För mac älskare som mig!!

Den här killen vet va han snackar om och han har dessutom snygga kläder.
Och just de imorron lämnar jag nycklarna till mitt gamla liv bakom mig och nu lyder mitt liv "ett steg i taget och en dag i taget" Fan va nice!!!
//Böte

Dagens player...

går utan tvekan till den här liraren! Don´t hate the player, hate the game! Grattis!



//CJ

Göteborgsvarvet 2010

Jaha, då kom man inte undan nästa år heller... Pappa hade hittat inbetalningskortet och betalt in anmälningsavgiften. Så ni som ska springa i år betala in så fort som möjligt :)



//CJ

Oj de va längesen man skrev nu!!

Har varit en nice freda lördag faktiskt. I fredes va de Inglourios bastards vilket va en fröjd för min humor. Riktigt bra film faktistk. Sen på lördagen blev de lite jobb och sedan en kanon fest hos Shirin o Marie! Thanks!!
Idag va de därimott dags att ta tag i livet igen. Och flyttade de mesta från lägenheten. Sen blev de flyttstäd. Men va ska man säga jag är en liten städ slampa!
Nu blir de soffan hela kvällen och världarnas krig. Om jag inte somnar.
//Böte

Nu ska vi festa som (aldrig) förr...del 2



Vi ses kanske i dimman!

//CJ

Händerna på ratten...

brukar vara en klyscha man får höra om man går på bilskola. En hollänsk lastbilschafför, påtänd såklart, hade dock inte händerna på ratten. Såklart kraschar han sin lastbil. Historien slutar inte här utan inne i förhörsrummet fortsätter han med att "idka självbefläckelse". Skön snubbe ;)
 
Läs hela artikeln om ni vill här


//CJ

Tack Expressen!

Pressen kan vara sköna ibland. I detta fall så kallar de kvinnan för Anna, men hon heter egentligen inte Anna. Så varför kalla henne anna? Kunde de inte nöjt sig med att kalla personen i texten för kvinna? Och sen tycker jag bilden är rolig med... "Personen på bilden är inte identisk med Anna". Nödvändig bild!


//CJ

K-Fat!

Från "Hunk to Junk" på bara några år... Vafan har grabben ätit?! Det är fan imponerande!



//CJ

Keep bleeding, keep keep bleeding...



Ni som känner Böte vet vid det här laget hur kåt han var(är!?) på iPhone. Han spenderade i princip ett helt år på att försöka skaffa en iPhone. Detta klipp visar det mest desperata försöket att komma över en iPhone... "Det låter som att det kan bli musikhistoria!" säger en av radiopratarna och så rätt han hade... En modern klassiker! Idol nästa!?

//CJ

Knegarmode i Williamsburg, New York

"Knegare. Praktiska arbetskläder mixas med stiliga söndagskostymer. Herrmodet i stadsdelen Williamsburg i New York inspireras av den stora depressionen och dekoreras allra bäst med skägg."


Riktigt sköna snubbar...

Du hittar bildspelet här
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/bildspecial/artikel_3542479.svd


//Babas


Jenna Fucks kapten morgan!

Ja jag tycker att denna meningen säger mycket!! Jens han fick en jävligt konstig fylla igår. Men den ska vi alla ha ju. Ja de blev ca 30min på morfars och 20min på tre hjärtan. Både Cj och Babas fick ragg. Bra jobbat boys!
Jag och Cj gick hem genom en riktigt riktigt mörk skog. Tur att Cjs mobil är utrustad med flashlight!
Annars är de midda med mammsen ikväll på fridolfs. Ska bli riktigt gött.
//Böte

I love 2 party

Igår var det dags skaka loss spindelväven på festnerven med en liten bjudning i casa de jenna. En trevlig tillställning som bjöd på pakistanskt besök och morgan drickande. Men som man säger "en bild säger mer än tusen ord".
Ligger i startgroparna
Ligger i startgroparna och förbereder snacksen
Nigga, Please!
Kenny Perssons dejt till höstmiddagen
Det är svårt att alltid vara skarp
//Jenna

En kväll med konstiga fyllor...

det är väll så jag skulle sumera upp hela kvällen... För en gångs skull är det inte jag som sitter inne på alla bilder så jag antar att jag slipper blogga om festen då :) Jens, känn ingen press men du har alla bilder *HOST* *HOST... Aja, nu ska jag snart till skolan och skriva fem sidor på engelska med tre kineser och en svensk om entreprenörskap. Skoj!!

//CJ

Nu ska vi festa som (aldrig) förr...



//Babas

Glassigt





Orka inte skriva så mycket men detta är typ dagen såhär långt.

//Babas

Tennisarm?!

Folk brukar prata om tennisarm, men detta ser ändå ut att göra lite ondare?!

 

//CJ

Counter-Strike och micrad korv...


Bild från i Söndags kväll, den får duga, fast ikväll har jag tryckt på mig mina glasögon med ;)


Bon Apetit!

Vad kan man mer begära av en fredagkväll?! ;)

//CJ

Pablo fucking Francisco

Var igår på Halmstad Teater och avnjöt Pablo Francisco. Ett mycket gott initiativ av Halmstad teater att ta hit någon annan än Mark Levengood för en gångs skull.
Det var fyra stycken som uppträdde. Först ut var svennen från stockholm live och självklart sög han något fruktansvärt vilket fick alla på dålig stämning och man blev nervös inför resten av showen. Kommer allt vara så här dåligt?
Men sen kommer nästa akt och skratten haglar och tårarna kommer. Och nästa därefter, och nästa därefter och... nästa därefter och slutligen var det Pablo´s tur.
Alla har ju sett "Little Tortilla Boy" som är bland det bästa som har gjorts. Har sett en del på tv av Pablo och det har faktiskt inte varit speciellt bra men det han levererade igår var kanske inte lika bra som "Little Tortilla Boy" men det var hysteriskt roligt och som tur var så var det kvällens höjdpunkt. Att han sedan rundade av hela showen med med klassikern skadade ju inte.
Allt som allt en klockren kväll. Tack baby för presenten.
//Jenna

Dissar

¨
Mannen som under den senaste månaden lyckats klippa av sladden på 2 par hörlurar
lyckades i dag att skära sig=)



Sätta nya plattor i köket? Om du mot alla odds vill ha denna färgkombinationen välj iaf rätt storlek=)


Vad är det då av det han har på sig som säljs på internät? Svar: flugan

//Babas

Lyckades för första gången=)

Idag gjorde jag det som för mig verkade omöjligt.... Jag lyckades att få pastan perfekt. Var så glad att jag nästan skulle kunna tänka mig att bara äta pastan. Men i med att man älskar kött så fick det bli lite sådant också. I övrigt har dagen varit som en helt vanlig dag har alldeles för mycket att göra men få inte nåt gjort. Men lyckades iaf hinna med en sväng inne i stan. Där ifrån fick jag med mig en rock som jag fastnade för i lördags. Kändes väldigt mig fast kanske ändå inte. Här kommer iaf en bild på den.



Skriver väl det som inte verka vilja försvinna från mitt huvud.
"Hjulen snurra men hamstern är död"

//Babas

23:e gången gillt...

Yes, den här kvinnan har alltså varit gift 22 gånger och vill nu gifta sig för 23:e gången. Men detta är inte det sjukaste utan att hon vill gifta sig med sin toyboy som är hela 70 år(!?) yngre... Mannen är alltså 37 år gammal. Vad ser man hos en 107 årig kvinna? Hon kan knappast vara rik eftersom hon bor i Malaysia...


Don´t hate the player, hate the game!

//CJ

Konserten vi aldrig fick se....

Filmen kommer bara visas 2 veckor världen över, sen tas den bort. Så vad ska man säga ingen biljett ingen film.... This is it



Biljetterna släpps 27/9. Och antar att kasslerpojkarna ska gå?

Alla som undra vad jag har....

Alla som undra vad jag har mina bilar till. Den ena av dem har jag att hämta den andra med=)
Och den sista av dem har jag bara för att uppfylla en dröm;)


//Babas

Konstig människa?

Antligen hade nån väldigt kul åt mig idag. Eller så hade jag mitt livs längsta felringning. Vi pratade i nästan 5 minuter! Väldigt obehaglig människa. Men om man ska se nåt bra i det hela, så fick jag insperation på att fortsätta med mitt senaste projekt "Vit harmoni" eller "vit dröm" kan inte bestämma mig... Men det kan jag ju fundera på ett tag för det lär ju ta nån månad att färdig ställa det hela om inte mer.

Men den bästa ur samtalet kanske va. 
- Vad va det?
- Det var fåglar
- Ååå vad trevligt, vad är du?
- Ja du det var ju fåglar, så känns lite som jag är ute.
- Okej, vad ville du när du ringde?
- Jag ville nog inget för jag har inte ringt dig!

Bara en lite kort del av det mycket givande samtalet...

//Babas

L för La Cocaracha

Helgens bästa bild :)



//CJ

Spelstation 3 smal

Playstation 3 slim kom ut för en vecka sedan och Sony räknar med att få betydligt fler ps 3 sålda. För alla er som gått på Sony's reklam och införskaffat en Ps 3:a och nyttjar den till mer än en ful Blue ray spelare så kommer här en top 5 lista med spel som bör införskaffas och jag har medvetet valt att inte inkludera de topp spel som är naturligt att införskaffa.
1, Bioshock
Spelet som hyllats som en filosofisk djupdykning i en undervattensstad. Jag ser det som en inofficiel uppföljare till System shock 2. Ett spel som dryper av underdar design så att man blir alldeles våt... Slut på vattenliknelser
2, Dead space
Ett spel som hypades som framtiden inom skräckspel och som skulle ge nytt liv åt skräckspelen. Detta var självklart inte fallet och det var en ganska vanlig skräckberättelse men som gjorde det jävligt bra. Med en väldigt tät atmosfär men som ändå lyckades leverera en rolig gameplay upplevelse. Framförallt rymdpromenads partierna är häftiga.
3. Bionic Commando: REarmed
Grin, den svenska studion som nyligen fick stänga sina portar för alltid lyckades väl egentligen aldrig leverera något. Förutom den här lilla gulklimpen. Ett nedladdningsbart spel baserat på 8-bit originalet med alldeles ny gameplay och grafik. Hysteriskt roligt i Co-op men härligt retrodoftande i single player.
4. Red Faction: Guerilla
I början av Ps 2:s livstid kom Red faction spelet som skulle frälsa oss ifrån problemet med låsta dörrar genom att ge oss möjligheten att spränga upp ett hål i väggen vart vi ville men som vanligt levererade det inte. Sen kom tvåan och då fanns i princip inte den featuren kvar. Nu kommer Guerilla som gått över till ett mer GTA liknande koncept och där varje hus(Ja varje hus) faktiskt är möjligt spränga till småstrimlor. Mycket action och som alltid är det alltid kul med förstörelse.
5, Mirrors Edge
Svenskt spel med fantastisk design och med ett fräscht och nyskapande spelkoncept. Tyvärr såpass nyskapande att det inte riktigt hittade sin form. Ett spel som absolut inte är värt fullpris men som för några hundralappar kan visa att det finns studior som fortfarande försöker göra något nyskapande.
/Jenna(Xbox fanboy)

Då va man människa igen.

Som Böte skrev tidigare var vi på fest igår med trevliga människor. Kul med lite nya människor. Sen gick vi till Morfars blev en liten chock då man inte såg så stor förändring men det kanske var drickans fel. Kvällen avslutades iaf för min del med en kebabtallrik och sen väl hemma blev det nån timmes tv. Och som vanligt vaknar man runt halv 10. Det måste vara det värsta med att börja bli gammal. Nu är det Tv pucken som gäller. Riktigt kul med att se.

Till nåt helt annat veckans blogg här på blogg.se. Inte för man själv är speciellt snygg men vad är det som ser konstigt ut med henne? Är det sminket? Har stirrat länge på henne nu men kan inte komma på vad jag stör mig på!



Nu verka maten klara ses
//Babas

Fika idag!!

Idag är man ju rätt slut i huvet och kroppen.. Blev en del dricka igår. Men vilken kväll! Skit trevligt. Trevliga människor att umgås med och vilken lägenhet de hade ssshhhiiittt va nice..
Cj drog några goa felsägningar igår. Men kommer inte riktigt ihåg de?? de kommer väl på bloggen under dagen.
Japp idag blir de väl fika med kasslerpojkarna m.m. Vad sägs om kl 17:00?? Espresso!!
//Böte

Pojkrumsförfest!

Med Böte och Babas snart!! Vi ses kanske ute i dimman!


Från förra helgen då man bokstavligt talat gick in i dimman...

//CJ


Dagens outfits!

Kan inte välja outfit tills ikväll... Kanske ni kan hjälpa till?

Premiärfin eller...

Skor och byxor är privata, resten H&M

...
lite mer mysfarbror?


Alla plagg från Åhlens utom skorna

//CJ


Nätets kladdigaste outfits?

Stayhard.se i ett nötskal...ju mer kladd desto bättre...! Är det bara jag som tycker att dessa kläder tillsammans skriker "Too much!"(som en random modebög hade sagt)!?



//CJ

Maybe lägenhet!

Japp idag efter allt krångel så har jag kanske fått mig en lägenhet. Får reda på de imorron. De ska bli nice isåfall.
Jag tycker vi ska införa här på bloggen.. "VAD SA ELLER GJORDE CJ DENNA VECKAN?" Som alla vet kan han ju alltid säga roliga saker som citat "Jag skulle vilja bli begravd levande" eller "Ja hon va ju snygg för att vara tjej"
Det hade varit skit skoj att komma med något varje vecka. Och vi vet ju att han kan leverera.
Puss o K //böte

Gloria OST(D)

Någon som minns reklamkampanjen för Halo 3 för några år sedan. Den förmedlade ett djup, att spelet skulle vissa krigets fasor. Sen kom Halo 3 och det var fortfarande vackra djungelmiljöer, lila rymdskepp och limegrön laser.
Lite besviken blev man trots allt då man förväntade sig en djup storyline som skulle runda av hela trilogin och ge en förklaring till allt. Men istället fick man en ganska alldaglig story som kanske främst var begränsad på grund av utförandet. För det finns en rik story i halo universumet, det har ju skrivit en antal böcker om det men inte nånstans i spelen känner man inte av det här. Troligtvis försöker utvecklarna att hålla det lite mystisk genom att inte förklara allt ungefär som man gjorde i Half Life. Där lyckades, inte så mycket i Halo.
Men trots allt är Halo ett grymt spel och ODST verkar vara lite mer av samma helt enkelt och det här med en andaktsfull reklam som vittnar om ett djup i spelet som inte absolut har ju Gears of War också använt. Och det är ju en grym reklam som troligtvis stillar törsten hos dom som längtar efter en Halo: The movie.
//Jenna

090909 lite kul...

Hej alla läsare vi behöver nu er hjälp för att ta oss vidare i bloggträsket. Det hela med denna bloggen gick ut på att se hur många läsare vi kunde få per dag. Men det hela har avstannat. Det är här som ni kommer in i bilden! Hjälp en kamrat att få en knuff fram i karriären och en chans att underhålla dig genom bloggen i höst! Gå in och läs, kommentera och framförallt SPRID blogg vidare! Jag kommer vara er evigt tacksam! Om vi ser en stor skillnad i antalet besökare kommer vi anordna en utlottning av nåt gott=)

//Babas

"Han kommer att ha klassens tuffaste namn..."

Jaha, då har Sveriges kändiskåtaste rikspucko ynglat av sig. Stackars unge... Men han kommer i alla fall att få klassen tuffaste namn, TIGER! Yeah! Tycker det säger en hel del om Robbans mentala nivå som ligger strax under en sjuårings... Jag avslutar med ett annat citat: "Man får inte ha dålig fantasi och det är inte löjeväckande utan ballt."



//CJ

Sex med Adde H...



Kolla in det här klippet ;)

//CJ

Slog på tv'n och....

Satt och undrade om jag hade fått dansk tv3 eller något liknande men de hade viste bara bytt logotyp. Vet inte vad ni tycker men själv tycker jag den är fulare. Och ska man göra sådan här förändringar skulle jag vilja ha en reklam som säger nåt i stil med "Nu byter vi förpackning, men innehållet är det samma."



//Babas


Fylle sms och 20 cheese...

Ett av det roligaste/mest ångestfyllda momentet dagen efter är att gå igenom skickade sms och samtalslistan;) Som tur var var det inte något att skämas över, men jag hittade ett par konstiga... "Ajjackl" - Ingen aning vad jag skulle skriva men det låg i utkorgen... Och det sista som skvallrade en del om onyckterhet... "Är på 3 häRtän.;) Babas vad hade du gjort om det låg hamburgare över hela golvet? Klart man krälar och rycker åt sig alla burgare som en hemlös, DAH! Gött av McD och göra skitpåsar som inte klarar av 20 cheese, för dem gick väll sönder? Eller hade jag sönder dem? Eller tappade jag bara påsen? Aja, jag hade en kul kväll igår, tror jag!?


Här ser du mitt köttsår babas... Någon som vet något om det?

//CJ


Tüngaste videon

Det blir lite mycket Jigga och Youtubelänkar på bloggen, men den här reklamen kan få vemsomhelst att rocka NY-keps. En icke-kronologisk rekonstruktion av Jay-Z:s alla albumomslag:

 

Blueprint 3? Inte så mycket att hänga i granen, vilket var extremt väntat. Och man kan ju fråga sig vem som pitchade idén att göra en cover på Alphavilles "Forever young" med den nya titeln "Young forever"? Den där 40-årskrisen har satt sina spår. När Kingdom Come släpptes skrev Martin Gelin om albumet som den nya kostymsoulen, dvs lite trevlig, välproducerad och tråkig bakgrundsmusik för American Psycho-män. Tänk Lionel Richie. För övrigt en ganska träffande beskrivning av Dr. Dre:s pianoklinkade de senaste, tja, tio åren.

 

/Heino


Inte riktigt!

Ja nu är de ju så att vi snackade om den rätte för Böte.. Men som jag nu känner så kommer denna kampanj nog aldrig starta. Jag har ju nästan bestämt mig för att bli som Heino alltså inget umgänge med de andra könet överhuvudtaget.
Så ni får nog tänka över de och satsa på någon annan kampanj.

Nu ska jag blogga boxadress och lägenheter..

Just de jag måste ju lägga upp några mysbilder på mig. Jag har ju den sidan med HIHI!!


ÅÅ va söt jag eeeee!!

ja va ska man säga??

//Böte

Vilken underbar dag!

Kanske den sista fikan utomhus utan jacka!? Trevlig var den iaf. Vi kom med ett par nya idéer hit till boggen som kommer komma igång här under hösten. Annars var det mest skämt om att böte skulle skaffa sig sin boxadress.
Efter fikan blev det Kenny Startfighter, den levererade ett par godaskratt.





Skulle haft med en bild på böte också men det krånglade så mycket att ladda upp den att jag hoppar över den.

Nu är det dax för lite mat sen blir det nån timmes plugg innan tv'n.

Hade varigt kul om CJ laddade upp bilderna på skadorna sen i går=) Hur kunde jag missa Calle krällande på Donken golvet för att plocka upp sina 10 cheesburgare som låg på golvet....

//Babas


Den rätte för Böte

Som ni säkert redan läst så har bloggens lilla krambjörn gått och blivit snigel(LOL) och om en månad om inget händer i Bötes dejtingliv så startar vi en kampanj på bloggen som kommer heta "Den rätta för Böte". En bloggdokusåpa där Böte varje måndag kommer få ett uppdrag av övriga kasslerpojkar som på något sätt skall hjälpa Böte att träffa den rätta. Sedan kommer Böte dokumentera sina framsteg i bloggen. Så höll ögonen öppna för att inte missa premiären om en månad.
//Jenna

Svart på vitt

Calle gjorde igår ganska grova påhopp att han skulle ha skrivit 50% av alla inläggen på bloggen.
I med att jag antagligen tyckte det var för tråkigt att sätta mig vid skolböckerna så satte jag mig och räknade hur många inlägg som varje person hade skrivit.  Och kan stolt säg att jag hade rätt som sa att han ungefär hade skrivit 35% vilket också var rätt=)

Här har ni % för varje person...

CJ = 35,4%
Babsey = 26,4%
Böte = 21,2%
Jens = 8,7%
Heino = 8,3%


Så nu kan vi dra ett sträck över detta kanske Calle?

//Babas

Vad gör han?


Hittade denna härliga bilden från Mårtensson kvällen då dessa killarna inte ville hänga med övriga från gänget på andra dansgolvet. Fast nu när jag ser Festarns dans så kanske det va så att vi andra inte ville vara med dem. Calle försöker ju med alla möjliga knep för att få uppmärksamhet men festarn är ju obsegrad när det gäller poser.

Peace out
//Babas

OOOOHHHHEEJJJJ!!!

De kan man säga när Calle ringer och väcker en vid halv 11. Hade jag inte varit hemma vid halv 5 igår så hade de varit ok. Men nu är de så att jag va hemma vid halv 5. '
Japp Cj beställde 20 cheesburgare igår med. Som han tappade. Men jag hade jackan full med burgare haha.
Nu ska jag ligga på soffan några timmar och nyktra till. Men de kommer några bilder med.
Tack alla för en skit trevlig kväll!
In i dimman!!


HAHA!!


This is the burgers!!

//Böte

Lika som bär...


Häxkvinna?                                Per Morberg?

//CJ

Hipsterfest

Att titta på livevideor av gårdagens spelningar är ungefär som att läsa konsertrecensioner: endast intressant för de inblandade. Anywayz, jag hoppas ni får lite smak av mitt onsdagsmayhem av den här Major Lazer-videon. Om inte annat, spana in bordskollapsen runt 3:37.


 

/Heino


Stört schema!

Så här har jag det... Han eller hon som planerat detta schema kan inte ha mycket till liv... Eller vad säger ni?

Bögrockstjärna

GTA 4 var ett av förra årets bästa spel och precis som allt gott så är enda nackdelen att det tar slut. Det är här GTA 4 till och med lyckas med att se till att spelet inte tar slut. I våras släpptes tillägget Lost and Damned som visade upp Liberty City ur ett motorcykelgängs perspektiv och var väl egentligen det första DLC:n(Downloadable Content) som faktiskt erbjöd nåt annat än två nya vapen och en ny multiplayer bana.
Nu är det dags igen. Nästa DLC heter Gay Tony och trailer vittnar om nya fordon och platser men framförallt så fångar den känslan av en nattklubb vilket jag förstått är fokus i denna episod. Hur Rockstar hela tiden lyckas med att porträttera stereotyper men ändå får det att kännas fräscht vet jag inte men samtidigt kanske det inte är så svårt i en industri med spel som Gears of War (öhh monster anfaller jorden och du är biffig supersoldat med motorsåg på vapnet) och Call of duty (öhhh ryska terrorister hotar västvärlden och du är supersoldat med night vision). Här är iaf trailern och jag blir riktigt sugen på att få återbesöka Liberty City.

//Jenna

RSS 2.0