Ful(l)ast vinner!



Ganska kul med att PL lyckats med konststycket att vara med på två bilder som visas som miniatyrbild på halmstadnöjen... Heavy shit!

Titta på Club monday och sen på club moon ;)

//CJ

Gotham City

Då så! Nu var hotell och flyg bokat till New York City. Skall bli riktigt spännande. Den senaste tiden har jag mestadels spenderat tid i serietidningarnas motsvarighet till New York, Gotham city. Mer specifikt mentalsjukhuset Arkham Asylum.
Har spelat igenom hela Arkham Asylum och för första gången på länge kände jag lite "efter spel- depression"(Se Sajber!). Tror nog jag kan säga att det är det bästa licensspelet på de senaste 10 åren.
Efter att ha spelat igenom Batman så har man ju också fått ett rejält sug efter en ny Batman rulle. Skall bli intressant vilken av batmans alla intressanta fiender det blir som Nolan skall avbilda.
I övrigt är det vanligt vardagslufs förutom att Mc Bisoon gjort ett kort framträdande i Babas vrdagsrum. Han verkar också ha hakat på den senaste auto tune trenden. Böte spelade in hela konserten och lägger kanske upp den på bloggen inom en snar framtid. Nu står man inför nästa stora vägskäl här i livet. Vilket blir nästa spel man köper... Tunga grejer!
//Jenna

Har gått och blivigt med...

Har gått och blivigt med tvspel. Har fått ett ps2 och ska försöka ge mig in i tvspelsvärlden i äldredagar... Så nu få vi se om man blir fast eller inte...


//Babas

Helgens outfit(s)

Redo för skogen, hell yeah!
//CJ

Helgen!

Japp fredagen va de pubkväll på gymmet. Mycket trevligt. Sen på lördagen va de ju bakfylla och gå lite på stan. Hittade riktigt mycket kläder. Men hade ju inte cash på kortet. Så idag har jag varit och shoppat lite av de sakerna jag hittade.
Blev en riktigt dålig bild. Men man ser ju ungefär.


Blev ett par nya jeans med. Av märket billig måndag.

Jag måste tacka Jens och Elsa för middagen också. Go skit Go skit!!
och även tummen upp till Roberts Coffee. Soft ställe de ska bara få lite ordning på personalen med. Sen kommer de bli sjukt nice tror jag.


//Böte


Blir han lika hal som förra helgen?


Bilden är lånad från halmstadnöjen

Hoppas det är lungt att jag marknadsför er lite flickor=)

Han ser så nöjd ut=)

//Babas

Ge någon du tycker om en hora...

Tycker du Alladin känns lite för klyshig? Inga problem köp en Hora istället. Romänsk lyxig choklad ;)

Export nästa?

//CJ

Den som inga byxor har...

Troslös eller armveck? ;)

//CJ


Jimmys trolleriskola del 7...eller 8

Här kommer en ny efterlängtad "trolleriskola" från Jimmy aka "Earl".

//CJ

Back in the days!

Ja va ska man säga! Är de CJ eller ett cp??
Helgen har varit TOPPEN!! Tack alla för en super helg!!
//Böte

"Jag har inte slaktat får i källaren"

Pizzabagaren Issa Ibrahim hittade fyra får på en kärra. Ibrahim är en hyvens kille och tycker synd om fåren som måste stå ute och frysa och bestämmer sig därför att ta ner dem i källaren. Fyra stycken kommer ner i källaren och lite senare återfinns bara tre får och en massa blod och deras avföring. Ibrahim förklarar det hela att en kompis kommit och hämtat ett får. Och blodet? "Det kommer från den frysta fläskkarré som vi köper in. När den tinas rinner det ner blod på golvet." Troligt, troligt!!
//CJ
Han förklarar det faktum att fåren hittades i hans källare med att han tyckte synd om fåren som stod på kärran och släppte in dem i källaren.
Att det bara fanns tre får när polisen kom säger han beror på att en kompis redan hade hämtat ett får.

Helgen och lite till!

Japp helgen va galen som vanligt. Som ni sett på bilderna. Man behöver ju inte förklara mer än bilderna. Men hamnade på de skummaste ställena i lördes! Thanks Babas! Skulle dock vilja se lite mer bilder från CJ! Du får dra upp lite mer bilder.
Imorron är man ledig och ska... Ja inte göra ett skit! FINT!!
Vem har glömt sin Grill i bankautomaten??
//Böte

Dagen tillängnas Minin

I dag har gått 9 år sen den sista klassiska Mini´n rullade av bandet, efter att ha tillverkats i 41år. 
Känns det tråkigt. Denna bil som har körts av alla typ av människor drottningar, filmstjärnor, artister, arbetare, poliser listan kan göras hur lång som helst. Gammal som ung alla ville ha en. Den blev som sagt en succé både bland folket och i rallysammanhang. En riktig modeikon... Skulle kunna skriva sidor om detta. Men det tänker jag inte göra utan ville bara göra er medvetna om det hela. Själv tyckte jag att det var passande att käka lite fish n chips idag...




//Babas


Back in the days!

Detta foto utspelar sig timmar innan Metallicas konsert 2004... Tänk er face/off låter(ja den låten som dressmanreklamen senare stulit) och njut av bilden ;)



//CJ

Lite lördag...


Members only


Gaffelkillen (tatueringar är för mjukisar)


Smygfinken

//Babas

Sharp shooter

Har varit en fartfylld vecka med en övning från måndag till fredag följt av Höstmiddagen på lördag och nu sitter jag äntligen här i soffan och kan slappna av. Men det som är kul är att se att det man har gjort i veckan har lämnat avtryck. På försvarsmaktens hemsida är en artikel om mig och min brother in arms Kenny. Läs och begrunda:
Mil.se

Dagens bild=)


¨
Game over kunde man tror... men ikke!!!

RSS 2.0