The great man from Austria

Det finns en man som inte drar sig för nåt. En man som verkar ha fått sin skamkänsla bortopererad. Denna mannen är Sacha Baron Cohen. Ni känner honom säkert bättre som Borat eller som hans senaste karaktär Bruno (Något som vet hur man gör tyska u:n?)

Var och såg denna film igår. Fördelen med Borat var att jag inte hade några som helst förväntningar och därför blev väldigt positivt överraskad. Bruno hade ett par stora skor att fylla. Jag rös i hela kroppen när hela filmen börjar med att Nessaja med Scooter spelas samtidigt som u:et i Universal får två prickar över sig. Detta vred upp förvätningrna änu mer. Filmen som sedan följer är en fortsättning på Borat fast denna gången har man vågat ännu längre, eller ska man säga lägre? Har du en fobi för penisar, stay away! Det är roligt att se att vi får lite svensk representation i form av Gustaf Hammarsten som ni säkert känner igen från Tillsammans eller tv-serien Hjälp! på tv4.

Självklart kan det diskuteras av det som sker i filmen är äkta. Men jag säger vafan, The office är väl kul trots att det är uppenbart fejk.

Kort och gott så gillade du Borat kommer du gilla Bruno men avskydde du Borat så kommer inte Bruno omvända dig.


THE PAINTED COW?!

//Jenna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0