg och en liten klick i håret. Tog ett bra tag att hämta sig efter det. Och precis innan detta hände gick vi och snackade om hur kallt det va i morse. Men efter attacken gick han ändå bara i tröja=).
//Babas

Borrning i betong I love it!

Efter en väldigt på frestande dag är en nattssömn välbehövd. Tänkte jag och släppade mig hem i tid i natt. Väl hemma fanns bara en tanke sömn. Samma tanke hade jag klockan 10 i 10 när nån i huset började borra och självklart kunde man inte sova mer. Men sen tystnade det och jag försökte få nån timme mer sömn i soffan, lagom tills ögonen började stängas började de igen. Detta resulterade i att man varit lite halv seg hela dagen. Blir ju inte piggare av att jag ska hämta min cykel och har råkat glöma nycklarna hemma. Men vad gjorde det mamma och pappa gillade lite korv på dagen så det blev min frukost. Sen pallrade jag mig hem igen utan cykel och slappade lite tv. Innan jag tog mig hem till Niklas och käkade lite kinamat smaskigt. Älskar livet nu när man inte behöver käka pasta längre.
Nu känner jag mig typ död och ska snart slänga mig i sängen.

Tack för en trevlig gårdag boys.

//Babas


Göteborgsvarvet 2009


Då var varvet över för det här året och det enda som är kvar och värk, blåsor och rövskav. Men det blir nog Göteborgsvarvet 2010 med. Gårdagen var en trevlig dag. Hela Göteborg var fylld av damer och herrar i tights. Min spontana tanke kring tights är att det finns vissa som kanske borde valt några mer rymliga byxor. Annars är det ganska trevligt att ligga bakom en tjej i tights;) Uppladdningen inför varvet kunde varit bättre. Eftersom vi var lite sent ute så han vi inte ta oss in till stan för att äta. Inga problem tänkte vi, där fanns ju flera matställen. Vid närmare titt så upptäckte vi att det var ärkegöteborgaren Glen Strömberg som var ansvarig för maten på hela området. Alla portioner var skrattretande små och svindyra så vi tänkte att hans ”pizza” var mest mat för pengarna. Precis när vi satt oss ner hör man Strömberg prata i mikrofonen ”Det är viktigt att ni inte äter för mycket innan loppet”. Vad gör vi då? Jo beställer in 2 nya pizzor och delar på dessa. Detta var drygt två timmar innan start. Resultatet av ätandet vart illamående från start, var riktigt närma på att ställa mig vid kanten och kasta upp min puré. Fick till och med svälja lite spya, score! Loppet gick la sådär. Kändes jobbigt som fan i år men jag kom in på 2 tim och 3 min vilket var en förbättring med 1min och 40 sek så jag får vara nöjd ändå även om jag inte tog mig under 2 timmar som var målet i år. Babas lyckades riktigt bra med han var missnöjd att han fick 26 sekunder över sitt mål, 1.45. Sluta lipa Babas jag bommade mitt mål med 3 minuter;) Jens som sprang första gången lyckades kämpa sig in på 2 tim och 11 min. Bra kämpat. Efter målet väntade dusch. Och det var ingen trevlig upplevelse… Äldre människor har inga som helst problem att visa sig nakna. Den kan stå och stretcha nakna eller ta av sig handduken 5 minuter innan de ska in i duschen. Visst vi föds alla nakna men gubbsnoppar är inget trevligt att se… Och det gick inte riktigt att undvika det heller eftersom dem fanns överallt. Efter duschen tog vi en välförtjänt hamburgare på vårt favohak i Göteborg, Burger King på Järntorget. Sen åkte vi hem till Halmstad.

Bilder från kalaset!


Väl hemma han man med att ta en dusch sen var det förfest hos Jenna. Där satt vi och drack en liten stund innan vi gick ner till stan. Vi började med Caféet där var trevligt och efter en stund var där fullt(!?) enligt vakterna. Sen drog vi vidare till Morfars där vi skakade loss ordentligt. Där var riktigt varmt och gött. Råkade stöta emot en rygg med underarmen och blev blöt efteråt, absolut torr?! Troligt! Efter morfars pallade inte Jens och Babas att vara ute mer så de gick hem. Veklingar! Jag, Böte och Svärd gick vidare till Moon. Det var i princip helt öde, trots fri entré. Men detta hindrade inte oss från att skaka loss. Vid stängning skiljdes vi åt och jag åkte hem för att sova. Det behövdes verkligen. Man kände sig ungefär som en 83-åring med ischias så det var fruktansvärt skönt att sova!
Det var allt från gårdagen!



//CJ





Äkta kärlek!

Vandrade nyligen till Netto. När man går och pratar med CJ så ser jag ett "par" längre fram jag la på och tog foto självklart. Detta är äkta kärlek. En man i 40års åldern och en impoterad kvinna. Det va dock ingen thailändare utan en gambian skulle jag tro.


. 
Ingen bra bild men ändå!

Sverige är ett kärlekens land. Man kan impotera folk hur man vill bara man gifter sig med de.


Ja sen va de ju Netto med. Som alla vet så är de bara finsmakare som handlar på netto det bevisar denna bilden.

Me love musli on the floore!

Nu blir de V för Vendetta.

//Böte
 

Sikken kväll!

Igår jobbade man till 16:10 sen va de bara hem en snabbis och fixa till sig. När träningskläderna va på så begav de sig till klättringen. Det va svin kul att testa på lite olika klättermetoder. 

Sen va de bara att köra en birrr i bilen på vägen till festen. Det va ju personalfesten på stadium.
Kvällen va en succé. God mat och mycket alkohol. Blev ju stan en sväng med och visade sina skills på dansgolvet, Och CJ hade som vanligt lite bögiga moves som visas här.

CJ!



Va hemma ca 03:30 FINT!!!

De ska ju självklart komma lite bilder på klättringen med.

//Böte

07.15 Vad håller jag på med...

Klockan ringer 07.15 går upp stänger av klockan en obehaglig känsla sprider sig i kroppen. Känslan är inte långt ifrån första gången jag stod med min pappa i kön till lisebergsbanan. Jag förstår att jag är riktigt nervös men för vad? att skada mig? inte nå mitt mål? eller kanske att inte komma i mål? Svaret på det har jag inte. Men hoppas att jag kan vända det på rätt håll och få en kick av det.

kort summerat.
Vakna upp inte det minsta bakfull men vad fan gör det? idag är det lördag och dax för göteborgsvarvet. Så nu KÖR VI lycka till boys.


//Babas

Meh




All right, det här är bara ett snabbt utkast. Jag vet inte om jag är så kåt på hela ornamentgrejen, men jag antar att det är demokrati här. Det går naturligtvis att göra loggor som ser helt annorlunda ut, det här är bara en av flera idéer.

Kolla in den högupplösta versionen som finns här. Den är lite fräsigare.

Droppa gärna en kommentar också.

//Heino

Dagen för dagen D


Just nu känns det lite nervöst. Den stora dagen är ju imorgon då vi springer 2,1 mil tillsammans med 56 000 andra löpare. Man känner ju pressen från att prestera bättre än förra året. Riktigt illa om man inte göra det, samtidigt funderar man över om man gjort sin "läxa". Träningen har varit sisådär i år. Men men, om ett dygn sitter vi förmodligen hemma hos någon och pimplar alkohol av alla dess former. Karatefylla!? Oh yes!  May the best man win(Med grov göteborgsdialekt!!) 


Bild från förra året...

//CJ


Göteborgsvarvet och klättring!

Imorron blir en riktig sportdag för oss alla. Det är tre av kasslerpojkarna som ska springa Göteborgsvarvet. Det är Babas,CJ och Jenna. Själv ska man på personalfest med jobbet och vi ska klättra på slottsmöllan.

Det ska komma in foton från alla dessa händelser. Och kolla efter oss alla på krogen imorron!

Ses imorron flickor!!

//Böte

Fördelen med att skaffa olagliga spelmaskiner...

är att man får dem bortkörda gratis...


Bättre bild kommer (den var kanske inte bättre men större iaf)

//CJ, Scoop av Babas

Testosteron

Ugh, ugh, jag internet använt. Hälsningar från stenåldern. Har inget internet just nu och därför jag gör ganska sporadiska inhopp på bloggen just nu. Har precis varit på styrelsemöte om bloggen, några resultat av mötet kan ni redan se då vi har infört kategorier. Troligtvis kommer ni inom några veckor få se lite nyheter på bloggen.

Imorgon är det göteborgsvarvet. Känner mig just nu ganska degig. Får se hur det går. Vi tar iallfall vatje chans vi får till att promota bloggen och självklart kommer vi ha hyrt in banderollbrudar som kommer hålla en banderoll längs banan med bloggens namn.

I övrigt har det varit en riktig actionhero vecka. Har skjutit hela veckan och sedan blandat upp detta med lite kampsport och är snart en ceritified killing machine. Rundade av veckan med lite orientering samt italiensk glass. 7kt gr8.

Så här går det när man slåss.
Här ser ni resultatet av att gå upp i ringen mot läraren.

Kasslerpojkarna minus en, anno 2009. Scary Babas in the background.

//Jenna

Nyheter på bloggen!

Vi kommer i fortsättningen att posta outfits för att kunna konkurrera med dem största... Så först ut blir Mia
//CJ


Mysfredag! Äntligen är veckan slut.

Hej kära läsare, denna tiden jag använder till att skriva detta är den mest heligaste på hela veckan. För nu bruka jag sätta mig och varva ner lite med en öl innan kvällensbravader. Men idag ser det helt annolunda ut började med att Åka hem och hämta lite nytvättad tvätt. För i veckan när jag hade tvättid lyckades båda våra maskiner vara sönder. Hur stor risk är det da? inte stor iaf. Sen tog jag mig hem och satte mig vid datorn. Ska snart slänga mig i duschen och sen blir det lite mat innan det är dax för mysfredag med pojkarna. Ska bli riktigt skönt att ta det lugnt idag så vi kan gå ut hårt imon. Om man kan gå på kvällen vill säga. Hoppas på mycket bra idéer nu ikväll. Lite dåligt med inlägg under dagarna    =( Men den ska vi nog lösa.

Börja bli lite nervös inför morgon dagen

// Babas

Regn ja varför inte!

Det har varit skit bra väder hela dagen till jag ska till gymet. Ja då när jag börjar cykla börjar de självklart att regna. Men man dör ju inte utav lite jävla vatten.. 

Imorron är de möte vid sju hos mig boys! och Heino va förberedd det kommer explodera tankar. Vi kommer ha minst 50 läsare om dagen inom de närmsta veckorna..
Annars har de varit en rätt lam dag idag,

Tränade ett rejält axel pass idag. Måste bara ge ett extra heja Martin, En av de skönaste snubbar jag träffat. 

 http://www.youtube.com/watch?v=zasLD7O7k8s

kolla in den videon!! 

This is one of the kasslerpojkarna over and out!

//Böte

Sista ölen innan varvet...

Passade på att ta mig en öl idag efter jobbet då det inte känns helt bra att göra det i mon. Och vill ju inte tappa traditionen att avnjuta en öl efter en hårdvecka på jobbet. Sådär för ändrade jag bara lite på dagarna. Men nu känner man ju ett stort hot av Calle som tränar in i det sista. Och Jens som inte man har så bra koll på hur hårt han träna. Må bästa man vinna sålänge det är jag;).

Nu har jag också fixat det som låg på mitt bord att skaffa till banderollen så nu litar jag på att ni andra har fixa ert.
ses på mötet i mon.
//Babas

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder...

brukar det heta. Därför drog jag på mig regnjackan för att jogga en sista runda inför lördag. Och som vanligt slutar det regna efter 10 minuter så man får springa runt i en regnrock i storlek XXL utan att det regnar, typiskt! Nu ska jag iväg på bio. Det blir alla nördars våta dröm, Star Trek. Eeeehehe! Det var allt för idag, puss!

//CJ

Stölder!

Det har varit en het dag på jobbet idag. Det har stulits mellan 9-19 par badbyxor idag. Alla billabong som kostad 899kr. Va sssååå nära att ta den ena personen. Men han hade inget på sig. Det hade hans kompis redan tagit.

Vem fan har smutsat ner frennarps skylten? Det blir jag riktigt förbannad för med. 
Ja på fredag ska vi ha "blogg möte" Så hoppas Heino har laddat sin telefon eller sitter via msn.
Skulle varit bra om han har en webbkamera. För alla ska självklart ha på sig kasslerdräkterna. 

Crap your pants!! 

//Böte 



Vet ni vad som skiljer dessa bilder åt?


 
Jo, det skiljer ungefär 18 kilo bröst och 1 meter i omkrets ;) Fy fan!
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1567246/jag-alskar-mina-brost

//CJ

Ligister i frennarp

När jag körde hem idag gjorde jag en fasansfull upptäckt. Någon eller några hade tejpat fast vita papper över frennarpsskylten med texten HOLLYWOOD. Ja ni fattade rätt, någon har alltså vanhelgat frennarpsskylten. Hur kan någon få för sig något sådant?! Måste vara frennarps phoners som utfört detta illdåd... Bröder, jag lider med er!

Skylten före dådet

//CJ

Kravallås...

Förvånad att just en skola på området vallås brann och inte nån av det andra skolorna i stan? inte? då är vi 2.
Läs mer på http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.464676


//Babas

Och med tanke på Supermannendräkten...

Så tänker jag direkt på vad en jobbarkompis berättade igår. Han berättade om en maskerad han hade varit på i sin ungdom. Och avslutade det hela med "sen gick jag hem med Stålmannen". I bland kan man ju se folk på söndagen som man misstänker har sovit på bortaplan. Men se man en tjej som springer runt i en Stålmannendräkt på söndagen är man säker på att hon kört en bortamatch, alternativt saknar hästarna i stallet.

//Babas

En dusch senare!

Kom precis ut ur duschen då möts man av melodifestivalen!

Alltså hade jag varit en stormakt så hade jag tagit de 3 första bidragen i melodifestivalen, och ställt dom mot en vägg och satt en kula i skallen på dom. Han med Supermannendräkten hade jag nog punkat lungorna på och låtit han lida lite extra. Va fan är världen på väg? 

HEJA SVERIGE!! Eller nått....



Se you in hell

//Böte

Spermabilen

Oh yes, den finns!


//CJ

Beach 2009...


verkar gå åt helvete. Men men som man brukar säga tvättbräda är sååå 2004, nu är det torktumlare som gäller. På tal om torktumlare så har jag och Jimbo spenderat hela eftermiddagen framför datorn och redigerat en film om just torktumlare. Mitt exjobb handlar ju om torktumlare som ni kanske vet. Efter några timmars hårt slit vid datorn kallade Max på oss, kan man göra annat än att lyda? Servicen var riktigt nice där idag. Två pers jobbade, en i köket och en tog emot orders. Kombinera detta med folk i drive in-luckan, folk i drive in-kön plus andra hungriga gäster vid kassan. Underbemmaning?! Javisst! 


Jimbo suger...

Det går bra nu!

//CJ


No strange things!

Bajs va lugnt de varit på jobbet idag. Men då får man mer tid att lattja. Har testat lite basketbollar och lite kläder hehe.
Idag har jag även tänkt en del på svett! alltså att de finns så många nyanser av de. Det är mycket fascinerande. Men den värsta doften har jag nog känt idag. I ett vanligt omklädningsrum. Doften va en blandning mellan gammal fisk och sött godis. Riktigt illa faktiskt

Sen har de inte hänt så möe.


 No strange things idag. Behöver de sägas mer??

Ps: Denna mackan va jääävvvuuullsskktt god. Tänker på den varje dag. Tillverkad i de finaste köken i Newyork


//Böte 

Allt som vi gjorde i den stunden vill jag göra om!

Behövs det skrivas mer? För er som inte va med så var detta en bild jag hittade på mobilen från grillpremiären -09. Riktigt najs allt var bra platsen,  ölen, vännerna, kubben och grillningen.

(Festarn va popis tills alla hade cola över sina kläder;))
//Babas

Inga kräkningar som tur är...

I dag skulle jag ta upp ett av mina små projekt och måla om ett träbord till blanksvart. Jag tänkte att det smidigaste skulle vara att spraya det. Så åkte iväg och köpte mig lite hobbyfärg. När jag hade målat ett tag hamnade jag i en härlig värld och kom på att man kanske skulle öppna lite och vädra. Väl ute i den friska luften läste jag vad som stod på burken och läste att den ej fram kallade kräkningar jävkla tur det. Men vadför skriva med det? Kanske för att folk tror att det framkalla det och stå därför över att köpa just denna färg jag kom iaf inte fram till nåt vettigt. Men vet där i mot att jag ska börja använda sådan färg i stängda rum istället för att dricka öl till helgen är nog bättre inför varvet;)



//Babas

Kidz




All right, fylleinlägg. Jag kan stoltsera med att jag inte köpte några skivor 2008. Min kulturkonsumtion ligger på en högre nivå än någonsin tror jag, men mina betalningar når knappt upp till hundrakronorsstrecket. Mitt senaste biobesök var i samband med The Dark Knight-premiären, dvs nästan ett år sedan. That's right, precis så jävla snål är jag.

Jag kommer att tänka på min kusin - en 13-årig tjej. För henne är det helt naturligt att köra lite Spotify och ha Lady Gaga (gratis från PB såklart) som ringsignal. Harry Potter och andra göttiga böcker finns på nätet, alla världens låtar finns på Spotify/Youtube. Hon ser inte något värde i att samla.

 Vad ska man göra? Man får helt enkelt konvertera kidsen till metaldudes. Idag hörde jag om en snubbe som hade 80 st - ja, ÅTTIO fuckin' stycken - versioner av W.A.S.Ps singel "(Animal) Fuck Like A Beast". CJ, du har mött din överman.

//Heino

Vad är en dans på slottet när man bor i pappmaché.

Då har man varit och kollat på en ny lägenhet via akelius. Blir dock inte den heller för de hade liknande problem som vi har nu alltså pappmaché väggar. Men men ingen har väl dött av sömnbrist. eller??

Va de inte Cj som sa att man skulle ta foto på sina fötter för att få mer besökare?? 



//Böte

Ännu mer olycksfall på jobbet skratta bäst som skratta sist....

 Klockan är runt halv 4 inte många minuter kvar att jobba. Men ska ändå göra lite till. Ska ta ett nytt verktyg på släppet och når inte riktigt det så ställer mig lite mellan bilen och släppet och vad händer Bruno trycker på gasen och slash min höft samt framsida av lår får sig en smäll och christian få sin fot överkörd. Verkligen det man behöver nu inför göteborgsvarvet. Så nu sitter man och fyller i en rapport för olycksfall verka inte vara verken min eller den själv utnämde festarens dag i dag.
Aj fan.


// Babas


Vistaprints "gratis" visitkort...


visade sig tillslut kosta 95 kr. Man betalar alltså för bearbetning och frakt medens korten ingår, generöst! 250 papperlappar måste ju kosta en förmögenhet. Heja gratis!!


//CJ

Festarn kommer inte synas på stan på ett tag.

Han har nämligen lyckats gå in i en skylt i dag och har plåster både över näsan och pannan. Riktigt kul faktiskt ännu roligare var väl att han inte märkte att han blöde så han gick runt ett tag och började fundera vadför alla kollade på han. Men diva som han är trodde han självklart att det var för att han iaf själv anser sig vara snygg;) Men en blick i en ruta för att se att håret låg som det skulle gjorde att han svimmade och folk kom ut och plåstrade om han. Eller nä nu sitter jag och ljuger igen men det va nästan så

// Babas

Postkodmiljonär!!

Ja då va postkodmiljonären avklarad i Halmstad med.. De va väl mest gamlingar som vann. Och de tänker ju bara. "Jag ska sitta på pengarna tills jag dör" Kul!!

Det kommer hända en heldel nya saker på bloggen inom de närmsta veckorna och de kommer även bli en heldel advertising! Riktigt kul faktiskt. 

Gick förbi en ny tattoshop idag. Blev lite sugen på att fortsätta på mina egna tattos. om de är skickliga på sin grej. Tänkte jag skulle kolla upp dom. Idag va de även lårträning på gymet. Så imorron kommer man inte kunna sätta sig på toa. GÖTTT 

Keep up the god work

//Böte

Kasslerpojkarna rullar på stan

Sitter hos babas nu. Babas och Böte sitter och smider planer inför framtiden. Vi kasslerpojkar plus Elsa minus Heino skulle ta en fika. Vi hade tänkt "chilla lite uteservering" som Babas brukar kalla det. Men där vart stängt så vårt enda alternativ var att sätte oss på Vattenporten. Vilket ställe! Fick sur grädde i min café mocha, luktade och smakade skit iaf. På tal om skit jag skulle gå på toa på Vattenporten men jag blev ganska snabbt osugen på att tillbringa en minut på toan...Eller vad säger ni? Ser stolen inbjudande ut?



Hela gänget minus Heino...

Schtek!

Jag råkade säga att Kenzas blogg sög, det skulle jag inte gjort...

Ha en bra fortsatt söndag!
//CJ

Riktiga män gråter...

när de tittar på film. Eller vad säger du Jimbo? ;)


//CJ

Sista pusselbiten på plats



Då var gänget fulltaligt, nästan i alla fall. Vi har ju två pojkar utan internetuppkoppling. Heino fick den sista åtråvärda platsen i kasslergänget... Kul att du fattat allvaret med bloggen och livet som bloggare! Kör hårt och välkommen Heino!

Jag(till höger) och Heino(till vänster, DAH!?) back in the 90's. Jag fick alltid ha pistolen som var trögast att trycka in avtryckaren på, därav min stenhårda min.

//CJ

The world's greatest








Som ni ser på bilden ovan är ju inte den här bloggen i samma liga som Nike, Coca-Cola och Bengans Kött & Video. Men vi är på väg. Snart har vi mer hitz än Pirate Bay och Kenza tillsammans. På tal om att ta över världen så föreslår jag att vi, Kasslerpojkarna, skissar på en halstatuering så att samhället känner igen oss när vi rullar på stan. Något enkelt i den här stilen kanske:




Smaskigt va? Det enda som krävs till tatueringstillfället är följande: lite passande black metal, mobilkameror så att vi kan dokumentera när vi gråter av smärta och en flaska fulsprit. Om intresset bland de övriga Kasslerpojkarna är lite svalt så lovar jag att gå tillbaka till ritbordet och smida ännu vassare företagsplaner. 2009 tillhör oss, aight!

//Heino

Samtal runt matbordet

Men tja här sitter vi nu efter att alla har avnjutit varsin pizza, utom böte som har käkat fittpinnar. Vi har haft ett par riktigt goa matkonsersationer. På någon konstig väg kom vi in och prata om bajs, lr rättare sagt sprutbajs. Samtalet inleddes med att Böte droppade sås från sin pizza så lät det liknande ett "sprutbajs". Babas kom då in på att prata gamla goa bajsminnen. Vissa tycker fortfarande det är jobbigt att bajsa på bortaplan, medens andra tkr de e helt naturligt.

Vad tycker ni? Anser ni att det är pinsamt eller helt naturligt att bajs på bortaplan? Tyck till!

Lite bilder från våran tripp till pizzerian

Jimbo eller JD?

Jimbo, Böte, Babas och Festarn. CJ bakom kameran.

Babas stammisställe

//Kasslerpojkarna

The hottest stekare under the sun



What's crackin'? Det är yours truly här, Heino. Nollåttan - nu även medlem i Kasslerpojkarnas slutna och åtråvärda sällskap. Jag ser att föregående talare har försett bloggen med många hilarious inlägg. Underbart att se. Förresten Jens, styr upp din jävla internet connection, t o m en U-landsmänniska som jag tankar Eminem och betalar räkningarna med hjälp av the Internetz.

Nåväl. Jag läser ju många bloggar och mestadels består dem av en vidarebefodrad Youtubelänk med en snärtig rubrik i stil med "50 CALLS OUT RICK ROSS' MOTHER!!! MUST SEE!!". Sådär kort och koncis tänker inte jag vara. Istället vill jag med lite print screen-trolleri visa vad Dagens Nyheters nätupplaga väljer att fokusera på idag, nämligen bacon. Vi alla vet ju att bacon är hårdvaluta i den här lågkonjukturen. Oxfilén har fått maka på sig. DN rycker då ut och uppfyller den journalistiska plikten:




Det är inte svårt att föreställa sig att Sverige lagom till hösten mest liknar en postapokalyptisk Children of Men-värld fylld av baconätande män i flottiga trenchcoats. Ok, over and out. Nu är det dags för gammal hederlig svennefylla. Förfesten har redan börjat, courtesy of Robinson på TV4.

//Heino

118 100 svar på allt...


Förra sommaren älskade jag denna tjänsten, visst kunde ta lite tid i bland men man fick alltid svar.
Denna gången har jag en annan åsikt. Det är inte okej att vänta 25 timmar och 39 minuter för att bli idiot förklarad med "Om du kollar noga på spelarna så kommer du se detta". När de i själva verket inte har kollat noga då de inte hängde med på vad jag menade. Skärpning till er som jobba där.

21.31 07-maj-2009
Vadför har somliga i Svenska hockeylandslaget guld på hjälmarna och andra silver?

22.04 07-maj-2009
Hej! Vi har för tillfället kö och hantera din fråga s snart som möjligt. Tack för tålamodet! Mvh 118100

22.37 07-maj-2009
Tack för din fråga. Frågan ligger i vår internkö för vidare bearbetning och kan ta tid att besvara. Mvh 118100

23.12 08-maj-2009
Det är faktiskt så att alla i det Svenska hockeylandslaget har blåa hjälmar utan målvakten som har en egenmålad hjälm. Om du kollar noga på spelarna så kommer du se detta.

Min slut sats av det hela är att du vill få snabba svar ställ inga svåra frågor. Spara i stället dina 18kr och försök få din kompis att ta reda på det för en tia det är ingen Big Deal.

Bättre att posta det sent än aldrig 
//Babas

Skateboardtävling...

Idag var det skateboardtävling på brunsåkerskolan. Bra väder gjord att många sökte sig till platsen. Många som tittade och åkare var där. T‰vlingen anordnades av Mystery. När tävlingen var klar bar det av till pinstripes där prisutdelningen hölls. Även en visning av en film som några lokalaåkare hade gjort spelades upp där. Trodde faktiskt inte det va så stort här i stan som det verka med skateboarding.  

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.461347




//Babas

”Efterfest” i mitt pojkrum

Gårdagen avslutades med ett oväntat besök. Skulle köra Malin och Sara(tror jag :)) in till stan. Väl framme upptäckte vi att stan var lika död som bockstensmannen. Vad gör man då när kvällen är för ung för att avslutas? Jo man avslutar den på mitt pojkrum. Där satt vi och kollade en stund på True Lies och självklart lyckas man pricka in bästa scenen i filmen, nämligen strippscenen med Jamie Lee Curtis. Fy fan va ful hon är men vilken kropp klockrent exempel på en ”paperbaghoe” alltså en tjej med snygg kropp men med ett utseende bara ens mamma kan älska. Sen satt vi och pratade en stund innan kvällen vart över. Oväntad kväll kan man lugnt säga ;)Nä nu ska jag göra något vettigt. Vi hörs!

//CJ

2 och 1 halv timma sömn mummmmsss!!!

ÅÅÅ sikka idioter de bor i detta huset!! inatt vid 2 tiden har de stått en slyna och skrikit "jag kommer krossa fönstret om jag inte får komma in!!" hon stod säkert och skrek de i en timma till sin kille.. Sen kom han ut och va antagligen påverkad och de blev ett jävulskt liv!! de fortsatte väl till ca 4-5 på morronren med att försöka lösa sitt problem..

Sen bestämde sig slynan för att åka till oskarstöm med taxi och sova där.. Sen en kvart efter de blev tyst och jag tänkte fy fan va skönt då kan jag få en timmas sömn till iaf innan jag ska upp.. Nä då vaknar de ovanpå! Hör som vanligt deras jävla mobiltelefon låta.. 

Ja va ska man säga de är bara att ta en snara och gå ner i källaren! 

Nu ska jag jobba!! 

Ha de bra slynor!!

//Böte 

Flytt svett och blod!!

Ja då har Jenna flyttat. Mycket nice lägenhet. 

Självklart svettades man som ett svin av alla trappor.. och Cj tappade en byrå på mitt finger
Tack Cj!!

Nu e det dags att lägga sig snart. börjar ju kl 08:00 imorron GÖTT!!

Ses imorron kasslerpojkarna!

//Böte

Kompleterar med lite mer bilder

Böte i lasbilen


Babas i lastbilen


Rövsvett signerat böte!


Sista lasset och böte passar på att ta en power nap :)

//CJ

Jag har en plan!

Gör ett litet snabbinlägg för att ni inte ska tro att jag vänt kasslerpojkarna ryggen. Ikväll stundar det flytt. Böte har anmält sig för tjänst. Hur är det med CJ och Babas, jag räknar med ert stöd. Jag har också kommit på en plan för att öka våra besökare med 278,5% genom att besöka våra största konkurrenter på blogg.se.  Mitt råd är att ni börjar skriva inlägg som endast innehåller texten "på jobbet" sen infogar ni en bild på era fötter och skriver hihihhi under. Detta är ett grepp som vår konkurrent Kenza använder i stor utsträckning och har ett eget tv-program nu. "If you can't beat'em. join em"

Lägger även till en bild som kan ge lite förklaring till namnet kasslerpojkarna.


//Jenna

En helt vanlig dag!!

Ja va ska man säga?? inget nytt idag.. imorron blir de att hjälpa till med Jennas flytt! Fick förklaring på Jennas dåliga bloggning. Han har inget internet... Hur överlever han?? iof blir han 116kvm rikare imorron! Får jag flytta in eller?? jag kan bli en hus hora som gör allt!! 

yippy-kay-yay mother fucker ha en trevlig kväll så kanske polletten trillar ner!!


//Böte

Spotify...

Skulle aldrig visat mamm hur spotify fungerar... Nu tvingas man sitta vid datorn och bli mer hörselskadad än vad jag redan är till Lasse Stefanz. Det läskigaste av allt är när man kommer på sig att man sitter och stampar takten till godbitar som Du Kalle eller varför inte På en söderhavsö... skrämande!

//CJ

Bio imorgon?

Jag har bokat 8 biljetter till Wolverine imorgon 21.15. Bara höra av sig om ni är intresserade...Puss

//CJ

8 tips som håller igång ditt förhållande

1. Bli kompis med hennes kompisar:
Till en av flickans kompisar skrev 19-åringen: ”jaa kommer facking knocka slynan fattar du hämta dina facking poliser vad fan du vill ja bryr mej inte fattar du”.
2. Låna personliga saker för att lägga in lite kärlekslåtar på mp3n eller byta till någon gullig bakgrundsbild på mobilen eller fyll på hennes busskort:
Han tog dessutom ifrån henne buss-kortet, mp3-spelaren och mobiltelefonen och tvingade henne vänta tills han jobbat klart.
3. Påpeka hur vacker din kvinna är:
Han gav flickan rådet att fotografera sitt ansikte, för att kunna minnas sitt utseende:
”ja har drömt om detta att bara knocka dej två tre boxar spark i huvet o ett bryttet näsben käkbenet ska ja snea helt”.
4. Våga be om ursäkt:
”Anmäl mej inte ja låter dej va från o me nu jag svär bara anmäl mej inte du ska få busskort och allt jag e skyldig dej”.
5. Tala om hur mycket du älskar din kvinna:
”Om du gör slut ska jag slå dig mer”.
6. Underhåll kärleken:
Vid ett tillfälle beskrev hon det som att han slagit eller örfilat henne så gott som dagligen.
7. Va en gentleman och skydda din kvinna:
”ja skojjar inte hämta din facking poliser dina facking livvakter ja knullar dom oxåå det ja kommer göra med dej har ja inte ens gjort me en kille”.
8. Visa att du menar allvar med förhållandet:
Senare skrev han: ”ja kommer döda dej ja menar allvar”.

Följer ni dessa tips kan ni få erat förhållande att hålla i minst 1och ett halvt år som den här killen fick:
http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.458990

//CJ

Dansk JÄVLAR!

Ja va fan ska man säga mer än rubriken. De är tjocka röda i ansiktet otrevliga och ständigt lite fulla.. Alltså måste man hata dom. Hade en dansk man och hans fru idag på jobbet dom skulle ha en "ppööllseee kllööökkkeee" Alltså en pulsklocka.. och de va anmält otrevliga och jag fattade inte ett ord de sa.. SVIN!!!

Ja dagen har sett ut så att man jobbat och sedan varit på spining för ovanlighetens skull.. Måste ju va i form för Pumas foto.

Ser att Cj har varit väldigt aktiv här på bloggen. Keep up the good work!!  skulle vilja se lite mer från Jenna!! 

See you in hell!!! 

//Böte



Dagens ordval...

går till Carina Bjartling för ordet Kändisbakterie! Enligt Svenska Akademiens ordlista så betyder kändis en känd person... Alltså kan inte en bakterie vara kändis ;) 


//CJ

Dagens bildval...

går idag till Expressen...

Intrånget ska ha begåtts 2004 inte 1997 av en 35-åring som på bilden :)

//CJ 

Regn regn och regn

Kallt och blött perfekt väder att återvända till jobbet i speciellt när man är förkylld och cyklar. Inte helt frisk men har iaf inte feber längre.
Kul förresten att det börja bli några trogna läsare här på bloggen=) Lite mer kommentarer hade inte skadat men det kanske kommer. Annars få vi väl skriva om lite mer känsliga ämnen. // Babas


Svar??

Jaha va får man för svar från kasslerpojkarna? nej inget. VILL NI INTE ATT PUMA SKA FÅR NÅGON PRESENT??? 

Idag har man bara legat och slappat och kollat på film.. OBS HYRD PÅ HEMMA KVÄLL!  alltså inte NERLADDAD!! sen efter detta tog jag ett jävulskt bra pass på gymet. Rygg och ländrygg fick de bli.. Känner att man vill att något ska hända snart.. Är sugen på att hälsa på Heino i sthlm! vad säger ni?? 

//Böte

Glassigt jobb...

7 anställda på luftfartsverket verkar inte ha allt för ansträngande jobb... de har nämligen surfat porr upp till 75% av arbetstiden. Glassiiiigt som Mange Schmidt hade sagt!

//CJ

11 dagar kvar part 2

Även jag ska ju springa göteborgsvarvet och det ser inte mycket ljusare ut för mig heller. Hade en hel veckas uppehåll från löpning eftersom jag hade känningar i benet(förmodligen benhinneinflamation trodde jag). Dock tränade jag karate och lyckade skada mig ytterligare. Idag gick jag till sjukgymnasten för att få svar vad som hänt. Det visade sig att "skadan" i benet inte var en benhinneinflamation utan det berodde troligvis på att någonting jag inte kommer på vad det heter i benet var för smått. För att åtgårda detta krävs kanske en opperation eller vad han sa, jag slutade lyssna när jag hörde opperation... Karateskadan var en sträckning i något fäste så ska var bara att vila. Sjukgymnastens råd var att springa men ta det lugnt med karaten till gbg-varvet är över, det får ses som ganska possitivt ändå. Vi får la se om 11 dagar...
//CJ

11 dagar kvar

11 dagar kvar till Göteborgsvarvet och jag ligger hemma förkylld och febrig. Känns inget vidare, känns rent åt helvete. Dagarna är så tråkiga regn och inte ett skit på tv. Hoppas att eran dag är bättre. Nä nu blir det 2 alvedon och lite sömn och hoppas på att man ska kunna gå till jobbet i mon. Där händer iaf nåt här händer inget...//Babas

Dags att ta ställning!!

Ännu en skiten måndag avklarad!. Va fan är de med måndagar de är sssååå jävla tråkiga.

Nu är de dags för oss Kasslerpojkar att ta ställning! som alla såg fick jag ju en bild av Puma på min födelsedagsfest, Och nu tycker inte jag de är mer än rätt att vi ger henne något extra tillbaka.. Så min måndag har bestått av att packa upp kläder på jobbet och tänka på vad vi ska ge tillbaka till Puma.. 

Jag har kommit fram till att en bild på mig skulle inte va så spännande. Sen fick jag en genial idé. För att även göra lite promotion för Kasslerpojkarna så ska vi alla ha ett A4 papper framför en viss känslig del och fota oss. Jag hoppas verkligen att alla ställer upp för annars är de ju lite pinsamt. Puma kan ge sssååå mycket då bör vi med kunna ge henne lite!!!

Vill verkligen se i bloggen att alla tycker de är bra idé. Så riggar vi kameran i helgen.


//Böte

En anledning till att inte ha på sig en grå t-shirt...

när man är ute och festar i en varm lokal...;)

Bilden är "lånad" från Halmstadvip.se hoppas det går bra.

//CJ

Måndag igen

Jaha då var det måndag igen. Ni har säkert hört det förr men nu jäklar ska jag gå ner några av mina komfortkilon man samlat på sig.
Glöm att göra slut via sms det är så 2008. Nu är det ännu enklare, ändra bara din status på facebook så är det klart. Du riskerar dessutom inte att få smstumme. Pass upp bara så att era ex inte kör motorcykel, för då kan de trilla... http://www.expressen.se/Nyheter/1.1555482/gjorde-slut-pa-facebook-da-foll-maken-i-koma

Over and out!
//CJ

Födelsedagsfest med Puma!

Ja va ska man säga till sina bästa vänner kasslerpojkarna. Ännu ett tack till dom för Puma bilden och som vi pratade om igår måste även jag tacka Puma. Så de kommer nog komma något liknande till henne...

Idag har man vaknat jämte en lite lätt bakis Carl. Mysigt!!
Sedan bar de av inte alls bakis faktiskt begav jag och Carl oss till Frennarp. Vårat ungdomshem! där vi pratade om alla kompisar som bott på olika små gator där.. Sen va de bara att äta lite hos mor min och sedan vidare till gymmet för att lyfta lite vikter.. 

Nu sitter man här hemma lite lätt trött och ska ligga framför tvn hela kvällen.. Men ännu ett tack till alla som kom igår de va nice!!!


Ps: Bästa citatet igår va "None smoking generation eeeehhheeehhheee" med en bratig brytning...


//Böte

Bötes födelsedagsfest...

blev en riktigt lyckad tillställning. Det bjöds på cheesecake som slank ner fint, synd bara att man varit på kalas innan och käkat massa. Hälsningen från Sveriges stolthelt Puma Swede uppskattades av Böte! Kvällens dryck blev helt klart min Green Goblin Cider, tänk er kolsyrat vittvin, mums! Efter att diverse alkoholhaltiga drycker förtäras marcherad vi in till stan. Vi gick till Caféet, där var trevligt! Jag beställde in dricka på engelska, mycket underhållande. Vistelsen på Caféet var trevlig och jag träffade ett flertal "gamla" bekanta. Vid 02.00 gick vi hem. Vi slank inom Donkan och tog med oss maten och käkade den på vägen. Jag och Böte gick hem till honom och skulle "sova" ;) men hans papmacheväggar gjorde det till en svårare uppgift än vad det låter som...Efter klockan sju någongång ringer hans grannes väckarklocka, och gissar vem som mer vaknade av den, stäng av VIBRATORN ditt svin! Så till kvällens utmärkelser! Kvällens fylla: Alla var nog ganska jämna, svårt att utse en. Kvällens dryck: Återigen Green Goblin. Kvällens stämpling: Råkade Jens utför. Kvällens citat: Får nog bli mitt "Jag har ingen tjuga" Kvällens spya: Se foto nedan. Kvällens överraskning: Bötes granne som smyger runt vid huset och överraskar en så att det nästan pressades ut en droppe kiss. Se bild nedan.

Wherever I lay my hat is my home.

Flytttajm! FYFAN! va tråkigt. Känns som att bo på ett lager. Lådor och sopsäckar all over the place! Men det kostar att ligga på topp. På tal om topp. Var ute igår och firade Böte. Nu med några års distans från hela rökförbuds grejen så måste vi alla krypa till korset och erkänna att det blev exakt som vi hade förväntat oss. Rökdoften dolde den där fisen som killen i baren klämmer av, den där svettdoften från killen som gör pistolerna på dansgolvet och andedräkten från idioterna som vill växla några ord genom att trycka sitt ansikte mot dig. Nä, istället borde högklackat förbjudas ute. Tänk dig, 60 kilo tjej koncentrerat på en klack på 1 cm i diameter som dansar macarena på tårna på dig. Förstör sneakers:na och framförallt tårna. För övrigt schysst kväll.

Skulle gå till Sibylla innan men hittade inte skyltningen så jag gick vilse och fick äta smulorna ur brödrosten istället. Hel okej med månadsgammal creme fraiche och stuvade makaroner faktiskt.

//Jenna

Om man nu kör in i nåt...

Om man nu kör in i nåt lägger man inte i backen då!? Nej man bara dra handbromsen och gå där ifrån. Verka iaf som att denna personen tänkte så. Idiot! //Babas



02.40

Jaha, kvällen är slut. Böte gör en riktigt god häxblandning av allt som lämnats kvar. Vi hörs imorgon med bilder från hela kvällen. Puss på pumas födelsemärke på bröstet!

//CJ

"Födelsedagsfest"

Mitt första "soloinlägg". Orden rinner inte som racerbajs direkt utan mer som en bearnaiseflytning. Jaja jag ska sticka nu, ska faktiskt cykla(!?) Fy fan!! Just de, puman hälsar!

//CJ

Prövar vingarna i Bloggosfären

Kasslerpojkarna is a GO! Mitt första inlägg på bloggen. Kort presentation, mitt namn är Jens. Om vi skulle presentera kasslerpojkarna som ett A-Team skulle jag vara Mr. T(fast vit) och skulle benämna mig weaponsspecialist. Uppehåller mig precis som dom andra på Bötes balkong, lyssnar på 90-hits(de bästa) och smuttar på ett fint årgångsöl. Var inne i centrum idag och gjorde ett kort besök på Pinstripes där jag fulprovade en hatt varpå expediten passerade mig i hög fart och skrek i mitt ansikte "Gud va snygg du var iden", mitt spontana svar var; "Gud vad full du är mitt på dan". Är det service? 

//Jenna

Sitter på Bötes balkong och dricker öl...

Efter en tuff dag på stan varva vi nu ner med lite öl på balkongen. Andreas blev på lurad ett par jeans av ett fint butiksbiträde trots att hennes finne var större än hans plånbok. Verkade lite som att han hade bestämt sig innan han gick in där... men men vad gör man inte om man vill ha dem. Sen blev det ett par shorts för Babas sen börja tarmen skrika efter mat så lite take a way från Neelys följde med till parken. Och sen blev det ett j*vla liv på Böte se bilderna och förstå. Håll Halmstad rent!

//Babas

Lördag morron på toaletten!

Vad är bättre än att spendera lite quality time på toaletten!!  Idag blir de nog att man drar sig in till stan och shoppar ett par nya jeans kanske?? och en lunch med de andra kasslerpojkarna! 

Ikväll är de ju fest hos mig. Har precis gjort 2st cheesecake som vi kan snaska på. GÖTT!!!

nu hoppas jag snart de dyker in fler inlägg från de andra kasslerpojkarna..



//Böte 

Kasslerpojkarna är här!

Prestationsångest... Vad skriver man i sitt första inlägg? Ångesten är ungefär som när musslan svämmar över och när kvällens alkoholintag resulterat i en "vinballe". Men men det blev en liten rad i alla fall... Klackarna i munnen då kör vi! Puss 

//Kasslerpojkarna


RSS 2.0