Spelstation 3 smal

Playstation 3 slim kom ut för en vecka sedan och Sony räknar med att få betydligt fler ps 3 sålda. För alla er som gått på Sony's reklam och införskaffat en Ps 3:a och nyttjar den till mer än en ful Blue ray spelare så kommer här en top 5 lista med spel som bör införskaffas och jag har medvetet valt att inte inkludera de topp spel som är naturligt att införskaffa.
1, Bioshock
Spelet som hyllats som en filosofisk djupdykning i en undervattensstad. Jag ser det som en inofficiel uppföljare till System shock 2. Ett spel som dryper av underdar design så att man blir alldeles våt... Slut på vattenliknelser
2, Dead space
Ett spel som hypades som framtiden inom skräckspel och som skulle ge nytt liv åt skräckspelen. Detta var självklart inte fallet och det var en ganska vanlig skräckberättelse men som gjorde det jävligt bra. Med en väldigt tät atmosfär men som ändå lyckades leverera en rolig gameplay upplevelse. Framförallt rymdpromenads partierna är häftiga.
3. Bionic Commando: REarmed
Grin, den svenska studion som nyligen fick stänga sina portar för alltid lyckades väl egentligen aldrig leverera något. Förutom den här lilla gulklimpen. Ett nedladdningsbart spel baserat på 8-bit originalet med alldeles ny gameplay och grafik. Hysteriskt roligt i Co-op men härligt retrodoftande i single player.
4. Red Faction: Guerilla
I början av Ps 2:s livstid kom Red faction spelet som skulle frälsa oss ifrån problemet med låsta dörrar genom att ge oss möjligheten att spränga upp ett hål i väggen vart vi ville men som vanligt levererade det inte. Sen kom tvåan och då fanns i princip inte den featuren kvar. Nu kommer Guerilla som gått över till ett mer GTA liknande koncept och där varje hus(Ja varje hus) faktiskt är möjligt spränga till småstrimlor. Mycket action och som alltid är det alltid kul med förstörelse.
5, Mirrors Edge
Svenskt spel med fantastisk design och med ett fräscht och nyskapande spelkoncept. Tyvärr såpass nyskapande att det inte riktigt hittade sin form. Ett spel som absolut inte är värt fullpris men som för några hundralappar kan visa att det finns studior som fortfarande försöker göra något nyskapande.
/Jenna(Xbox fanboy)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0