Spel i filmens värld

Jag tittade på transformers och terminator när jag var liten och jag älskade dem. Jag lekte med G.I. Joe och älskade dem. Men deras respektive filmversioner har gått från skit(Transformers 2) till okej(Terminator: Salvation) till skit igen(G.I. Joe). Nåt jag inte tittade på när jag var liten var filmen Tron. Visst jag har sett den och visst var den retro mysig men kan inte säga att jag älskade den. Men trots detta så blir jag alldeles upphetsad när jag ser trailern till uppföljaren, TRON: Legacy. Regin, effekterna och framför allt, musiken signerad Daft Punk(husgudar!) så blir jag lite pirrig i kroppen. Visst kommer väl även denna film krossa mina små förhoppningar men tills det händer så kan jag se trailern och drömma om den film den kunde ha varit.

Se själva, på hög volym, hq och full screen.


och på tal om typ män som sitter fast i spel i film spana in filmen gamer och känn kalkon vibbarna trots Dexter(Michael C. Hall)



Ja! Just det, tittade på Jackpot på tv4 sport innan idag, det är ett program i stil med det kvinnan som spyr av mensvärk sitter i. I detta program har man endast en whitebord i studion. I det programmet jag såg, hade kvinnan som var host råkat tappa sin klänning så att värsta porrkorsetten blottades. Inte nog med det, efter att ha skrivit upp ett av de felaktiga gissningarna vände hon sig om för att säga "Ring nu" då whiteboard tavlan välter och träffar henne i bakhuvudet. Hon spelar kall och låtsas som det inte har hänt resten av programmet. Kom ihåg var ni läste det först för det här kan nog bli nästa spy av mensvärk youtube hiten.

//Jenna

Nej, det hänger inte där för att det är snyggt!

Har målat på P-huset vid sjukhuset denna vecka. I flera dagar har jag försökt spärra av vissa delar med avspärrningsband. Trotts dessa band ställer sig folk där ändå! Fattar inte vad de tänker med! På en timma fick jag säga till 3 stycken som skulle ställa sig vid min avspärrning inom loppet av en timma! Inte nog med att de sket i min avspärrning, två stycken körde även över en rulle papp som jag lagt ut för att ingen ska ställa sig på stället! Vad ska man göra?!


Det finns en anledning till att hela längan är tom, eller vad säger du i den vita BMWn?



//CJ

Helgens bild!

Sorry grabbar, var bara tvungen att posta den här bilden. Det får ni bjuda på!



//CJ

Hoppas drickan smakade...

Eller vad ska man säga när man tappa sitt kort och andra ta sig friheten att handla lite på det? Kul.
Kanske inte är de man ska såga kanske är den i baren som inte begär leg! Bara hoppas att det inte dyker upp fler saker på historiken! Lika bra att hoppa i löparskorna och springa av sig sin ilska lite.

//Babas

Dangerous



//Babas

Transporter 3

ÅÅÅÅ Jag rysser bara jag hör namnet.. Jag hade inget för mig idag och är bakis. Så jag tänkte jag skulle hyra lite ggoo film och bara slappa. Ja och som vanligt fanns de inga filmer på hemmakväll. Så de fick bli transporter 3...

Behöver jag säga mer?? snabbspolningar och dåliga kommentarer de är va filmen handlar om. Ja just de jag glömde att säga att han kör på ett tåg med sin audi. Och att han har en kroatia women med sig. Som är kåt och går på drogor.. aaaa GÖTT!!!

Det blir en transformes 2 av 5 möjliga...alltså en riktigt sjukt dålig film.

//Böte

Heldag i Gbg

Hela dagen började med att Pl plockade upp mig halv 10. Knappt vaken började resan mot Gbg. Blev ett stopp i Varberg för att plocka upp en "full" Fidde trodde nästan han hade druckit på morgonen. Men efter att ha blåst i Dreggern som bara visade 0,12 så lugnade han ner sig en heldel. Sen blev nästa stopp på motorvägen hade hänt en olycka så. Vi hamnade efter i tids schemat. En snabb runda på 1,5 timmar i stan och de flesta kom tillbaka med kläpåsar. Lyckliga och glada körde vi mot Liseberg. Vilket också blev en liten tur då vi körde fel med Fidde fick snabbt oss på rätt väg du han hade kört fel på samma ställe tidigare. Riktigt mycket folk på Liseberg men va ändå nöjd med det vi hann åka vi stressade inte speciellt mycket vilket var skönt. Hade tyvärr ingen kamera med mig men Becca kanske kan maila över en bild på gänget, om det händer kommer den upp senare. Och nu är kroppen rätt trött. Dax att vila upp sig för sin sista semester vecka.

Här kommer bilder på mina fynd idag iaf. Så blir det en bild=)



Får ju inte glöma att jag sprang på en kille här i krokarna som jag trodde skulle råna mig eller nåt. Men han skulle bara fråga "Where can I fuck?" så fick förklara för han att det finns inga ställen man går till i Sverige för sånt. Han såg lite ledsen ute och gick vidare.

//Babas

"Johnny" hetast på nätet...


Fjortisklädstilen har fått ett namn: Partille-Johnny! Läs artikeln nedan! Journalistik när den är som bäst! 

Johnny hetast på nätet!



//CJ

Semester!

Nu har jag semester i 14 dagar!! Och jag hade tyckt de va kul om de blivit lite bättre väder så kanske några kasslerpojkar vågar sig ut i skogen för att tälta lite.

Angående apples tortyr så har jag faktistk inget imott de. De får totera hur många de vill bara de fortsätter med bra produkter.
Vad är de de gammla ordspråket säger? Bakom varje framgångsrik man, ligger många toterade själar`??
och de är även så här jag kanske kommer bli rik någon dag.. ELLER??

Nu e de snart damfotboll!!

//Böte

Äpplet faller inte långt från trädet

Vi har en kille på bloggen som har en förkärlek för apples produkter coh då framförallt i-phone ¤host¤Böte¤host¤.

Jag har en historia som kommer få honom ledsen på mer än ett sätt. Det rapoorterades för fyra dagar sen att en kinesisk foxconn(de som bygger i-phones) anställd tagit livet av sig genom att hoppa ut genom ett fönster. Detta på grund av att suttit instängd och isolerad samt blivit torterad av foxconn för att han hade tappat bort en av sexton existerande i-phone 4(!!!!!!!!!!!)G. Så Böte, inte nog med att Apple använder sig av underleverantörer som torterar sin personal, de har även byggt en bättre i-phone än din och nu måste du skaffa den. Med tanke på att det tog dig ett och ett halvt år att få den du har nu så har du mycket nöje framför dig.

Länk till en sida som rapporterar om händelsen

Tv-shop, detta 90-tals fenomen som nu utökat och finns på varje kanal känns det som. Det finns nog få saker som är så tråkigt att titta på men hade tv-shop varot som klippet nedanför hade jag suttit klistrad för det svänger.


För er som sett Jones' Big Ass Truck rental and storage så har killen som gjorde klippet ovan även remixat den.

//Jenna

Jimmys trolleriskola del 6

Mitt sista inlägg som 22-åring, fy fan! Jag vet att alla har väntat, och nu är den här: del 6! Efter filmen kommer ni förstå varför jag vid en bild kallade Coffes katt för "The Beast"... Njut av halmstads egna Houdini!

 

Lagen om all jävlighet!

Efter ungefär 20 sekunder in på cykelresan hem så öppnade sig himlen sig. Det har ju varit uppehåll hela eftermiddagen men när man ska cykla hem... den slår fan aldrig fel den där lagen... 

//CJ

Teh gayness



Nyligen kände Soulja Boy för att bjuda lite på sig själv, för fansens skull. Vad göra? Precis som alla andra tonåringar med en mobilkamera: posera i underkläder. Den första bilden som lades upp på nätet var uppenbarligen inte tillräckligt smickrande för the ladies. Kanske bra att då verkligen understryka ens utrustning med ytterligare en bild. Lägg särsklit märke till toarullen som står där lite nonchalant placerad.


//Heino

Can you smell what the Rock is cooking?.... No

Titta på denna bild riktigt noga, visst ser hon konstig ut?



Det beror på att hon saknar ögonbryn! Och så här komma vi alla gå runt till höst enligt mode industrin som efter succer som heroin chic och anna & mia looken nu ska få oss alla att se ut som vi har downs syndrom.
 
Inga ögonbryn i höst

Och på tal om att titta lite extra noga. Ta en titt på Shakiras nya video och titta lite extra noga när hon sitter i buren...


Ahh vad skulle man göra utan aftonbladet en seg dag på jobbet?

//Jenna

Jimmys trolleriskola del 5

Mina damer och herrar, här kommer trolleriskolan del 5...



//CJ 

OK BOYS!!

Nu är de så att jag inte varit aktiv på länge här på bloggen. Men nu jävlar är de 4dagar kvar tills jag har 14dagars semester ttjjjoooo hhooooo

//Böte

Självfallet fixar barret!

Efter en slapp chillkväll hos Jenna fortsatte kvällen på mårtensson. Salong självfallet var där och fixade partyfrillan och årets trend verkar vara lockar! Efter det var det dags att dansa loss. "Festarn" intog podiet direkt och jag vart inte sen att hänga på. Fick höra kommentaren "Du var nyktrast och svettigast på hela dansgolvet" ;)


Jens i "shorts"... Notera blickarna på skärmen...


"Festaren" före...


"Festaren" efter...


Jimmy verkar stortrivas!


Wallstreet nästa?


Babas fick lockar han med...


Ok Mackan, som du vill: Festarn!


Självutnämnda kungarna på podiet!


Frankenstein eller Ola?

Trolleritrick del fem kommer upp i morgon, hang out!

//CJ

Coffe´s party, mera bilder!


93 kronorspizza, fyllde inte ens ut till kanterna på kartongen... Köttet smakade fläskkarre och såsen yoghurt, fy fan!


Tom Cruise i "The last samurai" eller Jimmy?


Diss mot kameramannen?


Vad gör Andrea?!


Vad gör Coffe och Nidde?


Fint folk kommer sent, även festare!


Pl visar sina "smoking-skills"


Mackan med "The Beast", eller vad säger du Jimmy?


Jimmy!? Vart har du glaset?! 

//CJ


Coffe´s party


Pl kan inte hålla sig han är så nyfiken!

Värden!

Pl kunde du inte varigt still så att bilden iaf hade blivigt bra=) skoja bara fatta hur kul du hade!

Calle är med för att jag är lite less på att han aldrig Bloggar det är ju han som har det flesta bilderna.
Vi vill se bilderna på Festarn sen han levde upp till sitt namn i fredags!

//Babas

Nu får det vara slut på snusket!

 

Du kan inte vädra bort svetten! Har du haft på dig en skjorta en gång på krogen och dansat lite, då ska du lägga den i tvätten! Många verka lukta på sina skjortor och så tänker de, den här luktar ju inte illa den kan jag ha ikväll igen! Men ikke att man kan det när du svettas på nytt så luktar den riktigt illa av gammal svett. Så en skjorta man har varigt ute i ska tvättas efteråt! Och ni som tycker det sliter för mycket på kläderna tvätta den på snabbprogram! Det går ju knappt att vara på klubben längre när det är så här varmt annars!

//Babas


 


Trubadur på Morfars uteservering

Vi kan väl sammanfatta kvällen med 3 bilder=)




Hehe, nej det var inte så deppigt som det ser ut =)

//Babas

Bild från Måndagsklubben!



Det syns ganska tydligt vem det var som var nykter hela kvällen... Eller vad säger tvättbjörnen till höger och mongot till vänster?

//CJ

Båstad

I dag blev det som vanligt ingen strand vädret var inte så bra som man hade hoppats trots att jag gick upp och köpte baguetter i morse. Men blev en väldigt god frukost istället. Sen blev det hem till den berömda trollkarlen Jimmy. För att där i från åka ner till Båstad och käka lite glass och drömma sig bort bland det lite större båtarna. Gick runt där en del, riktigt vackert alltså. Sjukt trevligt. Nu blir det snart lite bilmeck sen antaligen en liten jogging runda. Eller om jag ska göra det hela tvärrt om. Hur som helst måste komma igång lite med träningen nu. Mindre än en månad kvar tills det är dax för halvmaraton igen.





//Babas

3 dagar kvar

Hade täkt mig att jag skulle blogga röven av mig nu när man var ledig men man har ju blivit så jävla lat. Krävs en övermänsklig ansträngning för att trycka ner varje tangnent. Men nu är det snart över. Som tur är så ska det bli rätt kul å jobba.

Igår fixade jag biffen med bloggen. Om några dagar så kommer det hagla in besökare. Det var så att jag satt på bulls och kränge revben när NTV(Nissan TV) kom fram och frågade om det var ok om dom fick ställa lite frågor och filma mig. Tyvärr så hade jag inte mina K-boys där för då hade jag nog haft modet att promota bloggen lite. Dom frågade lite om hur maten var och jag drog några klassiker ur Campino reklamen, eller kanske inte. Förhoppningsvis så blev det bra, jag har ju skämt ut mig på TV förut (Fråga CJ).



 
//Jenna

Jimmys trolleriskola del 4

Det här tricket är fanemej magiskt!



//CJ

!

Dagen var lite jobbig att slå ihjäl då man gick upp rätt tidigt. Men gick ändå helt skapligt. Började med en snabb runda på stan för att sedan ta oss vidare till eurostop men på vägen dit fick vi ett samtal och körde till stadsbondgården. Inte speciellt kul men vi dödade iaf lite tid. Sen en runda på eurostop eller rättare sagt in på systemet och ut igen. Sen tryckte vi lite kebabhouse. Efter det en runda ner till Japan och spelade en runda där kan säga att jag inte var i form hade 87 slag och Pl hade 47 och han var missnöjd hehe. Jag var rätt nöjd med min runda ändå;) Sen blev det en lite runda till WW för att ha stödsamtal med Kim=) Nu väntar jag återigen på Pl för vi ska knalla ner till uteserveringen och trycka lite mat och ett par öl.




Boråsdjurpark i morgon?
//Babas

Vad gör jag uppe?

Vaknar av att telefonen ringer tror det är Pl, snacka på precis som det skulle vara Pl tills jag misstänker att det inte är Pl. Titta på telefonen och ser att det inte är Pl var nog rätt trött =) Men skulle ändå upp så det var rätt lugn trodde det skulle vara strandväder men det var det ju inte så nu har man gått upp helt i onödan. Skulle behöva sova så min förkyllning släpper. Men men. Rätt vad det var så stod polisen här med dragna pistoler men var lugnt var inte mig det skulle gå in till då hade det nog räckt med att knacka på dörren. Nä nu vänta jag på Pl få se vad vi ska hitta på men antar att det blir en sväng i stan för skulle behöva lite panodil.

Har varigt lite dåligt med inlägg på sistone men har inte haft så mycket tid att blogga på. Men kommer väl nån dag när jag summera hela veckan med bilder.

Ses i dimman=)
//Babas

Jimmys trolleriskola del 3


Nu jävlar krävs det skills för att hänga med... Enjoy!



Fyran kommer imorgon!

//CJ

Måndagsklubben

Igår var det, för min del, premiär för Måndagsklubben. Blev förfest hos Kim och jag festade till det ordentligt med att dricka vatten med sugrör. Efter några timmar stapplade gänget som sedan spreds ut till Leffes. Väl på Leffes kryllade det av ”kändisar” såsom Petter, Peter Magnusson samt Sofi Fahrman. Det spelade mycket Jackson men även lite annat. Petter drog av en Hellacopters-låt och en punklåt och sa till en till ”Om du inte gillar det kan du vika upp kragen på din skjorta och åka till Visby”. Efteråt köpte vi korv hos den hale korvgubben som alltid står i krysset mellan Esprit och Kappahl. Han vart sjukt otrevlig igår… Han kallade bland annat Babas för snål smålänning, släppte före tjejer och tog 15kr EXTRA för att få korven i ett french-bröd. Känds som han snodde mina pengar när han rafsade åt min växel snabbt som en desperat knarkare. Vägen från korvgubben blev ganska så intressant, Mattis gick och körde Thaiboxing på gatan och Jimmet skulle göra något trix som slutade med att han halkade och landade på rumpan. Det var min måndag det, sjukt kul och nyktert. Synd bara att morgonen och resten av tisdagen inte blev lika festlig. Sov 2,5 timmar så ni kan ju räkna ut hur jag känt mig idag…





//CJ

Puke in my mouth!!

Ja tjejernas svar på Jizz in my pants hehe!!



//Böte

The great man from Austria

Det finns en man som inte drar sig för nåt. En man som verkar ha fått sin skamkänsla bortopererad. Denna mannen är Sacha Baron Cohen. Ni känner honom säkert bättre som Borat eller som hans senaste karaktär Bruno (Något som vet hur man gör tyska u:n?)

Var och såg denna film igår. Fördelen med Borat var att jag inte hade några som helst förväntningar och därför blev väldigt positivt överraskad. Bruno hade ett par stora skor att fylla. Jag rös i hela kroppen när hela filmen börjar med att Nessaja med Scooter spelas samtidigt som u:et i Universal får två prickar över sig. Detta vred upp förvätningrna änu mer. Filmen som sedan följer är en fortsättning på Borat fast denna gången har man vågat ännu längre, eller ska man säga lägre? Har du en fobi för penisar, stay away! Det är roligt att se att vi får lite svensk representation i form av Gustaf Hammarsten som ni säkert känner igen från Tillsammans eller tv-serien Hjälp! på tv4.

Självklart kan det diskuteras av det som sker i filmen är äkta. Men jag säger vafan, The office är väl kul trots att det är uppenbart fejk.

Kort och gott så gillade du Borat kommer du gilla Bruno men avskydde du Borat så kommer inte Bruno omvända dig.


THE PAINTED COW?!

//Jenna

Easy come, easy gone...


Förfest hos Nidde, utgång till Mårtensson. 800 spänn in för en körning på 6 timmar, 900 spänn ut på två timmar! Det var min kväll det. Pratade så mycket igår så jag låter bilderna tala för kvällen istället. Men kan ju avslöja att jag är full av skit när jag blir full, eller hur Pl? Troligt, troligt!


Prövade en ny pose...

...det gjorde festaren med och den blev halare än vanligt! Det gillar vi!

Aisian babe?

Coffe, den posen är så 2004!

Kan det varit Andy som lagt en sur jävel? Nidde kände vibrationen men hörde ingen signal...
 
Jesus saves!

Puma, ring mig!!

Årets partybild? Fråga Coffe!

Over´n out!
//CJ

Resident Evil

Solen lämnar mörka fläckar på mitt synfält. Svetten rinner oavbrutet i den tropiska hettan och dammet har fastnat i svetten och ligger som ett tunt lager på mitt ansikte. Lukten av död är nästan kvävande och överallt surrar flugorna. Så fort vi satte vår fot i den afrikanska byn hade vi insett att allt inte stod rätt till. Jag och Böte var tvungna att ställa allt tillrätta. Vi har precis sett vår informatör bli avrättad på torget inför en arg folkmob som alla vill slita oss i stycken och äta vårt kött och nu har dom fått vittring på oss.

Huset vi har tagit skydd i är bräckligt men kan förhoppningsvis hålla zombierna undan tills helikoptern kommer. Jag ser böte i ögonen, han försöker se självsäker ut men bakom fasaden ser jag hur paniken sprider sig. Det här är precis som de mardrömmar han har haft. Jag tar befälet direkt och skriker åt böte att knuffa hyllan för fönstret för at förhoppningsvis kunna dem stångna några ynka minuter extra. Böte tittar på mig med nollställd blick, tar sats, och hoppar handlöst ut genom fönstret.

Det tar några sekunder för mig att fatta men böte har precis ställt dörren vidöppen för alla zombies att komma in. Böte kämpar desperat utanför fönstret med att hålla vågorna av zombies tillbaka. Plötsligt klickar hans vapen. Han tittar förvånat på det och börjar rota i fickorna, han fumlar runt i alla fickor och hittar till slut magasinet i bröstfickan. Därefter lägger han ner pistolen i brösfickan och håller magasinet i handen. Våra blickar möts och jag ser hur han kämpar för att förstå vad det är han har gjort. Zombies tar tag i honom. Jag slänger mig ut genom fönstret och sätter en välriktad spin kick i ansiktet på zombien han flyger bakåt och välter sina kamrater. Vi får några sekunders vila. Jag vrider mig mot böte och skriker med ihopbitna tänder "FÖLJ MIG!".

Vi springer ut på torget ur varje gränd kommer dem springandes. Jag vet att om vi inte slåss tillbaka kommer det här inte vara mycket mer än någon minut. Medans vi springer ser jag nåt i ögonvrån. Jag stannar, vänder mig om och drar av tre kulor i ett par bensindunkar som står på vägen. Hettan slår mot mig ansikte och ljuset blir om möjligt ännu starkare i några sekunder. När jag väl kan se igen ser jag tre zombies som skrikande och sprattlande brinner och böte som står ijämte dem. "KOM!" skriker jag ut. Elden håller zombieserna tillbaka eller sätter eld på dom då de inte har mer hjärnkapacitet än att jaga efter oss rätt in i elden. Böte börjar springa rakt mot mig, och rätt in i elden. Förtvivlat försöker han släcka lågorna genom att snurra och slå väck den med sina armar. Jag kan bara se hur de andra zombieserna ser honom som rillat kött och börjar äta. GAME OVER.

En vanlig kväll med böte när man spelar Resident Evil 5.

//Jenna

Nu finns inte klockan längre=)

Nu är det semester och ingen stress på ett tag. Började det hela med en liten runda på systemet hade tänkt att jag skulle fira till det hela lite. Men när jag kom hem blev jag lite väl trött så tänkte ta mig en liten powernapp men slutade med en timmes sömn. Efter det var jag och hämtade mina bildelar så nu har man lite att göra i morgon. Sen blev det lite förfest hos Nidde. Trevligt som bara den alla var lugna för ovanlighetensskull. Hade tänkt gå hem efter den. Men Jimmy fick mig på andra tankar så vi gick till Morfars men där var mindre fest än vad det skulle ha varit i mitt vardagsrum. Så blev en Bud inne på Bulls i stället innan jag gick hem regnet förstörde nog denna kvällen!
Nu ska jag försöka sova lite, och ladda för ett nytt festförsök i morgon=)






//Babas

8 arbetstimmar kvar...

Nu är det inte långt kvar till semestern man kan nästan ta på den. Började med att värma upp lite inför den så man inte stuka sig. Det hela började med en öl och en hawai på pizzerian på lillatorg. Efter det förflyttade vi oss till morfars uteservering. Började lite så där när jag skulle beställa andra ölen i baren, sa bartendern till mig att du ska nog inte kolla på henne när du beställer av mig! Men baaahm, vad han fick när jag bara helt lugnt och stilla svarade att hon var lite mer att titta på=) Sen blev han paff och ställde fram en San Miguel med lime när jag hade beställt en Corona, men det rättade han till. Efter några öl blev det dax att tömma ut lite av det. Och inne på toaletten hade det en spegel som man stod och tittade in i när man kissade och såg hela paketet! Vilket gjorde att man passade på att posera lite i speglen! Som sedan vid tvättningen av händerna blev ganska jobbigt då man ser att det är ett fönster där och om man går i trappan i andra ingången kan se rak ner till den speglen där man kunde se allt. Väldigt spännande nästa gång sitter jag nog ner;)

Här kommer några bilder som är tagna tidigt på kvällen.






Pl du gjorde mig väldigt besviken idag. Höll på att avboka min semester!
Men 3 gånger så glad blev jag när du sa att du skojade!!!
Nästa vecka vila vi upp oss;)

//EN BABAS SOM LÄNGTAR EFTER 16.00 I MON! DÅ KÖR VI!

It's time to party, dude

Kommer ni ihåg Atlantagruppen Shop Boyz och deras "Party like a rockstar"? Klart ni gör, det blev ju t. o. m en smärre P3-hit sommaren '07. Någon hipp snubbe på redaktionen hade väl insett storheten i denna white dude-parodi och lyckats få in den på typ Morgonpassets spellista. Att partaja som en rockstjärna är ju nuförtiden att partaja som en vit (tidigare white trash) medelålders snubbe med en Jack Daniels i högra handen. Attribut som man vanligtvis inte förknippar med hiphop. För att understryka hur idotiska rockfans och vita ungdomar i USA kan låta skränar Shop Boyz "t-t-totally dude!" i refrängen. Det var en särskilt lyckad rockparodi gjorda av personer "utifrån", från hiphophåll. Oftast brukar ju det stanna vid ett Family Guy-skämt om Ozzy eller liknande.

Några som spinner vidare på det här temat är Fast Life Yungstaz (F.L.Y) med sin "Party time (surf party)". Bara titeln är genial och den tränger ännu djupare in i white dude/surflingon än vad Shop Boyz någonsin vågade eller ville. Det droppas uttryck som hör hemma på valfri stekig strand i Kalifornien där det knappt går att se havet för alla blommönstrade Billabongshorts; "Cowabunga!" "it's frickin' gnarly dude!" "it's time to party, dude!" osv. Som genomdum sommarlåt är den här tillräckligt vass för att du ska klicka på den där replayknappen fler gånger än vad du vill erkänna.


//Heino
 

Kändisar i stan!

Idag har jag både sett Jens sjögren som va med i känd i japan och Ken ring som är sveriges nej kanske världens sämsta hip hop artist. i stan idag.. DOM e ju JÄTTE!!! kända. Men har en liten teori varför Ken är i stan.. Det är ju Xibit på Moon ikväll. Kan va därför.









//Böte

Hade glömt hur kul det kunde vara att köra bil!



I kväll åkte jag ut till vårt storagarage för att byta kylare på min lilla älskling Agda som hon mycket vackert heter (den röda). Har faktiskt inte hunnit komma på nåt bra namn till den andra än, kommer säkert helt naturligt när jag kör den för första gången. Hur som helst när jag var ute och test körde den lite efteråt fattade jag vadför jag älskar henne. Hon och jag på landsvägarna är som Lady och Luffsen vid middagsbordet. Tyvärr hjälpte inte kylaren mitt problem så blir att renovera lite till hösten. Men men efter att jag inte har hållt på nåt direkt med de i vinter utan har lämnat över det till pappa fick jag nog upp ögonen lite för dem igen. Och kanske kommer ängna lite mer tid den kommande. Hoppas på fint väder i morgon då blir det biltvättning och kanske en picknick vem vet.i så fall kommer det lite bilder;)

//Babas

Welcome Jameson!

Välkommen Jenna jameson till våran blogg igen.. Bra att du skaffade internet. Dåligt att du påminde mig om TRANSFORMERS! Mina barndoms minnen är förstörda.

Nu ska jag baja sen är de soffan som väntar!

//Böte

Vad ska man nu äta?

Eller rättare sagt kommer man ens överleva, efter vad man har ätigt! Bara 9 av 70 Pizzorior i Halmstad blev godkända. Känns kanske inte jätte otippat... Äkel nissar!

Inte så kul med allt detta regn som faller ner nu, men gör ju att det känns lite lättare för mig att städa och tvätta =)
//Babas

Bitch, dont you know they call me Megatron?

Nu har jag äntligen tagit steget in i 2000-talet och skaffat internet i lägenheten! Så nu kommer ni nog få se en hel del mer av mig här på bloggen.

Vill bara ge några snabba tips:

SE INTE TRANSFORMERS 2, är årets hittills sämsta film

ÄT PÅ FRIDAYS OM NI FÅR CHANS, det är väl inte ett gourmetkök men det var extremt god slafsmat

Jenna is online

//Jenna

The real rocka is here...



Festarn är ute ur bilden!


Nicklas säger:

Lite full igår, festarn

Joakim säger:

att jag blev

Nicklas säger:

Du har ärvt den titeln, GRATTIS

Kan tillägga att det var Andrea som satt på Nicklas Msn. Och vad vi hade snackat om innan på msn kan vi lämna utanför, ledsen men titlen blev min och jag är inte ens SJÄLVUTNÄMND=)

Najs kväll i går natten snacka jag helst inte om!


//En ångerstfull Babas


...

Dagen började med att jag försov mig inte så kul. Men blev att en av mina killar fick hämta mig hemma är ju lite så när man är chef ;). Sen efter jobbet så väntade Coffe och Nidde på mig vi skulle kolla in nån stuga som hölls på att byggas VÄLDIG SPÄNNANDE. Men hade inget bättre för mig så va rätt kul ändå sen blev lite mat på max innan vi drack en öl hos Nidde. Innan kvällen skulle avslutas på Bulls. Tråkigt att man inte har semester men nu, men är det bara 6 dagar kvar så ska nog klara mig.
Snart helg fan vad gött.


//Babas


Skateboard!

ÅÅ idag har jag varit riktigt arg. Cyklade hem från gymmet, och helt plötsligt från en gräsmatta flyger de ut en skateboard som träffar mig på smalbenet och går under cykeln. Vilket innebär att jag kör över den med bakdäcket och håller på att trilla.

Blev så jävla arg så de första jag säger till killen är, vafan gör du!! och han säger förlåt. Men de stoppar inte mig. Jag säger, är du trög i huvet eller?!!? och han är helt jävla pantad i huvet och svarar: ja de är jag faktsikt, förlåt. Jag gav han arga blicken och ville smälla han på käften men svor lite mer åt han och cyklade iväg.

//Böte

RSS 2.0