Jag flexade inte heller...

så jag behöll tröjan på när jag sprang :P Fy fan vad svettigt det var...



//CJ

Brännskador!

Japp jag Jenna Mia Och Elsa va på stranden idag. jag har fruktansvärda brännskador på rygg mage och armhålor aj!!

Annars tack för en skön dag Jenna & Elsa..

//Böte

Nej jag flexade inte!

Var ute och sprang lite i kväll. Riktigt jäkla varmt 25 grader när jag kom hem. När jag bestämde mig för att vända och springa hemåt igen, tog jag av mig tröjan trots att jag tycker det ser så jäkla flexigt ut. Men med min kropp tror jag nog folk fatta att det var för att det var varmt. Om inte vill jag göra det klart för iaf alla som läser denna bloggen. Nästa gång får det nog bli att springa i badkläder så man kan bada också.

Simma lugnt

//Babas

Jimmys trolleriskola del 2

Nu börjar det bli avancerat, se till att hänga med!



//CJ

Böte spexar!



//CJ

Helgen i bilder...

Bättre sent än aldrig!


Jens har skaffat hår :)

Elsa du missade ta bort detta! :P

Böte

Jens steker hårt. Röd vart han efter iaf :)

Böte flexar "musklerna" ;)

Öl...

Pepper i egen hög person!

Coffe-kanyl, borta som vanligt!

Stekarn innan tröttheten kom... :)

Mattis spänner sig i linne :P

Festarn äger soffan, men saknas det inget till höger och vänster?

Hanna ser förvånad ut ;)

Vad säger man om denna bild?

Det var min helg det! Supertrevlig! Imorgon kommer Jimmys trolleriskola del 2, hang out!

//CJ

Fan vilken helg!

Som ni ser har här inte hänt så mycket på bloggen under helgen. Det beror mest på från min sida att jag var hemma 1 timme vaken tid i lördags och då skulle jag göra mig i ordning och käka.

Först blev det stranden riktigt hett, första gången man var på tylösand i år. Så jäkla najs sen blev det after beach och där var tjockt med folk som man säger. Fest fest fest sen blev det en liten vinglig cykeltur hemåt. Sen var det bara att trycka käk och duscha av sig. Sen iväg på fest hos festarn som var riktigt laddad under dagen men som aldig lyckades komma ut. Gick du in i väggen?

Lite bilder från after beachen






väl inne i stan blev det Caféet och sen Mårtensson den senaste timmen.



Pl höjer stämmningen vid halv 3 med några shots så man verkligen inte ska nykra till innan man går hem.

.
En liten bild på väg mot pölsevagnen och den få av sluta lördagskvällen.

Riktigt najs dag där. Nu blir det rehab fram tills nästa helg för min del.

//Babas

Döds synd!!!

Ja va fan är detta kasslerpojkarna.. dags att börja blogga igen. Vet att de varit mycket nu i helgen eftersom de varit så bra väder. Men nu är de dags att ta upp de igen.. Så blogga på

//Böte

Kungen av pop är död.

Michael jackson är död. Denna kung av pop har gjort riktigt bra musik. Varit gift med riktigt snygga brudar. Och kanske taffsat på barn. Men de är ju bara spekulationer. Måste ändå säga att de är lite sorgligt att han gått bort bara 50 år gammal.



Till minne av MJ!


//Böte

Nya grills...

Som Calle skrev så var vi i stan idag och ja jag pillade mest på kläderna- Provade en skjorta men den passade inte så kändes inte så lönt att köpa hem den. Där i mot blev det solglasögon från H&M kostade bara 79kr så man behöver inte vara så rädd om dem skönt =)


I mon är det fredag och om vädret håller sig tänkte jag dricka lite på balkongen efter jobbet nån som är sugen är det bara att ringa! Pl hoppas man kan räkna med dig. Rosén ligger på kylning så det är bara att köra.

//Babas

It´s getting hot in here!

Ja det har varit sssvvviiiinnn varmt idag mina armhålor har kännts som en indisk ocean. japp i morron är de fredag. Och de blir även en morron promenad TREVLIGT!! Måste med kolla badshorts imorron. Har CJ några förslag? 

Ps: Jag älskar även citatet  "Som flickan sa" De kan man säga efter va enda mening som flickan sa.


//Böte 

Halare än halast...



Sugen??

//CJ

Shopping


Jag, Babas och Bruno var nere en sväng på stan och shoppade. Kändes mest som att det var jag som var på shoppinghumör... Babas gick mest och pillade lite på kläderna och Johan gled runt med sina 5 sista tjugor :) Han har nämligen lyckats slå in fel bankomatkod tre gånger (ja på fyllan). Hittade tre plagg!


Badshorts, 49.50 kr, H&M


T-shirt modell lång och slapp, 199 kr, Carlings


Shorts modell "preppy möter street", 299 kr, Åhlens

Nä nu ska jag ut och kuta så man vågar ta av sig tröjan på stranden...

//CJ

Stranden fy fan!

Jag, bruno och babas körde ut till handikapsbadet för att möta upp ett annat gäng. Precis när vi klivit ur bilen plingar mobilen till, bangar grillning... Så vi fick grilla bara vi tre, men va gör de? Vi underhöll oss själva och jag tramapade på en glödande kolbit... Sen gled vi in till stan härligt salta(ja vi "badade" innan) till trottobar och hängde där en stund. Nu väntar duschen sen sängen!

Babas spexar med pringles!


Grillen brann så bra att det blev hål i den!


Ingen kommentar ;)
¨

Glassigt!


Fin utsikt!


Siepen part 2?


Le crew!

//CJ


Årets första dopp.

Idag var det för varmt för att inte testa på att doppa sig i vattnet var inte länge i, men kallt var vattnet.
Grillade lite korv med Bruno och Calle ute på handikapsbadet. Riktigt hett men grillen klarade inte riktigt av den heta stämningen. (Calle kanske kan slänga upp en bild här) Efter bad, korv  och öl avslutades det hela med en lite sväng på trottobar. Hoppas på att vi har samma väder till helgen för då kan man ju räkna med stranden.








//Babas


Ett par kalla!

Sol sol sol! Med sol kommer glädje, med glädje kommer vänner, med vänner kommer öl!
Kort sagt blev lite uteservering ikväll. Vi blev inte så många. Men jag blev nog för tråkig för det slutade med att alla snackade i telefon utan jag! Men vad spelar det för roll? Jag malde på med mitt skitsnack ändå. Det handlar inte om att folk ska lyssna utan att man ska höras!=)

Bilderna är tagna direkt efter varandra och nej de prata inte med varandra.







En lite tidigare tagen bild på en kille som har börjat tänka som Calle alltid har sagt. Du ska inte klä dig efter det jobb du har utan det du vill ha. Vet inte om kläderna spela nåt roll när man fick mitt utseende men man kan ju alltid hoppas. Ölen var iaf god!


13 jobbdagar kvar till semestern. Vad ska man säga dax att börja vara ner? Skulle tro det;)
//Babas

Löpning!

Löpningen går framåt, och idag gick de riktigt bra! Lite musik i öronen gör allt. Skriv gärna ner några låtar som man kan ha när man springer. Jag måste ju själv ha mycket ooxxx.

Fan vilket underbart väder det har varit idag. Är ju jävligt avundsjuk på de som jobbar ute nu.. HUMHUM BABAS!!!

jaja får la hoppas de håller till helgen... ååå bara 3 dagar kvar, sen är de sol och helg!!!

//Böte the runner

En lydig kvinna...

är en lycklig kvinnna! Det hävdar i alla fall Fredrik Bremer förbundet. Är detta ett mangrisförbund tro? Min första tanke på detta "uttalande" är att en kvinna slipper få stryk om hon är lydig och blir på så sätt lycklig... Så grabbar vad väntar ni på? Join up! :)


Tydligen någon på jobbet som vill att sin kvinna ska lyda...

//CJ

Visitkorten gjorde mer än jag trodde=)


Snackade lite med en av våra sommarjobbare idag på jobbet, om lite allt möjligt så kom vi in på en diskution om bloggar! Och efter nån minut så frågade han vad det var för adress till vår blogg. Hann typ säga Kasslerpojka... innan han sa VA är det ni? Ja, svarade jag. Läser du vår blogg? Nej men jag har ert visitkort i plånboken har bara glömt bort det! Så jäkla kul. Men han sa att han hade fått det nån dag på stan. Så nu är den stora frågan vem har delat ut det på dagen? Har han fått det av en kasslerpojke eller är det nån annan som har gett bort det? Hur som helst kommer han säkert i framtiden vara en trogen läsare!

//Babas


Stekare!!

Japp nu har de kommit till stan. Så fort solen tittar fram bakom molnen då poppar de upp som små äckliga banan flugor!
Och ja de har bott i Halmstad hela sina liv. Men på sommaren då kommer den berömda stockholms dialekten fram.. Stan är invaderad av små äckel!

Är Kspojkarna sugna på minigolf och en bit mat i helgen?? Tänkte vi kanske behöver ett möte om bloggen. Men ja de är ju måndag buhhuuu och långt kvar till helgen bbuuhhuuu

//Böte

Jimmys trolleriskola del 1

Bara se och lär...


Det roligaste av allt är kanske på slutet då jimmy frågar mig: Vems är ölen?! Det visade sig vara en slattblandning med lite allt möjligt i. Bäst av allt en prilla i botten! Haha

//CJ

Korv!

Vädret har varigt underbart hela dagen! Så när Nidde ringde om grillning, så var man fast. Lite korv och bröd är aldrig fel! Där i mot var det mindre kul när alla bestämde sig för att dra till måndagsklubben. Och jag kände att jag hade en rolig jobbdag framför mig i morgon. Har ju lovat mig själv att inte festa vardagar förrän semestern har börjat. Och kan ju inte bryta det första gången det är nåt intressant på vardagarna. Men måste medge att den lilla festdjävulen i mig vaknade men jag fick klubba ner honom och gå hem och ta hand om min tvätt. Hoppas ni andra som går ut får det roligt iaf. Men det har jag svårt att tänka mig när jag inte är med;)

Ett par snabba bilder från grillning kommer här!





/Babas

Sjukt najs!

Läste ett intressant blogg inlägg eller egentligen var det väl filmerna som var det intressanta.
Sjukt ballt, till och med jag som inte är nån tv-spelskille tyckte det verkade riktigt kul. Få väl se när det kommer.
http://ichris.blogg.se/2009/june/morgondagens-spelvarld-ar-har.html




//Babas

Peter Siepen eller CJ??

Ibland kan man ju undra om CJ är född till rätt kön

*EDIT* Tog en bild från en ordentlig kamera, inte från en 2 mpix kamera med inbyggt brusfilter. Ehehehehe //CJ


Japp idag har varit en soft dag. Har inte gjort för mycket. Lite träning varit med familjen och nu solat lite...



Gött hoppas vädret håller sig..

//Böte

Midsommarafton 2009

Årets midsommar afton firades precis som förra året hemma hos Rebecka! Det blev en mycket trevlig tillställning med klassisk midsommarmat, sång och lekar! Årets tema vart backslick vilket ni kommer att märka...



//CJ

Midsommar!

Tja kära läsare!!

Igår va de ju midsommar och de va fett nice!! Åt typ hela dagen och hade de jätte trevligt med familjen.

Vi har ju nu en som kan fixa vår blogg och göra den lite snyggare. Det är Mias kusin Wille.. Riktigt duktig faktiskt. Så samla ihop lite material till han så fixar han de på vår sida.

Tänkte även göra lite smyg reklam för www.hemdeli.se Det va därifrån vi fick vår mat igår.. Vem vet de kanske kommer upp en banner här sen.

Idag blir de storhandla och hämta ett köksbord.. Hör gärna av er ikväll Kasslerpojkarna..

//Böte

Glad midsommar!

Tänkte bara önska våra kära läsare en glad och trevlig midsommar! Hoppas den blir blöt på annat sätt än av vädret!



//CJ

"That's the most persistent fly I've ever seen"

Det här kan vara det bästa på nätet idag: Obama blir intervjuad av CNBC men störs av en fluga som surrar runt honom. Dramat är igång. 


Notera CNBC:s så kallade "Breaking news" - "PRESIDENT OBAMA SWATS FLY DURING CNBC INTERVIEW IN WHITE HOUSE". Klockrent. Varför har vi inte sådan nyhetsrapportering i Sverige?

//Heino

DT fixar öset

Ok, den här går ut till alla långhåriga metaldudes som håller stilen. Konsekventa och svenska Dark Tranquility har släppt flera stadiga album sedan i början av 90-talet. Efter att At The Gates splittrats (ja metalfolket, det var faktiskt 13 år sedan) och In Flames vandrat bort i en dimma av Dreamhackhits håller DT fortfarande fortet. De är snortighta och lagom göteborgska. Däremot kommer du aldrig att se en 15-åring ta upp sin mobiltelefon till tonerna av "Focus shift". Trots att DT pumpar ut kvalitetsalbum och har allt det där som det brukar tjötas om; integritet, konsekvens, grymma riff, tyngd, snabbhet.
Det är nog bäst så. Om de skulle försöka sig på någon P3-hit hade nog folkölen sprutat ur metalmänniskornas skägg snabbare än du kan säga "OMFG SELLOUT! DARK TRANQLITY SUXX!". 

Så, här bjuds på ett liveklipp ("Edenspring", 1995) från en spelning förra året i Österrike. Klicka på HQ-knappen, plocka ur Prippsen ur kylen och låt nacken arbeta.



//Heino

Welcome home cowboy!


(Bilden kommer från en trogen gäst)

Då hade man prov jobbat som Cowboy för en kväll, anser väl att det gick okej. Var inte så mycket att göra och är inte riktigt van vid att bara stå och glo så det va lite sådär. Men var kul när det hände saker. Men samtidigt glad att det inte var för mycket konstigheter. Får väl se om man få en andra chans. Nu ser vi bara rakt fram imot midsommar som kommer bli en riktigt snabbfest om man säger som man säger. Ska väl snart försöka sova lite har inte sovit speciellt mycket denna veckan vilket förhoppningsvis resultera i en karatefylla på midsommar;)

//Babas

Hemma hos Jenna!

Japp har varit hos jenna idag och firat hans student.. Riktigt trevligt faktiskt. Det blev smörgåstårta och vanlig tårta gott gott. Mycket trevlig familj Elsa har. Gick och prata om allt som man bruka prata om typ att jag är halv polak. Riktigt nice.. JJJAAA nu är min uppdatering klar till min iphone.. Nu ska jag få lite stånd!!!!

//Böte

Ps:skicka mms till mig nu FÖR NU KAN JAG TA IMOTT!!!!

Äntligen jobb!

Jaha, låg aktivitet på bloggen nu. Men antar att alla jobbar hårt. Det har jag iaf gjort. Har änligen jobbat en dag efter att ha varit ledig i två och en halv vecka. Imorgon blir dock ledigt, skönt! Efter jobbet firades Jenna som tagit examen. Det bjöds på smörgåstårta och jag var inte blyg utan tog två gånger :) Tyvärr var jag tvungen att dra innan kaffet och tårtan för att träna karate. Det är så min dag har varit... Tjing!


Titta på mitt fina röda bälte som jag tog i lördags, tyvärr så ingick inte ljuset och kronan som en skämtsam tränare sa :)

//CJ

It's Gucci!



Återigen, Gucci Mane på bloggen. Mariah Carey/hennes agenter har den goda smaken att bjuda in Gucci på nya singeln från hennes kommande album "Memoirs of an Imperfect Angel" (side note: awesome titel). I "Obsessed" möts grusiga Gucci och fluff-Mariah i en bouncig halvtempolåt. Man kan pusta ut, giftermålet med Nick Cannon verkar inte ha påverkat henns omdöme.

Mariah Carey f. Gucci Mane, "Obsessed" (direktlänk, via The Fader)

Om man inte läser rapbloggar varje dag så har man med säkerhet missat hypen kring Gucci som den bästa/mest ignoranta rapparen från södern just nu. Lil Wayne sitter ju mest och tar gitarrlektioner av Fall Out Boys Pete Wentz (även om han på senare tid spottat ur sig mästerverk som "We be steady mobbin" med just Gucci Mane och hyllningen "Kobe Bryant"). Man måste ju bara älska Gucci. Ingen kan som honom lägga rader som man bara vill grymta framför dörrvakten för att sedan glida in på klubben med stunnaglasses och minkpäls. 

//Heino

TERMINATOR!!

Japp nu har jag sett den.. Har haft stånd i 1h och 53min under bion NICE!!!!


//Böte

Lägg din gameboy i mina trosor

Japaner. Jag älskar Japan, och jag älskar alla crazy grejer som bara japaner kan komma undan med. Just nu i Japan så får du en "påse" att förvara din Nintendo DSi i om du förbokar spelet "Strike Witches" . Inga konstigheter där förutom att den här "påsen" är i form av ett par träningstrosor som Japanska skolflickor vanligtvis använder, givetvis är det inga äkta trosor utan ett par fejk. Nu är min fråga, när får vi till Sverige att när du bokar Hanna Montana: The Movie/The Game så får du ett par stringtrorsor som Miley Cyrus använder att förvara din Xbox i?

Läsr mer om "Strike Witches" erbjudandet här!

Förövrigt så har då äntligen "Hertig Atombomba dom för alltid" (Duke Nukem: Forvever) lagts ner. Efter 11 skakiga år där det gång på gång ifrågasatts om det ens existerar har nu 3D Realms kollapsat och projektet har lagts ner. Inte nog med att 3D Realms fick slänga 11 års arbete i soptunnan dom har även blivit stämda av sin utgivare Take Two på grund av att de inte lyckats prestera något på 11 år. Men nu visar det sig att den av de stora puckarna som Take Two stämmer dom för är att de har givit 3D Realms pengar för att utveckla en Xbox 360 version som aldrig blev av.

Hertigens vägar äro outgrundliga.

//Jenna

Nörderier



Ungefär tio år efter Counter-Strike och ICQ:s storhetstid får vi "LOL" av teknikentusiasten Trey Songz med eminenta gästerna Gucci Mane och Soulja Boy. Här namedroppas Blackberry, twitpics, myspace och annat gött. 00-talet liksom.

Det låter som en tonsatt MSN-chatt och knäcker just därför det mesta. Man kan nästan föreställa sig trion spela World of Warcraft.

Trey Songz f. Gucci Mane & Soulja Boy, "LOL"

//Heino

Stockholm och mohawk!!

Ja då är man hemma i sköna Halmstad igen.. Visst va de gött att hälsa på Heino. Men Halmstad är bäst. Det regnade hela jävla tiden i stockholm. Men men vi underhöll oss ändå ;) jag gjorde en mohawk som jag kör på stabilt nu...

Vi va på klubben good life. Det va riktigt nice!! Skit bra musik. Lite bilder får ni väl med ha.


Jenna testar GOLD!!


Mohawken syns inte här. Men den kommer!!

Den är mycket bättre än på bilden..

GOOD LIFE!!!!

Jens lite trött på livet efter ikea..

This is all folks!!

//Böte

Tennisstön

Debatten kring tennisstönen är inte död. DN.se publicerar idag på sportsidorna en artikel om höjda straff för oljud under matcher. Särskilt 16-åringen Michelle Larcher de Brito pekas ut som en riktig vrålare på plan:

"Även publiken vände sig emot den unga portugisiskan, som inte bara stönar högt utan också länge."




Det här är inte det vanliga mjuka Eurosport-i-bakgrunden-stönet. Det är på en helt annan decibel-nivå.

//Heino

Mer av den där feta musiken

Ursäkta spammandet, men det här är värt att dela med sig av. I helgen var det Good Life på Färgfabriken här i Stockholm. Jag hängde med Kasslerpojkarna Jenna och Böte i en syrefattig mayhemlokal. Bra grejer.

Här är en fet mix med fräsch hiphop-skit från lördagens dj:s. Det är i princip vad som spelades under kvällen.

The Good Life Mixtapes (103mb)



//Heino

Priing!

Den här videon har hunnit samla på sig lite internetdamm, men det kan vara sköj med lite stockholmsk klubbrap. Teki Latex gästar - den feta, franska, skalliga bebisen från TTC.

Vad ni ser är resultatet av en tagning inne på Coop Forum Ulvsunda. Inte inne på klubben alltså.



//Heino

Futurismen

Om ni inte redan vet det så är 2009 rymdfuturismens år. Efter Yung LA:s 08-hit "Ain't I" kommer videon till "Futuristic Love (Elroy)". Det är såklart en video som ser ut som godis, antitesen till en hård, svartvit thuggeri-video. L.A sportar alltså mohawk-frippa och gör någon sorts sångrap över fluffiga sockervaddslåtar. För övrigt är "futuristic" ett väldigt användbart adjektiv. Droppa det framför något hårt, typ "futuristic handgun" (som Lil Wayne gör här) och det blir instant success.



Young Jeezy snackade om sitt rymdskepp på sin "Luv it" för några år sedan. Jay'Ton tog tillvara på frasen och gjorde ett södernanthem kring samplingen. Grovt underskattade Rich Boy är med på ett hörn och gläfser lite.

Jay'Ton f. Blood Raw & Rich Boy, "Spaceship" (direktlänk)

När Kanye ännu inte var så futuristic spelade han in och regisserade den här videon för alla drönare/slavar på jobben. Den släpptes dock aldrig men dök upp på Kanyes stekarblogg för ett tag sedan. Här är det dock inget tal om rymdskeppet som något fräsigt som ska landa på röda mattan - Ye vill att farkosten ska befria honom från vardagshelvetet på Gap.



//Heino


Sommaren är räddad!

Vart i tyskland och fyllde på dryckförådet. Detta bör räcka hela sommaren, annars görs nog en resa till ;)


4 flak cider, 4 jäger(två är babas), 2 fiskefjaes, 2 absolut blå, 2 branca menta. 1.839,55 kronor fattigare... 

//CJ

Jobbigt va!!!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5379402.ab


//Babas

En slapp lördag

Sov bort större delen av denna dagen. Men det var nog behövligt annars hade jag nog inte varigt så pigg. Var på Bulls och åt lite nu på kvällen med Pl, Coffe, Nidde, Andrea och Calle. Sen tittade Markus förbi och tog ett glas rött. Satt där ett par timmar och tog några öl men brännaren där vi satt var sönder. Så blev så jäkla kallt att jag drog mig hemåt orkade inte med en fest dag till. Väl hemma nu var det Rocky på tv så får blir lite av det innan man ska sova.

Fffffreak



Hennes gamla kärlek var för övrigt en pilbåge...

//CJ

Festligheter fredag 12 juni

Låter bilderna tala för kvällen ;)

Luktar dom gott?!

Bruno och pl i högform

Love is in the air

Coffe-kanyl

Klassiska självfotot

Don´t hate the player, hate the game!

//CJ

De utvecklingsstörda dag

Har alla utvecklingsstörda blivit utsläppta idag eller vad är det som händer?
Såg bara en massa släpvagnar med utvecklingsstörda as över hela staden.



// Nicklas & Andrea

Loket står när dom andra faller

Loket, denna gigant. Äldreomsorgens Fabio. Pensionärernas Lady GaGa?(Compliments of Böte)

För alla uppväxta på nittiotalet innebar lördagar dillchips, TV-termos, duttpennor och bingobricker och sist men inte minst charmtrollet. Däremot så uppvisade han emellanåt sprickor i fasaden. Som i klippet nedanför.



//Jenna

Stockholm's finest

Nu har halva gänget anlänt till Heinos rum(lägenhet) i Stockholm. Redan hunnit med en burgare och en pizza. Känns bra inför sommaren. Men vem vill hjälpa till och stödja ohälsosamma kroppsideal. Nu ser det ut att bli en rulle och bärs följt av sömn på golvet. Imorgon ska vi ta en runda på stan och se om vi kan hitta några schyssta paltor till morgondagens galej. Tänkte ge oss ut på något som kallas good life och prova den där nya dansen som CJ tipsat om. Blir att tejpa könet med eltejp imorgon kväll.

Nyss satt Heino och Böte och diskuterade skolbetyg. Heino delade med sig att han minsann bara hade ett G på gymnasiet varpå Böte replikerade att han minsann hade fått ett VG... I SVENSKA!







//Jenna

Se upp var du går!

Annars kan det gå som för Bret Michaels(Sångare i Poison) på Tony Awards...





Aj!

//CJ

En dag i T-Pains liv



De senaste dagarna har T-Pain fått smaka på en del tangentbordshat. Dudes har hatat på honom sedan ett Twitterinlägg visat hans senaste accessoar, en 4,5 kilo tung kedja. Teddy tar det lugnt och bemöter kritiken på det enda rätta sättet - genom att wallpapera hela sin Twitter med denna bild. Man trodde ju att den här sortens gnäll försvann någon gång under Slick Ricks tid då han visade hur man bäst rockar en outfit.

//Heino

Tandläkare, Regn och lite dödslängtan!

Ja man steg upp kl 06:00 idag för jag skulle till tandläkaren. När man väl va på väg dit så började piss regna självklart! Men jag hade ju parra. Hissen till tandläkaren va en riktig döds fälla som thunder hade sagt. Den lätt ungefär ggggggbbbbbb ddddrrrrrr och på slutet som en bomb. Väl uppe levande. Så sa de att jag inte hade några fel alls på tänderna och de va jätte fina..

Nu har jag varit på Netto och handlat lite frulle. Och är genomblött parrat höll inte för svenskmonsun... 

Nu ska jag vänta på Jameson sen blir de STOCKHOLM!!!!


//Böte

Sms-roulette

Tänkte bara tipsa om aftonbladets sms-roulette om ni skulle bli uttåkade framför datorn. 

//CJ

Livsfarligt att handla när man är...

lite sugen på något gott. Då kan det sluta med 2 kilo godis...Whoops! 


Ett kilo vingummi i botten.

Nu blir det ut en runda så man kan unna sig en bit eller två...

//CJ



Sexdansen knäcker penisar

Daggering är dansen där par i takt till musik simulerar råa samlag. Dansen tros ligga bakom en våg av frakturer på penisar. Urologen Larry Lipschultz förklarar sammanhanget mellan dansen och frakturerna på männens kön: "En erigerad penis som slår mot något som inte ger vika går av." Aj!! Nu vet ni det, så pass upp för dansen! Alla som inte dansar är våldtäktsmän, eller förståndiga! 



Länk till artikeln


//CJ

Göteborgsvarvet 2009

Kom på att jag glömt lägga ut bilder från årets lopp... Enjoy! Jens och Babas ni får gärna lägga ut era bilder med.

 

//CJ

Snyggt! just nu 4-0 Sverige!

Vanlig jobbdag, men med en lite lunch på Stantons med Bruno och Festarn. Var riktigt gott fick i mig en liten Mexicana. Efter jobbet var det lite stressigt för skulle ju klippa mig klockan 5. Nervös som bara den gick jag dit. Hur skulle det gå? Hur skulle jag klippa mig? Hade ju nästan glömt vad som hände när man kom dit. Har nog inte varigt där sen 14 Oktober så var ju verkligen hög tid att man tog tag i det.
 Slutresultatet blev iaf bra=) Här kommer ett smakprov.


Tänk nu på att det regnade när jag gick hem. Bilden tagen lika snabbt som skorna flög av i hallen.
Men jag är nöjd så nu få vi se om jag kan få till det efter en tvätt bruka ju ofta ta ett tag innan man kommer in i det.

Väl hemma var det mat som gällde blev lite kycklingvingar och pommes till fotbollen. Tyvärr ingen öl en regnig vardag som denna utan fick festa till det på en Loka Päron. Inte fel det heller.


Vad säger man klipp dig och skaffa dig ett jobbt. Punkt 1 av klarad. Punkt 2 Hade jag ju sen innan. Men ska ändå prov jobba för ett extraknäck på onsdag nästa vecka ska bli spännande.

Personalfest på fredag känns som den kan floppa men om humöret finns där då kör vi boys. Om det inte finns så kör jag med gubbsen på jobbet istället. Inga sura minner vid ungdomsbordet på jobbet i mon nu!

//Babas


What the fuck!!

Här är man uppe på morronen innan man börjar jobba. Tänkte kolla på någon schysst tecknat eller något.. Nej dååå. Det finns att välja mellan sabrina tonårspjäxan eller top model. Va fan är detta?? vart är alla goa pokemon serier osv?


Ja de fick bli top model 8.

Haha va tänker ni på när ni ser texten???

//Böte

Stackars bil...

Noshörningen Jango naffsade ömt på bilen i en timme. Sedan beslutade sig Jango för att befläcka bilen genom att ha könsumgänge med denne. Stackars bil... 2 ton galen noshörning över sig, det mina vänner kallar jag våldtäkt! 


http://www.expressen.se/husdjur/1.1600879/karleken-ar-blind

//CJ

"Burk-Curt"


Jävlar vilken lirare "Burk-Curt" måste varit. Curt har levt på att panta burkar i 30 år. På den tiden lyckades han samla ihop en jävla massa deg. Han var nämligen god för 12 miljoner! 12 miljoner!!! Man kanske skulle byta karriär!? 


"Burk-Curt" i egen hög person!


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1600355/strid-om-tolv-burkmiljoner

//CJ

Regn-Cykel-Shorts-Inte-Okej



Kallt som fan så nu har man tänt vad ända lampa och varmeljus man hittade i lägenheten.
Så om en stund kan man väl röra benen igen. Sitter även i en sovsäck för att verkligen få upp värmen.
Dagen har inte varigt så spännande. Efter jobbet åkte jag ut till stugan och klippte häcken blev riktigt bra denna gången.
Som betalning fick jag lite lax och potatis att äta, Mammas mat är godast mums!

Har ju skaffat Spotify nu och håller på att slänga ihop en lite playlist men behöver tips på bra låtar. Så skriv gärna in låtar i kommenterna till mig=)

Tillbaka till gaystämmningen i soffan.

//Babas

Ut ur gaderoben!

Håller på att röja i min gaderob. Fy fan va tråkigt det är. Men men känns samtidigt skönt att kasta saker man inte har använt på över ett år. 


Bombnedslag? Troligt!

//CJ


Put your block in my gap

Tetris

Alla har nån gång spelat tetris och alla har troligtvis tänkt "bara en gång till". Tetris är någonstans i klass med pong i teknisk prestanda men har fortfarande anhängare än idag som slåss om dess high score gunst. Och i år är det 25 år sen Alexey Pazhitnov satt i ryssland och knåpade ihop det 26 kb stora spel. Och det är skönt att se att spelets huvudkaraktär(ett block) har hittat ett drägligt leverne och fortfarande vet hur man njuter av livet.

http://kotaku.com/5283761/tetris-claymation-watches-tetris-orgy

Sen såg jag att grannfejden på TV3 gör reklam för den nya säsongen med det hysteriskt roliga klippet om skånebråket!

http://www.youtube.com/watch?v=IOnbio0B18A (OBS!!!!!!!! Varning för extremt högt ljud!!!!!!!)

//Jenna

Uppdatering av hårdvara på iPhone!

Ja då tänkte jag ta lite ifrån gårdagens wwdc. Man känner väl lite sorg samtidigt som lite glädje. Det blev en ny iphone 3gs som den heter och s de står för speed. Inga större uppdateringar på telefonens yttre men därimott är den tydligen lite snabbare bättre batteritid, 3,2 megp kamera, och autofokus. Även stöd för open GL vilket kommer innebära snyggare spel. Detta är inget jag behöver för mina behov. Och de är väl här de sorgliga kommer in. Synd att de inte kommer på någon ännu flashigare Iphone.

Men samtidigt är de skönt att slippa köpa nytt. 

Det kommer  även komma en ny uppdatering alltså mjukvaran på iphone 3g. Denna uppdatering kommer den 17juni och kommer innehålla saker som mms och lite annat godis. Så jag känner inget behov att köpa nytt än. Men nästa onsdag kommer jag sitta och tanka ny uppdatering ttjjjooooohhoooo

//Böte

Bakom kulisserna

Dagens musikrelaterade inlägg: bakgrunden till Yngwie Malmsteens berömda flygplansutbrott. Aftonbladets Martin Carlsson berättar:

Jag och Jens lyckades övertyga honom att om vi skulle hälla piss på tanten så skulle det bli 2-1 till Sverige. Strax innan detta hade jag tagit fram min Walkman som man kunde spela in med och spelat in slutfasen av bråket. Yngwie var fortfarande väldigt upprörd. Yngwie gick fram och hällde en hel mugg full med piss på tanten.

Det är denna inspelning som har spridits som en löpeld och givit namn till en av Yngwies skivor. De ville vända planet och slänga av oss i Alaska, men av hänsyn till övriga 450 passagerarna fortsatte de för det var lika långt till Tokyo som till Anchorage. Väl i Japan väntade kravallpolis, men vi var erfarna på detta område på grund av tidigare flighter till Japan, så vi spred ut oss. De väntade sig ett band, ett gäng vikingar, men blev förvirrade när vi kom en och en. Vi gick separat igenom tullen och möttes vid bussen och garvade åt det hela.


The stuff  that makes legends, helt enkelt.

//Heino

Karate kid!

Har nyss varit och tränat karate! Riktigt bra träning idag. På lördag smäller det. Då blir det rött bälte! Sen saknas bara ljuskronan och jag har en komplett luciadräkt ;)


Gedan-choku-zuki på gång!

//CJ

Pryl gay!!

Som den prylbög man är så sitter jag just nu i denna stund och ser va alla forum och framförallt macworld.se säger om wwdc det har ju snackats om en ny iphone och massa annat jobbigt som man måste köpa!! Kalla de en sjukdom ni bara.

Ja tillbaka till va de skriver. och samtidigt family guy på tv. När han ska slå ihjäl en kyckling.

Många bollar i luften nu. 

//Böte

White lady

Tvättdag och jag vill hänga mig. Vet inte vilket som är värst att jag har tvättdag eller att jag ska städa, är nog samma nivå där. Men det man inte gjorde igår får man göra idag. Tog tag i lite andra viktiga saker idag som att beställa tid för klippning. Och nu har tankarna kommit om jag skulle slåtill och skaffa lugg. Så den är avklarad så man kan klippa sig kort nästa gång Calle verka ju inte ge upp det långa håret iaf. Fast anser igentligen att han borde ha skaffat lugg med tanke på hur kort hår han har nu... Här kommer det första två luggarna jag kom och tänka på.


(Vår kära jonny depp från filmen Blow)


(Och den coola snubben Jens Sjögren)

Men har ett par dagar att tänka igenom det hela. Känns ju lite ångerstfullt måste jag med ge man blir ju som ett med sitt hår. Och som Calle alltid har sagt så sitter ju styrkan ihåret.

//Babas


Dagens fråga!?

Varför har Nidde ett måttband i sitt badrum? Kanske han själv kan svara på?



//CJ

Godfader!

Ja då är man som Don. Alltså en gudfader. Idag blev lille Anton döpt och jag fick stå och hålla han i kyrkan. Allt gick skit bra han va så lugn och fin när han är med sin farbror.. 

Lite från fotbollen igår med. Sverige suger balle!! Kan inte ens slå ett par fulla danskar.
Nu blir de Will farell x2 först stepbroders och sen shake and bake!!

//Böte 

Nu har Ken Ring gått för långt!

Gillade denna killen när han kom med låten Mamma jag var runt 14 och hade alldeles förstora byxor. Men efter att han hade skändat kunghuset så dissade jag han. Nu flera år efter gör han det igen men nu mot KebabKungen! Och där lär jag säga att nu har det gått för långt på riktigt! Hans tjej hade beställt 2 rullar men fick bara en! KebabKungen slog i bordet och det var nära att bli bråk. Men vad ska man säga han hade väl hybris! Sen stog han och bankade lite på rutan hehe måste sett kul ut.

Undrar ni vad betongen betyder så frågar ni Ken Ring.

scoop  av PL


1 gång är okej men inte 2


//Babas


Loka Päron

Vädret var bra när man vaknade men 1 timme senare ångrade man att man bara tog shorts och en tunntröja.
Vart är sommaren igentligen? Frost natten mellan fredag och lördag vad är det frågan om? Nu vill vi ligga på stranden!
Dagen började med att jag tog mitt ansvar och röstade. Var inte kul men lever man i ett land där man har rösträtt bör man väl ta vara på den chansen. Efter det knallade jag hem till mina föräldras stuga och la mig och slappade lite riktigt gott. Nu väl hemma igen borde jag städa min lägenhet, inte så roligt. Men å andra sidan är inte söndagar speciellt roliga. Få bli att slänga på hög musiken och fram med dammsugaren, ledsen grannar men det tar nog bara nån timme.

Och som folk säger livet är inte roligt alltid. Den som kom på det var ju dum på riktigt.


I kväll blir det grillning längtar redan.

//Babas

Fäzt 6 juni

Presenterar festen i bilder istället. Babas missade absolut inget på Moon. Ken ring var dj, det säger väll en hel del om kvällen...



//CJ






Fest hela dagen dock ej hela natten

Vilken underbar dag! Har umgåtts med härliga människor hela dagen. Varigt riktigt dålig idag antar att det varigt för att jag sovit för lite. Har testat allt mot bakfylla och ingen har hjälpt.
steg 1 Mat käkade 2 mac chicken junior och en jordgubbsmilkshake. Hjälpte inte!
2 Mycket vatten,. Hjälpte inte!
3 Tog ett par öl vid middags tid. Hjälpte inte!
4 Sömn. Hjälpte inte!
5 2 huvudvärkstabletter. Hjälpte inte!
6 Redbull. Hjälpte inte!

Så det var bara att köra på. 
Varit större delen av dagen i mitt andra hem på helgen, hemma hos Nidde.
10 härligt bakfulla personer har hållt varandra vid liv. Blev ännu bättre efter idéen att köpa rock band eller vad det heter, livade upp det hela lite.
 
Charlie viste vad han snackade om, eller vad säger du Nidde?


Senare käkade många av oss tacos där, och kollade på fotbollen.
Riktigt besvikelse. Men inte deppade vi utan åt istället av Getens goda kaka.

(Heja Danmark! 0-1 GOTT)

Sen blev det rätt stor förfest, det va najs trots att vissa låtar spelades typ 20 gånger som jag aldrig tidigare hade hört. Störde mig en del men nu sitter jag ändå och lyssna på de 2 låtarna som spelades mest det satte sig verkligen jobbigt. Efteråt blev det caféet där det var riktigt mycket folk. Men Flickan  i baren var snäll så hann typ inte mer än att ställa mig innan jag fick beställa gott! De andra drog vidare till Moon, men jag gick hem och nu sitter jag här och ska snart sova hoppas ni överlever en trött och lite lätt full Babas med dåliga svenska.
Lite mingel bilder från kvällen hoppas att Calle fyller på när han har vaknat.




//Babas

Chinatown

Chinatown blir större i Halmstad. Nu har även Pingstkyrkan börjat med kinesiska! Vilket ökade området med några extra meter.



//Babas

Dubbel fotboll..

Idag blir de dubbel fotboll. Först halmias damlag och sen sverige danmark matchen. Så mycket fotboll har man inte sett i hela sitt liv. Och då är endå min tjej fotbollsspelare.. Dagens middag idag blev en 12a kycklingvingar på Harrys.  ikväll blir de fotboll hos Jenna. 


//Böte


Var bor du? -I Negern!

Vem vill inte bo i kvarteret Negern? Tydligen inte afrosvenskarnas förbund som inte var så glada över namnet... De kräver att namnet byts ut. Men tack och lov så står lantmäteriet fast vid namnet. Området fick namnet Negern 1866 och kan inte ses som annat än harmlöst. Najs!



Najs najs najs

Vakna upp lite lätt bakfull, men vad fan gör det i dag är det Lördag då kör vi.
Dagen känns hård huvudet är dubbelt så stort som när jag gick och la mig men men. Blir väl bättre med lite vatten och mat, om inte så får man ju ta till ölen. Sverige - Danmark i kväll på storbild förhoppningsvis bara se till att vi koppla in det innan vi börja dricka men det känns rätt lugnt. För värden ringde och ville ha med mig till systemet men kom på att det var Röddag och då kläcker jag ur mig "va! vadför är det röddag"(är inte oallmännbildad utan bara bakis). Så där finns nog inte så mycket dricka kvar sen i går. Och därför blev jag räddaren i nöden med mina 2 öl  kylen;)


I går kväll var det mat på wild west sen förfest hos slaktarn och vi var väl alla på gott humör och allt va på topp. Orka inte
skriva så mycket utan slänger upp lite bilder som får tala i stället. Känn stämmningen och njut! Bäst av allt var väl ändå att Jimmy är så mycket vip att vi beställde maten direkt via en mickaper sen kom det bara ut, najs.








Festarn slängde in kortet i baren och lät det vara öppet! Han börja komma riktigt bra i form nu.



NU KÖR VI, Morfars har fattat vad det handlar om.

Skulle skrivit en jobbansökan i dag men känns inte som jag är på topp idag så det får bli i morgon eller på måndag...
Men absolut ska det bli av!

Ses i dimman i kväll.
//Babas


FREDAG och fullt upp

Gick hem till Nidde en lite sväng i går kväll hade tänkt ta nån öl. Men då visade det säg att hans kompis Charlie var på besök vilket innebär skumpa för Nidde. Trevligt så här på en torsdag, det förgylle min dag lite. Men var lite mer surt när man själv fattade att alla utom jag var lediga som i dag.

(Festarn har kommit upp sig lite och börja synas där det händer)


(Inte mycket fimpar idag vilket är bra för hälsan)

Träffade Pl i dag efter jobbet vilket va skoj då man inte sett han sen förra sommaren.
Men blev inte så mycket snack tar det i kväll när det blir mat på Wild West.
Har även idag fått mitt nya internät vilket kommer innebära att jag kommer lägga all min lediga tid att blogga här.
Skämt och sidor vill inte tappa läsare men lite mer från min sida kommer det bli.

Stress stress stress nu ska jag klä mig sen blir det öl innan maten.

//Babas


Terminerad...



Såg Terminator Salvation igår. Först vill jag bara trycka på att Terminator är för mig någonstans i samma klass som Star Wars och Aliens. Terminator 2 var den första filmen jag såg med 15 års gräns, och jag satt och höll för ögonen när T-1000 dödar John Connors adoptiv föräldrar. Med detta sagt så är jag inte arg efter att ha sett Salvation. Jag är inte nöjd men jag är inte arg som efter Transformers och samtliga nya Star Wars filmer. Mest känner jag att filmen är ganska meningslös. Den utvecklade inte storyn om Judgement Day, den gjorde iofs ett bättre jobb än Terminator 3 som borde ha vunnit minst 3 Rzzies(och som gjorde mig riktigt arg!). Det som känns synd med den nya filmen är att lite av magin har försvunnit. I de gamla filmerna pratar dom hela tiden om det här kriget mot maskinerna och man får se korta glimtar av kriget i filmenra men det är åndå så att man får använda lite av sin egen fantasi för att tänka sig hur det här kriget ser ut. Det är ungefär som när de nya star wars filmerna kom och allt detta man hade tänkt sig hänt innan de gamla filmerna helt plöstsligt belv synligt. Likadant var det med Matrix 1 & 2 när man fick se hur framtiden såg ut som i ettan var höljt i ett dunkelt sken. En sak som filmen gjorde rätt bra var blinkningarna åt de gamla filmerna. Förutom de uppenbaraoch rätt kassa där John Connor säger "i'll be back" och Kyle Reese säger "Come with me if you want to live" så fick man se hur John Connor får ärret i ansiktet som han har under scenerna från kriget i tvåan, varför Arnold har en förklärlek för miniguns och hur John och T-800 slåss i fabriken där de tillverkar Terminators som var med i en av Trailrarna till Terminator 2. Slutligen, detta är inget mästerverk som tvåan, kult som ettan och skit som trean utan är en fis i världsrymden. En fis som luktar helt ok.

//Jenna

Tjockisar!

Ja som alla vet har man inte varit i toppform hela livet.. Alltså jag har ju varit Point en gång i tiden. Men de slog mig idag när jag cyklade till gymmet att tjocka har ingen smak och blir lätt väldigt väldigt fula. 

Denna tjej/blåval jag träffade va klädd i. Ja va jag skulle kalla en gardin från 80talet. Percing i alla möjliga hål och om inte de va nog så hade hon rosa ja rosa hår. Är de en tjockis fabrik som tillverka dessa kläder och säger. Ja vafan färga håret rosa med vet jag. 


Detta är Point!!


Detta är en odeffad Böte!!


//Böte

H&M is you friend!

Fick ett litet ryck idag efter skolan och körde till h&m på Eurostop. Skulle egentligen bara köpa ett par solbrillor men det hela slutade med två par solbrillor, en vit farfarströja modell tunn, ett armband(eller flera små) samt ett par shorts. det bästa av allt är att slutsumman var under 600 kronor! Najs! Nedan kommer en stekig bild med allt på som jag köpte utom ett par glasögon!


Ursäkta röran vi bygger om!

//CJ

2009-06-04 19:53

Blåsten hindrade inte mig från träningen trots att jag länge tänkte skita i att springa idag pga blåsten. Istället såg jag den som en utmanning och sprang ner till stranden där det blåste rätt mycket. Det var skönt när man vände och hade den i ryggen istället. Nu börja man känna sig rätt tränad igen så om inte ölen förstör allt kommer prinsensminne gå riktigt bra tror jag. Men loppet ska ju inte få förstöra semestern, så vill till att man träna hårt fram till den. Nu blir det lite käk-tv-borstatänderna-sömn. Och det bästa av allt är när man vaknar i morgon är det FREDAG. Hoppas på fintväder så kanske det kan bli lite uteservering eller nåt åt det hållet.

//Babas


jepp!!

Så har dagen varit....

//Böte

Terminator

I kväll var det bio på schemat Terminator Salvation blev det. Vad ska man säga om det hela, höjd punkten i filmen är det 2 minuterna Arnold är med=) Bra action men handlingen är väl lite så där. Antar att Jens kanske kommer fylla ut lite mer information om filmen då han skulle gå på den sena idag. Nu är det snart helg grabbar hoppas ni har börjat ladda för till helgen smäller det hårt... Då kommer man ju åter igen få se Pl och Coffe och det, det är najs

//Babas


Kålpudding x 3



För tredje måltiden i rad blev det kålpudding. Till det hade jag rårörda lingon och nypotatis kokt i rikligt saltat vatten och färsk dill! Petade även in lite grönsaker för att fylla tallriken... Mums!

//CJ

Glassigt jobb...part 2

Denna gången är det dags för polisen att få titeln som glassigt jobb! En anställd ska under arbetstid ha maserat en nästan naken kvinna...Låter inte som allt för jobbigt, eller hur!? Glassigt!



//CJ

Kålpudding x 2

Kålpudding till middag och till kvällsmat är inget jag rekomenderar! Kål är ju som ni säkert vet gasbildande. Det kan leda till en riktigt ostabil mage... Kombinera ostabil mage med en löparunda på berget. Som ni säkert listat ut höll rundan på att sluta i katastrof. Fick avbryta rundan eftersom jag var för nödig. Sprang till och med in i en buske och funderade i ren panik på att skita! Satan vilken panik jag hade, riktigt kass i magen och långt hemifrån. Som tur var så klarade jag hela vägen hem... Men det var knappt! Aldrig mer kålpudding x2 när man ska ut och springa! God natt på er!

//CJ

Run Forest run!!

Ja så va de för mig idag jag sprang med Mia till brottet och tillbaka. Mia sa att jag hade ett högt tempo de ni! och jag klarade de!!! Riktigt stolt faktiskt.. De har la varit min dag. Imorron börjar man inte förrän kl 12:00 så de blir ju slappe förrmidda imorron. 
 

//Böte

Ja halleluja era förbannade svin!

"Jag tänkte att ni än en gång skulle få chans att dra ner byxorna och kanske öppna på börsen ännu mer, för det narko-kristna gillet som är vi... " Halleluja för fan! Halleluja för fan!


Nu blir det läsa av!

//CJ

Vad gäller?



Som vanligt när det kommer till hiphopalbum håller de inte måtten. Men när lösryckta mp3:or fyller hårddisken spelar det mindre roll. Vem fan lyssnar på album liksom. Under de senaste 5-6 åren, typ sedan Fiddys "Get rich or die tryin", har allt fler stora album bleknat i jämförelse med de mixtapes som letat sig ut på nätet i upptakten till albumsläppet. Exempel: Young Jeezy:s "Trappin' ain't dead". Hans senaste album, "The Recession" var en extremt enhetlig historia (vanligtvis ett plus inom hiphopen), och visst är han medveten om det. Det finns ett spår på "Trappin' ain't dead" som heter just "Consistent". Man vet helt enkelt var man har den där grabben. Vi kommer inte att se Jeezy mumla sig fram i "Oprah" eller  "Ellen" inom den närmaste framtiden. Problemet med "Recession" är dock att den blev lite, tja, långtråkig. Samma beats, samma trasiga stämband, om och om igen. På "Trappin' ain't dead" får du några dj-skrik i örat, men också en fet samling låtar, Dracula-orglar och repetetiva refränger. Allt gott alltså.

Motsatsen till konsekventa "The Recession" är alltså att släppa ett schizo-album där alla producenter får peta med sina flottiga chipshänder. Resultatet blir i regel värdelöst. Om ni frågar mig om Fabolous album från första halvan av 00-talet ryser jag. Efter jiggy-eran med Puffen (Diddy alltså) runt milleniumskiftet fanns en idé inom branschen att ett särskilt framgångsrecept alltid funkar: tre låtar för the ladies, trelåtar för teh streetz, trelåtar för klubben och typ tio fillers. Mixtapes lider inte alls av samma skivbolagsängslan. Om ni inte levt under en sten de senaste åren vet ni att Lil Wayne's "Da Drought"-serie, där han sprutar skitsnack över välkända beats, sammanfattar grejen bra: galenhet, humor och annat göttigt som tonas ner när dyra bolagsprojekt vankas. Jag tror att tre mixtapes har upptagit mer av min tid i år än tjugo skivbolagsalbum lyckats med. Och mitt i allt detta Spotify står och ser ut som ett jävla fån.

Tanka Young Jeezy:s mixtape här: Trappin' ain't dead mixtape

//Heino

OOOwww Yeah!

Ja då har man varit och tränat.. Varmt som en finskbastu med massor av svettiga finnar. Men men de ska de vara. Imorron hade jag tänkt mig att ge mig upp på berget och SPRINGA!! ja jag sa SPRINGA! EEEHHH de kommer ta imott.. idag har de inte hänt ett skit i mitt liv.. varit en riktigt trist dag. Men men alla som inte dansar är våldtäcktsmän 

Ät bajs och ha de bra

//Böte



Dagens bild!



OBS! BILDEN ÄR ETT MONTAGE! Nähe?!

//CJ

Love hurts!


Min fåga är, kunde han inte hitta något bättre sätt att protestera!? Typ inte gifta med den utvalde kanske? Och nej, läkarna lyckades inte sätta tillbaka det avklippta organet! 

//CJ

Im walking on sunshine

Min första dag som "ledig" (arbetssökande ingenjör) har börjat på bästa tänkbara sätt! Började med en power walk innan frukost och nu sitter jag och dricker min hallon/blåbär-smoothie. Såg tre milfar på min färd, inte dessa med strech-jeans och fet röv utan heta morsor ;) Har dock ett problem, nämligen vad jag ska göra idag? Hmmm, ska jag åka in till stan, pilla lite med skolarbete eller ut och jobba på brännan? Tough choice!! Men det lutar nog åt att arbeta på brännan!
 
Notera lillfingret! Schtek!

//CJ

I'll be back!

Ser ut som Kasslerpojkarna har haft en riktigt trevlig helg. Själv har man varit på examensbal på Tylöhus. Mycket revligt må jag säga. Alltid trevligt att få slänga runt i full mässdräkt. Skall se om jag kan få lagt upp lite bilder från tillställningen senare i veckan. Har ju skaffat mig ett nytt vehickel(läs vehicle) också. Så när ni ser en svart golf gti som burnar genom stan är det bara att vinka.

Jag har väl tänkt mig att specialisera mig lite åt att ge lite gaming nyheter på sidan nu då för att kunna bredda vår publik lite grann. Mitt första inlägg berör premiären av den nya Terminator filmen som har premiär i veckan. Satt på nätet och läste recensioner av det nya terminator spelet som tydligen är en rejäl besvikelse. Man tycker ju annars att terminator universumet är perfekt lämpat för spel. Det var då jag kom å tänka ett gammalt spel jag hade till min 486:a. Terminator: Future Shock. Detta var ett extremt imponerande spel när det kom 1995. Det var ett av dom första FPS:en med en motor som gick i full 3d. Det här är imponerande då detta var det stora försäljningsargumentet för quake som släpptes ett helt år senare. Det var också det första FPS:et som hade fordonspartier som Halo: Combat Evolved skröt med och detta kom ut först 2001(!!!) Det var också ett spel som hade stora fria miljöer med möjlighet att utforska som är i princip ett säljargument för varenda spel som släpps idag. Utvecklarna är Bethesda som på senare år släppt det mycket populära Fallout 3. Så mitt råd är om du vill komma i stämning inför den nya filmen så införskaffa Terminator: Future shock. Det är väl inte olagligt att ladda ner ett 14 år gammalt spel, eller?
Ett bortglömt spel med många nyskapande inslag Så här såg det ut 1995!



Hasta la vista, baby, ha en trevlig helg så kanske polleten trillar ner.

//Jenna


RSS 2.0