Gloria OST(D)

Någon som minns reklamkampanjen för Halo 3 för några år sedan. Den förmedlade ett djup, att spelet skulle vissa krigets fasor. Sen kom Halo 3 och det var fortfarande vackra djungelmiljöer, lila rymdskepp och limegrön laser.
Lite besviken blev man trots allt då man förväntade sig en djup storyline som skulle runda av hela trilogin och ge en förklaring till allt. Men istället fick man en ganska alldaglig story som kanske främst var begränsad på grund av utförandet. För det finns en rik story i halo universumet, det har ju skrivit en antal böcker om det men inte nånstans i spelen känner man inte av det här. Troligtvis försöker utvecklarna att hålla det lite mystisk genom att inte förklara allt ungefär som man gjorde i Half Life. Där lyckades, inte så mycket i Halo.
Men trots allt är Halo ett grymt spel och ODST verkar vara lite mer av samma helt enkelt och det här med en andaktsfull reklam som vittnar om ett djup i spelet som inte absolut har ju Gears of War också använt. Och det är ju en grym reklam som troligtvis stillar törsten hos dom som längtar efter en Halo: The movie.
//Jenna

Kommentarer
Postat av: Calle

Är det inte en film på g? Spelen har ju sålt ungefär 24 miljoner ex tror jag så det finns nog definitivt en marknad...

2009-09-10 @ 17:53:47
Postat av: Heino

Filmen lades på is efter licenstjafs och omarbetades senare till District 9 som går på bio nu.

2009-09-10 @ 19:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0